Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поки що в статусі автоматичного розподілу справЯкі новини по швидко гроші? Теж позов від них прийшов
жодногоПредложения перед судом я так понимаю были?
Доброго дня! Яка сума позову? Плануєте захищатися в суді?Поки що в статусі автоматичного розподілу справ
жодного
Та я просто не знаю чи є сенс.Доброго дня! Яка сума позову? Плануєте захищатися в суді?
У мене з ними суд. Подали в лютому, провадження відкрито в березні. Адвокат з форуму підготував для мене відзив, заперечення вони не подали, але суддя сама вирішила витребувати докази у приват банк про картку і чи надходили туди кошти. Думаю, що програю, а там побачим.Та я просто не знаю чи є сенс.
Вони хочуть два тіла, що не звучить крейзі.
Песимістично, я заплачу адвокатові, +потім заплачу те що вони хотіли спочатку.
Кілька разів по форуму намагався знайти як там справи в суді з ШвидкоГроші, але не знайшов.
Для мене було б норм домовитись про реструктуризацію вже тих забаганок на пів року. Думаю написати їм на пошту таку пропозицію.
А вы вообще ничего не платили? Или платежи были?У мене з ними суд. Подали в лютому, провадження відкрито в березні. Адвокат з форуму підготував для мене відзив, заперечення вони не подали, але суддя сама вирішила витребувати докази у приват банк про картку і чи надходили туди кошти. Думаю, що програю, а там побачим.
Ви заплатите більше крім того що ви написали бо буде ще судовий збір + відшкодування юристівТа я просто не знаю чи є сенс.
Вони хочуть два тіла, що не звучить крейзі.
Песимістично, я заплачу адвокатові, +потім заплачу те що вони хотіли спочатку.
Кілька разів по форуму намагався знайти як там справи в суді з ШвидкоГроші, але не знайшов.
Для мене було б норм домовитись про реструктуризацію вже тих забаганок на пів року. Думаю написати їм на пошту таку пропозицію.
Нічого. З 10к хочуть 21200 +судовий збірА вы вообще ничего не платили? Или платежи были?
При таких раскладах проще заплатитьНічого. З 10к хочуть 21200 +судовий збір
Это у меня ситуация, брал 26 заплатил 28 и ещё требуют.Нічого. З 10к хочуть 21200 +судовий збір
Здравствуйте. У вас суд был или нет? И как вы начали закрывать.Автор, а Ви крутий, хотіла я сказати до цього абзацу
Але. Я буду читати і слідкувати за Вами. У мене на п очатку шляху боротьби тіло було 120тис (18 мфо) і я була у повній паніці. А тут таке....
Судов тьфу тьфу не было.Здравствуйте. У вас суд был или нет? И как вы начали закрывать.
и как таксуеться,много можно в день заработатьЗакрив ФінСферу за 15к грн (тіло + 1к) на 120-140 день просрочки, 20 січня 2025.
Розбили на кілька платежів, платив протягом місяця.
Є ухвала від суду щодо ШвидкоГроші (30 днів на апеляцію), хочуть 30 тис. з 14 тис. Думаю запропонувати розбити на пів року, якщо не погодяться -- звернусь до адвоката та буду подавати апеляцію (тупо щоб виграти час, бо 30 тис. нема звідки витягнути).
Я досі винен МФО десь 300 тис. З позитивного, мене абсолютно ніхто ніяк не турбує на 6+ місяць прострочок. Я поміняв сімку вже кілька місяців тому, і використовую стару тільки щоб входити в кабінети.
По друзям: закрив $3000 протягом грудня та січня, і більше не винен двом з трьох людей. Тепер типові $1500-2000/місяць друзям знижуються до $1000/місяць, і різницю можна спрямувати на контори. Хух, можна видихнути. В найбільш песемістичному сценарії мені потрібно буде 6 місяців на закриття контор, хоча б якась визначеність. Раніше думав що додатковим фрілансом зможу витягнути до березня 2025, але це анріал. У грудні та січні було просто $0 додаткового доходу. Зараз наче попит починає повертатись, мб щось вийде в лютому заробити.
По банкам: ~140 тис. тіло + ~20-25 тис. відсотки. Думаю може запропонувати реструктуризації кільком банкам.
Останні тижні січня тупо таксував кожен день зранку, бо не було грошей на їжу)))
В Києві, якщо тільки з 7:30 до 11:00 (3.5 год), то можна десь 800-1000 грн чистими, якщо не орендована машина.и как таксуеться,много можно в день заработать
а блок постов много у Вас по городу?В Києві, якщо тільки з 7:30 до 11:00 (3.5 год), то можна десь 800-1000 грн чистими, якщо не орендована машина.
В день буде виходити тисячі 2-4 чистими певно, але я не пробував цілий день ніколи.
Я б не сказав. Ніколи не бачив, але на межі міста і області завжди блок-пост є. Перевіряють одну машину на кілька сотень десь.а блок постов много у Вас по городу?
у меня муж тоже пытаеться таксовать, но у нас погороду внутри очень много блокпостов........((Я б не сказав. Ніколи не бачив, але на межі міста і області завжди блок-пост є. Перевіряють одну машину на кілька сотень десь.
Вітаю. Рухаїтесь в правильному напрямку )Закрив ФінСферу за 15к грн (тіло + 1к) на 120-140 день просрочки, 20 січня 2025.
Розбили на кілька платежів, платив протягом місяця.
Є ухвала від суду щодо ШвидкоГроші (30 днів на апеляцію), хочуть 30 тис. з 14 тис. Думаю запропонувати розбити на пів року, якщо не погодяться -- звернусь до адвоката та буду подавати апеляцію (тупо щоб виграти час, бо 30 тис. нема звідки витягнути).
Я досі винен МФО десь 300 тис. З позитивного, мене абсолютно ніхто ніяк не турбує на 6+ місяць прострочок. Я поміняв сімку вже кілька місяців тому, і використовую стару тільки щоб входити в кабінети.
По друзям: закрив $3000 протягом грудня та січня, і більше не винен двом з трьох людей. Тепер типові $1500-2000/місяць друзям знижуються до $1000/місяць, і різницю можна спрямувати на контори. Хух, можна видихнути. В найбільш песемістичному сценарії мені потрібно буде 6 місяців на закриття контор, хоча б якась визначеність. Раніше думав що додатковим фрілансом зможу витягнути до березня 2025, але це анріал. У грудні та січні було просто $0 додаткового доходу. Зараз наче попит починає повертатись, мб щось вийде в лютому заробити.
По банкам: ~140 тис. тіло + ~20-25 тис. відсотки. Думаю може запропонувати реструктуризації кільком банкам.
Останні тижні січня тупо таксував кожен день зранку, бо не було грошей на їжу)))
ШвидкоГрошиЄ ухвала від суду щодо ШвидкоГроші (30 днів на апеляцію), хочуть 30 тис. з 14 тис. Думаю запропонувати розбити на пів року, якщо не погодяться -- звернусь до адвоката та буду подавати апеляцію (тупо щоб виграти час, бо 30 тис. нема звідки витягнути).