Щоденник 27 кредитів по МФО - 230к гривень боргу. З яких МФО почати?

• Автор теми Автор теми Крейзи Фрог
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
Почались перші протермінування на цьому тижні

Закрив Кредит кассу 28к з тілом в 20. Вирішив що краще почну з них.
Cly credit на поступки поки не йде, нараховує якісь ненормальні відстоки. Але думаю що протягом тижня-двох щось запропонують
Монто зі Смартівей поки ігнорую.
Закрив Lovi Lave 3800 грн
Манівео взагалі цікаві. 4 день протермінування, тіло 8100, загальна сума була 10800. Вирішив оперувати пунктом про реструктуризацію, 3 оператори кажуть - вам відмовлено. Потім через годину набрали і спокійним голосом як ні в чому не бувало кажуть вам погодженно. Вніс 3300 сьогодні, залишилось 2 платежі по 3800

Старфін і санкредіт вирішив лонгувати до наступного місяця, там думаю обидва закрию.

Лишив собі ще трохи коштів для можливих маневрів з іншими конторами, якщо ті підуть на якісь поступки

Alex credit конечно мочат... Насколько я знал и на личном опыте, они более менее вменяемые... Как оказалось нет. Сегодня утром пока я спал автоматически списали с карты большую часть долга, на реструктуризацию так и не пошли. Судя по всему, как я понял МФО тоже со временем имеют свойства менять свои подходы к работе и те, кто раньше казались адекватными (в общем по палате) не факт что при заключении нового договора через какое то время не перестанут ими быть. Обидно, что не проконтролировал это и заранее не заблокировал/перевыпустил карту. Планировал на эти деньги жить до следующей ЗП. Сняли 7к

Alex credit конечно мочат... Насколько я знал и на личном опыте, они более менее вменяемые... Как оказалось нет. Сегодня утром пока я спал автоматически списали с карты большую часть долга, на реструктуризацию так и не пошли. Судя по всему, как я понял МФО тоже со временем имеют свойства менять свои подходы к работе и те, кто раньше казались адекватными (в общем по палате) не факт что при заключении нового договора через какое то время не перестанут ими быть. Обидно, что не проконтролировал это и заранее не заблокировал/перевыпустил карту. Планировал на эти деньги жить до следующей ЗП. Сняли 7к
Вони всі намагаються списати. І адекватні, і неадекватні)

я договорился с ними на платежи раз в месяц по 1000 грн

я договорился с ними на платежи раз в месяц по 1000 грн
Через який період вони пішли на такі умови?

Топ1, Алекс, Єгроші - це ті що точно будуть пробувати списати вже на наступний день після протермінування.

Останнє редагування:
Через який період вони пішли на такі умови?

Топ1, Алекс, Єгроші - це ті що точно будуть пробувати списати вже на наступний день після протермінування.
просрочки не было у меня я написал им на почту по поводу что бы разбили мне на платежи и согласились

Добрий день

Через який період з початку протермінування Мілоан,Тенго,Панго, Аміго зазвичай пропонують якісь угоди?

Та як зараз себе поводить Sos credit?

А в мене навпаки смартівей зробили розсилку по контактах знайомих, що ніби то я взяла кредит на цих знайомих, і вони повинні повернути, тому закрила їх одні з перших, але це було чотири роки тому

А в мене навпаки смартівей зробили розсилку по контактах знайомих, що ніби то я взяла кредит на цих знайомих, і вони повинні повернути, тому закрила їх одні з перших, але це було чотири роки тому
не порівнюйте те, що було 4 роки тому і зараз, принаймні по ним

Добрий день!

Сьогодні отримав таке повідомлення від Містер Мані

Протермінування 15 днів

Що це може означати? Готують до продажу чи до суду? Наче ж рано ще

Тіло 5000

Нарахували 3200

Вкладення

• IMG_4786.webp
    IMG_4786.webp
    53.4 Кб · Перегляди: 64
Добрий день!
Вже зі свого першочергового списку закрив:

1. Moneyveo - розбили 12к на 3 платежі, тіло було 9к
2. Mr Money - з 9800 за 6600, тіло було 5000
3. Alex credit - тут довелось переплатити сильно, але просто хотів їх позбутись, збити не вдалось
4. Miloan тіло 10000, нарахували 15500 закрив за 11500
5. Lovilave - 3500
6. Limon - закрив фактично за тіло за 5200, з нарахуваннями було 10к
7. Pango - тіло 3000, закрив за 4200, нараховували 6300
8. procent - тіло 2500, закрив за 3500
9. egroshi брав 3200 місяць назад, закрив до протермінування за 4200 від гріха подалі

Реструктуризували:

Monto по 2000 раз на два тижні
Треба кредіт по 1800 раз на 15 днів
Легко кредіт по 2200 раз на 14 днів
Mycredit по 2000 раз на місяць

Але нажаль довелось знову взяти в кредит кассі, терміново були потрібні кошти. до 25.05 маю сплатити 21000 грн, або частковий платіж

Наразі ще маю 23000-25000 грн для закриття, але не знаю на що краще їх витратити

Наразі думаю між Швидко гроші - там 19000 грн, Сос кредіт - 22500 грн - є просрочення, але обіцяють намалювати штраф скоро, закрити кредит касу за 21000 грн, або закрити Фінсферу, бо там також скоро почнется протермінування за 19000 грн

Буду вдячний за пораду з Вашого власного досвіду. Дякую! Всім гарного дня

Шо кредит каса противна , шо финсфера.

Кредит касу в разі протермінування треба буде сплатити з нарахуваннями, важко збити...
Финсфера по судам зачастили.
Швидко теж.
Але швидко мало загальну суму розбити на рівні частини на певний період. Я брала в них 18к, і вони мені розбили по 6к на , здається, 6 місяців. Можу помилятись. Але в них так влаштовані платежі що ти платеш і комісію і частину тіла. Тобто, не просто в тупо пролонгує кредит, а закриваєш частинами і тіло. У вас так? можливо туди просто вносити платіж, а закрити наприклад туж фінсферу чи касу

Шо кредит каса противна , шо финсфера.

Кредит касу в разі протермінування треба буде сплатити з нарахуваннями, важко збити...
Финсфера по судам зачастили.
Швидко теж.
Але швидко мало загальну суму розбити на рівні частини на певний період. Я брала в них 18к, і вони мені розбили по 6к на , здається, 6 місяців. Можу помилятись. Але в них так влаштовані платежі що ти платеш і комісію і частину тіла. Тобто, не просто в тупо пролонгує кредит, а закриваєш частинами і тіло. У вас так? можливо туди просто вносити платіж, а закрити наприклад туж фінсферу чи касу
Дякую! Вчора закрив кредит кассу і сьогодні вийшло ще закрити швидко гроші і фінсферу. Буду винен ці кошти, але хоча б без відсотків

Дякую! Вчора закрив кредит кассу і сьогодні вийшло ще закрити швидко гроші і фінсферу. Буду винен ці кошти, але хоча б без відсотків
Ну розумію тут… мені теж іноді так краще. Бо ті відсотки іноді такі суми шо просто жах, можна за них тричі борги віддати

Привіт
Компанія Протермінування
Microcash - 2 місяці / листи на пошту, мене так оточення не турбують
Ewacash - Була приблизно днів 45, з перших днів віддають калам на прозвон, ніби як окрім мене нікого не турбували. закрито за тіло +1000
Smartiway - 3 місяці, окрім смс нічого не було
Moneyveo - 1 місяць віддають в афк, ті турбують усіх на кого можуть вийти, можна закрити менше чим тіло але довго пововтузять
Monto - Тупенькі вони, віддають на прозвон в перший день, ті нікого не турбують, меньше чим 2 тіла не погоджуються ( 3 місяці вже )
TrebaCredit - Закрив за тіло + відсотки першого місяця, на початку було пару дзвінків батькам, потім лише мені
Shvidko - Декілька дзвінків батькам, закрив за тіло + ВСІ НАРАХУВАННЯ ( не питайте чому))) )
Alex - робиш дві пролонгації по 10 днів, коли є додаткова угода 2, просиш реструктиризацію, раз на місяць платиш і живеш спокійно
Cly - довбні, багато рахують, багато дзвонять, багато пишуть але меньше двух тіл не пропонували ( 3 місяці )
LoviLave - єдина компанія серед моїх 36 мфо які долізли до супер далеких родичів, харьківське ***** з папіросою в зубах буде сміятись в трубку і погрожувати. Закрий в першу чергу, тіло маленьке
Limon - те саме шо манівео
lehkoCredit - закрив за тіло + відсотки першого місяця ( це треба кредит )
cashtancredit - ніби як не турбували
Click - на другий місяць домовився на тіло+ відсотки першого місяця
Mycredit - на другий місяць домовився на тіло+ відсотки першого місяця

Батьків проінформувати, близьких друзів поставити до відома що можуть їх прозвонити, хай поржуть в трубку і нах пошлють.
Реструктиризацію оформлювати лише у випадку коли на 100% впевнений що зможеш вчасно платити. Наприклад в тому же легко і треба, дають можливість таку, але все тіло + відсотки + якщо ти пропустив 1 платіж то всі минулі згорають, не рекомендую реструктиризацію в цілому. Лише у алексів норм, читав що люди інколи затримувались на декілька днів з платежами, то все ок було
Що Ви можете підказати за Топ1?

Назад
Угорі