3 місяці як я на прострочці...це кошмарні місяці у моєму житті!

• Автор теми Автор теми Повесняному
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 3K

Повесняному

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
24
Бали
5060
Повесняному не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім, сьогодні рівно 3 місяці як я на прострочці...це кошмарні місяці у моєму житті!але тримаю режим сніжинки оскільки нема чим платити.
Пройшла все і залякували,і писали на пошту, вайбер,мені та моїм близьким...це кошмар.
Половина вже мене продали в колекторській компанії..найважчі це Таліон і UkrCollect
Незнаю як воно буде далі..нерви вже зірвані

Привіт всім, сьогодні рівно 3 місяці як я на прострочці...це кошмарні місяці у моєму житті!але тримаю режим сніжинки оскільки нема чим платити.
Пройшла все і залякували,і писали на пошту, вайбер,мені та моїм близьким...це кошмар.
Половина вже мене продали в колекторській компанії..найважчі це Таліон і UkrCollect
Повесняному, держитесь !!!у меня все только началось .тоже нервничаю очень.а кто у вас самые напряжены были из мфо?

первые 3 месяца у большинства самые тяжелые)
дальше будет всё легче и легче, так как поймете, что из-за мфо ничего страшного не происходит :)
ещё 3-4 месяца и будете заходить на форум успокаивать других людей)

Повесняному, держитесь !!!у меня все только началось .тоже нервничаю очень.а кто у вас самые напряжены были из мфо?
Манівео та Міллоан
первые 3 месяца у большинства самые тяжелые)
дальше будет всё легче и легче, так как поймете, что из-за мфо ничего страшного не происходит :)
ещё 3-4 месяца и будете заходить на форум успокаивать других людей)
Я незнаю як далі триматися,вони обзвонили всіх,стидно перед людьми,відчувається вина що через мене всі достають(

А что талион, они няшки пишут только пугалки)
Вы с ними разговариваете?
Стыдно за что,за подонков нарушающих законы???

Вы с ними разговаривает?
Ні нерозмовляю вони продали для колекторів
Повесняному, у меня тоже есть манивео, но их буду закрывать .а все остальные как быстро начали обзванивать окружение ?
Через місяць

Вы с ними разговариваете?
Стыдно за что,за подонков нарушающих законы???
Талион постійно розсилають смс всім що я боржник і суму
Я знаю що вони нарушають ,але як це доказати всім(я кожен раз переживаю коли дзвонять близькі і жаліються...я писала скарги куда тільки можна відповіді нема,але тиждень тиша.
Так мы примерно коллеги по срокам :preved:
Держитесь!
І як у вас успіхи?

Ні нерозмовляю вони продали для колекторів

Через місяць
Повесняному, надо держаться ! Все хорошо , если уже приняли решение остановить эту пустую трату денег , уже хорошо ? я сама как на пороховой бочке , от каждого звонка вздрагиваю

Талион постійно розсилають смс всім що я боржник і суму
Я знаю що вони нарушають ,але як це доказати всім(я кожен раз переживаю коли дзвонять близькі і жаліються...я писала скарги куда тільки можна відповіді нема,але тиждень тиша.

І як у вас успіхи?
Давайте я позвоню всем вашим родственникам и скажу что вы секретный агент и вас специально дискредитируют перед засылкой в тыл врага,поверят?

Выдыхните!
Все прошли через это!
Читайте форум,помогает очень морально!Держитесь...
И всех в сад....

У меня манивео сейчас всех обзванивает досудовые разбирательства ,силы тоже уже на исходе ) самое главное что вообще посторонних людей достают )

У меня манивео сейчас всех обзванивает досудовые разбирательства ,силы тоже уже на исходе ) самое главное что вообще посторонних людей достают )
Viktorina, ох и конечные .самое на данный момент для меня важное не дать заднюю .мечтаю ,чтоб это все закончилось

Тримайтеся,удачі та терпіння,колись це будемо згадувати як сон.Урок на все життя)
Все буде ок!

Назад
Угорі