Щоденник 35 МФО !

• Автор теми Автор теми vad23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 157

vad23

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
vad23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день,набрав 35 МФО,буду потрохи вибиратися. ПІДКАЖІТЬ будь ласка план дій.Платив пролонгації,гроші на вітер,по жодній на сьогоднішній день ще немає прострочок ,мені потрібно максимально якщо це можливо, уберегти батьків ,рідних,знайомих від дзвінків колекторів,коли почнуться просрочки .Думаю може на цьому тижні написати в кожну з 35 МФО заяву про взаємодію з третіми особами,щоб писали ,дзвонили тільки мені,чи як там називається ця заява?чи допоможе ця заява від дзвінків на телефони, повідомлень в вайбер та телеграм?Ще думаю поки в жодній нема прострочок,може написати в кожну заяву з проханням реструктуризації,зупинки відсотків пені і штрафів,в зв'язку з складним фінансовим станом,чи погодяться хоч якісь на це до прострочок?Тіло кредиту тільки в трьох 6000грн,в жодній більше 6000грн тіла кредиту немає,в основному 2,3,4 тисячі гривень.

Вкладення

• IMG_20260622_082515.webp
    IMG_20260622_082515.webp
    451.1 Кб · Перегляди: 53
Доброго дня! Якщо коротко і реально знявши рожеві окуляри то звонити будуть, писати будуть, ваше фінансове становище їх не цікавить, ви з ними дієте по договору, а там немає пунктів про благодійність з їх боку. Це шараги які діють не почуттями, а розрахунком. Виходьте в прострочки і чекайте пропозицій, чим більше з ними комунікацій тим більше будуть давити. Успіху!

Якщо ділились номером у застосунках МФО, то дзвінки оточенню однозначно будуть, тому якби не хотілось, а оточення варто попередити. Раджу в першу чергу закрити профілі усіх соцмереж. Почитайте розділ МФО на форумі і виділіть зі свого списку МФО, які швидко побіжать до судів і закривайте їх в першу чергу (кредит касса, швидко гроші...) і лайтові МФО з ким простіше за все вирішити питання за тіло, або менше( кредит7). Навряд чи хтось вам дасть реструктуризацію без прострочення. Рекомендую встановити додаток УБКІ з платною підпискою(здається 170 грн на місяць коштує) і відстежувати рух перепродажу своїх договорів, встановити щось на зразок Call filter, адже дзвінків буде море (мені 9 МФО телефонували майже кожні 5-15 хвилин).
Зразок заяви про заборону дзвінків третім особам пошукайте в інтернеті, бажано щоб були ссилки на статті закону України про споживче кредитування та інші. Зазначте щоб кредитор усю комунікацію здійснював виключно з вами і через електронну пошту або месенджери.

Останнє редагування:
Доброго дня, з цього списку штук 15 які дістануть батьків, одні з самого початку протермінування, інші пізніше, тому якщо не зможете закрити до протермінувань то треба прийняти що вони дізнаються. Розмовляти взагалі немає сенсу, у них протокол, вони як роботи по ньому діють. У одних в протоколі дзвонити батькам, у інших тільки вам.
Але є і позитив, у вас немає шайки криптопозик + їх легальних представників топ-1 е-гроші і тд, тому хоча б цих неадекватів ви пройшли стороною

Доброго дня, з цього списку штук 15 які дістануть батьків, одні з самого початку протермінування, інші пізніше, тому якщо не зможете закрити до протермінувань то треба прийняти що вони дізнаються. Розмовляти взагалі немає сенсу, у них протокол, вони як роботи по ньому діють. У одних в протоколі дзвонити батькам, у інших тільки вам.
Але є і позитив, у вас немає шайки криптопозик + їх легальних представників топ-1 е-гроші і тд, тому хоча б цих неадекватів ви пройшли стороною
У мене Є-гроші та ТОП1 у протері вже близько 2 місяців. Я писав на них заяви про відзив згоди на обробку даних 3іх осіб. Мені допомогло. Взагалі жодного дзвінка не було від них. Тому, по своєму досвіду можу сказати, що такі заяви допомагають, якщо найвідбитіші контори не чіпають оточення. А з Є-гроші я взагалі колись поділився контактами
Думаю, якщо написати кожній конторі лист, то це точно лишнім не буде. А там вже як пощастить

У мене Є-гроші та ТОП1 у протері вже близько 2 місяців. Я писав на них заяви про відзив згоди на обробку даних 3іх осіб. Мені допомогло. Взагалі жодного дзвінка не було від них. Тому, по своєму досвіду можу сказати, що такі заяви допомагають, якщо найвідбитіші контори не чіпають оточення. А з Є-гроші я взагалі колись поділився контактами
Думаю, якщо написати кожній конторі лист, то це точно лишнім не буде. А там вже як пощастить
Можливо воно дійсно діє, тоді треба пробувати, бо в мене Топ-1 їбануті були, з 1 дня батькам як упороті набирали, при тому і на 2 і 3 день, потім "менеджер" додумалась мені написати в вайбер, я як раз вже закривав їх тому написав їй що вони неадеквати і сподіваюсь скоро розгонять їх шайку і послав подалі та закрив

Назад
Угорі