6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Дозволено все в межах 13400 в місяць.

До війни був блок?
Исполнитель прислал чтоб заблокировать но не блокировал банк а связи с ковидом. А после война началась тоже пользовалась . Сегодня прислали ограничения.

кстати, кому надо заявление о разблокировке счета, можно скачать здесь: Заява про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій
Підкажіть, а заяву можна електронним листом відправити, чи тільки поштою або особисто?

Исполнитель прислал чтоб заблокировать но не блокировал банк а связи с ковидом. А после война началась тоже пользовалась . Сегодня прислали ограничения.
Ясно. У меня моно после начала войны сделана, потому и спросил.

а навіщо вам Дія :rolleyes:
Провадження не в Дії ж відкривають і закривають))
Тут взагалі не бачу проблеми якщо ви платити зібрались... зв"язуєтесь з виконавцем і оплачуєте на рахунок вказаний у ВП.
Виконавець тільки радий буде такому "клієнту")
Та в дії просто через апл пей оплата зразу, хочу одно закрыть там тело 12~ а напис в 19, а ще одне з тілом 2~ і написом в 18 буду сносить.

Доброго дня, спробуйте зв'язатись з виконавцем і попросити його/її надіслати в Банк Постанову про закриття провадження, або спробуйте надати в Банк вказану Постанову, хоча більшість всього, вони вимагатимуть саме Постанову від виконавця
Доброго) підскажіть, а на військових це розповсюджується?

Підкажіть, а заяву можна електронним листом відправити, чи тільки поштою або особисто?
аява може бути подана в паперовій формі (нарочно або засобами поштового зв’язку) або в електронній формі з дотриманням вимог, встановлених Законом України "Про електронні документи та електронний документообіг".

А сумма 13400 это за календарный месяц или с момента ареста счета до конца календарного месяца?

Ясно. У меня моно после начала войны сделана, потому и спросил.
Оце і в мене моно відкрита під час війни. На тій , що був блок до війни ,повністю закривала рахунок. Зараз активна.Чекаю)

Я прям в очікуванні :smoke:

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
По старому пройшлися. Я навіть згадав, що в суді є справа по одному напису... Правда з січня не рухається. Тепер буду рухати і паралельно закривати інші. Закривати ж тільки через суд.
Я встиг витратити 15. Ще 27 в блоці. Хз як відкриватимуть, але сподіваюся...
Прочитайте уважно самий перший пост автора теми.
Там все чітко написано.

аява може бути подана в паперовій формі (нарочно або засобами поштового зв’язку) або в електронній формі з дотриманням вимог, встановлених Законом України "Про електронні документи та електронний документообіг".
Підкажіть, будь ласка, а як правильно відправити заяву електронним листом?

Цікавлять такі моменти:

1. Там де у зразку заяви написано «Приватний/державний виконавець» треба вставити ПІБ виконавця? чи просто вказати відділ, наприклад. «Центральний відділ ДВС у м. Черкаси». Вказаний в реєстрі боржників виконавець вже не діє, а який займається моїм ВП не знаю.

2. Якщо відправляти на е-мейл, підпис повинен бути електронним (ЕЦП) чи звичайним (від руки)?

Зараз і нові виконавчі провадження будуть відкривати, чи це стосується уже відкритих (до війни)?

Навряд вам це вдасться зробити з заблоченої картки.
Не всі банки підключені до ціеї системи, Да і я глянув в АСВП на які запросили арешт, там класика моно приват альфа і ще декілька як раз ті якими я не пользуюсь( хотя приват ще не заблокований) із 7-8~ банків заблокован тільки сенс(альфа),
Зараз і нові виконавчі провадження будуть відкривати, чи це стосується уже відкритих (до війни)?
Тільки відкритих до війни

Підкажіть, будь ласка, а як правильно відправити заяву електронним листом?

Цікавлять такі моменти:

1. Там де у зразку заяви написано «Приватний/державний виконавець» треба вставити ПІБ виконавця? чи просто вказати відділ, наприклад. «Центральний відділ ДВС у м. Черкаси». Вказаний в реєстрі боржників виконавець вже не діє, а який займається моїм ВП не знаю.

2. Якщо відправляти на е-мейл, підпис повинен бути електронним (ЕЦП) чи звичайним (від руки)?
1. державному виконавцю____________(ПІБ) центрального відділу ДВС______________________.
як дізнатись? доступ до асвп є? я маю на увазі постанову про відкриття провадження з ідентифікатором доступу.

2. ЕЦП. але нічого не заважає, зробити фото роздрукованої та підписаної від руки заяви, прикласти 1 сторінку паспорту (для ідентифікації) і направити виконавцю. може пройти
нові заборонено

1. державному виконавцю____________(ПІБ) центрального відділу ДВС______________________.
як дізнатись? доступ до асвп є? я маю на увазі постанову про відкриття провадження з ідентифікатором доступу.

2. ЕЦП. але нічого не заважає, зробити фото роздрукованої та підписаної від руки заяви, прикласти 1 сторінку паспорту (для ідентифікації) і направити виконавцю. може пройти

нові заборонено
А якщо відкрито під час війни 22.08.22?

нові заборонено
Ні, нажаль ні доступу до асвп, ні постанови немає. Тільки можу дивитись відкриту інформацію. В реестрі вказаний виконавець, але напроти імя написано "не діє". До цього моменту взагалі до виконавця не зверталась.

Назад
Угорі