6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

А якщо відкрито під час війни 22.08.22?
то що? не зрозумів питання
Ні, нажаль ні доступу до асвп, ні постанови немає. Тільки можу дивитись відкриту інформацію. В реестрі вказаний виконавець, але напроти імя написано "не діє".
тоді пряма дорога до ДВС

до речі...чоловік 5, за сьогодні, спитали, чи буде виконавець виносити нові постанови про арешт, чи обмежеться старими?
ось відповідь моно:
________________, вітаємо вас у monobank?. Відразу хочемо вибачитись за те, що можемо відповідати вам повільніше, ніж зазвичай... Зараз у нас ажіотаж у зв'язку з відновленням накладання арештів виконавчої служби на рахунки, але ми дуже намагаємося якнайшвидше відповісти вам.?
Зараз повторно встановлюються діючі арешти виконавчої служби на рахунки клієнтів, адже з 06.05.2023 набрав чинності закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень та рішень інших органів під час дії воєнного стану».
Цей закон скасовує дію постанови КМУ, яка знімала арешти виконавчої служби на суму менше 100’000 грн на час дії воєнного стану. Новий закон дозволяє користування сумою у розмірі двох мінімальних заробітних плат (13 400 грн). Для цього виконавча служба має надіслати в банк постанову про зняття арешту на суму 13400 за одним конкретним рахунком.
Ознайомитись з законом можна за посиланням - https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/pubFile/1735051.
. Тобто, ніхто не буде чекати від викоанвців нових постанов(((
Зрозуміла. Дякую вам за зарозок заяви і за пояснення.
завжди будь ласка

то що? не зрозумів питання

тоді пряма дорога до ДВС
Як що постанова відкрита про виконавче 22.08.2022 це законно?
В дії , в асвп , в паперових документах. Там має писати "вп вчинено на підставі виконавчого напису N і дата
Паперових документів не маю тільки в дії і побачила

Паперових документів не маю тільки в дії і побачила
Там рахується, якщо напис вчинено до війни , то ці козли можуть відкривати вп. В мене було що напис вчинено в травні 2021 , а вп відкрито в листопаді 2021. То під час війни вони не можуть нові написи строчити

В кого є досвід: чи можно якось "домовитись" із виконавцем, щоб він закрив впровадження, запропонувавши йому якусь суму грошей персонально?

на мою думку, не законно. оскільки, 27.07.2022 року, були внесені зміни якими заборонялось виконувати виконавчі написи нотаріусів.
але..там колізія, чергова, в нашому законодавстві...ось виконавці її і використовували

Добрый вечер! Правильно я понимаю: например, из з/пл будут сейчас удерживать 20-50%, остальная часть будет поступать на счет в банке, с которого можно будет использовать только 13400? Т.е. будет двойное удержание?

Добрый вечер! Правильно я понимаю: например, из з/пл будут сейчас удерживать 20-50%, остальная часть будет поступать на счет в банке, с которого можно будет использовать только 13400? Т.е. будет двойное удержание?
именно)))
если на счет капает только зп, можно пробовать, через суд, отменять постановление об аресте.
есть позиция вышки по двойному удержанию

именно)))
если на счет капает только зп, можно пробовать, через суд, отменять постановление об аресте.
есть позиция вышки по двойному удержанию
Спасибо за ответ! Остается, как вариант, получение з/пл через Укрпочту....

f04f30c59cba2feb6ca5e92f6ec6f17d.webp

Мій юрист з роботи не захотів скласти договір з поштою.
Там теж виникли нові положення, ще рік тому назад.
Я получала з/пл на почту до войны, с марта 2022 вернулась к карте. Я просто писала заявление на имя главбуха предприятия, без юриста и договора с почтой.

Назад
Угорі