6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

без суду, не можуть))
а з 7ми річним боргом...дуже, не впевнений, що вони до суду підуть
так що мені можна відморозитись тоді від них? Чи як мені їм красиво відповісти?)) Завантажила, що вони мені написали) Може вони і читаюсь тут зараз))

Вкладення

• Дмитро Михайлович – (22311) 2023-06-07 13.37.27.webp
    Дмитро Михайлович – (22311) 2023-06-07 13.37.27.webp
    64.8 Кб · Перегляди: 61
так що мені можна відморозитись тоді від них? Чи як мені їм красиво відповісти?)) Завантажила, що вони мені написали) Може вони і читаюсь тут зараз))
а вони вам треба?))
до чорного списку і все

Приватбанк це якийсь треш. У мене просто немає вже на них ні нервів, ні звичайних слів, одні матюки. Позавчора дзвонила, сказали шо до суботи повинні зняти блок з карти. Сьогодні дзвоню, спочатку знов шукали довго і нудно мою постанову і потім сказали, шо до 14 травня повинні розблокувати. Це капєц, в слідуючий раз вони скажуть, шо до кінця травня і це якась нескінченне історія. Куди можна поскаржитися на Приват банк?

Приватбанк це якийсь треш. У мене просто немає вже на них ні нервів, ні звичайних слів, одні матюки. Позавчора дзвонила, сказали шо до суботи повинні зняти блок з карти. Сьогодні дзвоню, спочатку знов шукали довго і нудно мою постанову і потім сказали, шо до 14 травня повинні розблокувати. Це капєц, в слідуючий раз вони скажуть, шо до кінця травня і це якась нескінченне історія. Куди можна поскаржитися на Приват банк?
Я взагалі до них додзвониться не можу. То повітряна тривога, то всі оператори зайняті. Уже 6 день не можуть розблокувать

Я просто їм в день відправлення постанови від виконавця, написала в чат, запитала чи отримали? Вони сказали, що так, протягом 3-х днів розглянують та розблокують. Так і зробили, здається на наступний день.

Я просто їм в день відправлення постанови від виконавця, написала в чат, запитала чи отримали? Вони сказали, що так, протягом 3-х днів розглянують та розблокують. Так і зробили, здається на наступний день.
А ваш виконавець укрпоштою відправляв постанову чи електронною поштою?

А ваш виконавець укрпоштою відправляв постанову чи електронною поштою?
Як я зрозуміла він відразу виніс постанову. І я її побачила в АСВП. І відправив електронкою напевно, тому що в цей день її Приват і отримав. Може нехай Ваш також на електронку відправить і так швидше буде. А то ці обіцянки..так собі(

Тільки що за вашим прикладом написала в чат і, вуаля, ваша карта розблакована. Я не могла повірити в це чудо. Не знаю, що допомогло, чи моя ругня сьогодні, чи спілкування через чат, але, нарешті дочекалася. Дякую форуму і форумчанам за підтримку і відповіді на всі мої запитання. Всім миру і доступних коштів завжди.

Тільки що за вашим прикладом написала в чат і, вуаля, ваша карта розблакована. Я не могла повірити в це чудо. Не знаю, що допомогло, чи моя ругня сьогодні, чи спілкування через чат, але, нарешті дочекалася. Дякую форуму і форумчанам за підтримку і відповіді на всі мої запитання. Всім миру і доступних коштів завжди.
Я також у Приват дозвонилася. Сказали, що до 12 червня розблокують.

це чудово)) Рада за вас)

@Oksi12345 Мені в чаті взагалі нічого не відповідають. На мої питання, або перефразуйте питання, або номер телефону , де я можу дізнатися про виконавчі провадження. З роботом спілкуюся,одним словом

@Oksi12345 Мені в чаті взагалі нічого не відповідають. На мої питання, або перефразуйте питання, або номер телефону , де я можу дізнатися про виконавчі провадження. З роботом спілкуюся,одним словом
В мене так само.

Уже 18 банків у списку, що блокують. Попадеться такий часний виконавець убл*док як Роман Роман, перелопатить всі банки і все рівно знайде.
В мене теж цей виконавець. Відправила йому заяву по почті з повідомленням так він її не забрав. И лист повертається.

травень вже пройшов

Якщо йдеться про онлайн чат Привату, то ми, коли побачили, що спілкування з роботом обертається по колу, стали робили так - тупо писали "консультація спеціаліста" 5, 10 і навіть набагато більше разів, аж поки в чаті нарешті не з'являвся "спеціаліст". )))

Tarass добрий вечір)
маю таке питання: ще восени виконавець повернув вп стягувачу без виконання
арешт з рахунків знято не було, але в постанові було формулювання "зняти арешт....." і тд
в результаті я його таки дістала і він направив поштовим листом постанову про зняття арешту до моно
в асвп ця постанова не значиться ніде
зараз, після останніх змін до законодавства, він відновив провадження і вже направив запит на наявність рахунків/залишкам по них
питання: чи може він арештувати рахунки повторно? адже в асвп вже наявна стара постанова на арешт, а на зняття арешту постанови немає

Це таке і в Авалі. Іздіваються з людей, як хочуть(((
Зняла в Авалі без проблем, тільки зранку потрібно їм написати щоб зняли арешт, і до 18:00 зняти кошти потрібно, потім знову блокують карту

Назад
Угорі