Щоденник 27 кредитів по МФО - 230к гривень боргу. З яких МФО почати?

• Автор теми Автор теми Крейзи Фрог
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
Всім доброго вечора!

Сьогодні я вийшов можна сказати на фінішну пряму по закриттю всіх мікрозаймів. Попереду ще звичайно багато роботи, ще є борги перед людьми, але це вже буде значно простіше.

З усього списку, з 32 контор залишилось тільки 5, не враховуючи деякі реструктуризації
За цей період довелось дуже багато працювати, щоб закрити все це максимально швидко. Деякі з контор я звичайно переплатив, але робив це усвідомлюючи. Як виявилось дуже багато з шараг після 2-3 місяців повного ігнору готові йти на великі поступупки, тільки щоб отримати хоч якісь кошти. Дуже вдячний форуму та всім, хто давав поради. Завдяки цьому сайту вийшло правильно формувати стратегію закриття всіх займів по черзі. Звичайно, що паралельно з цим довелось дуже багато працювати, аби була змога все це закрити швидше. Дуже сильна мотивація, заради цієї мети. маємо по суті те що маємо нажаль. Буде життевим уроком.

Наразі маю залишок по МФО такий:
Microcash - 5000 грн ( пішли на тіло )
Cashtan credit - 4000 грн
Selfie credit - 7000 грн
Smartiway - 25000 грн
Microcash - 5000 грн

Пізніше зроблю опис всіх контор з більш менш детальним описом того, як вони вели себе так яким чином я їх закривав. А поки що залишився останній крок.

Всім доброго вечора!

Сьогодні я вийшов можна сказати на фінішну пряму по закриттю всіх мікрозаймів. Попереду ще звичайно багато роботи, ще є борги перед людьми, але це вже буде значно простіше.

З усього списку, з 32 контор залишилось тільки 5, не враховуючи деякі реструктуризації
За цей період довелось дуже багато працювати, щоб закрити все це максимально швидко. Деякі з контор я звичайно переплатив, але робив це усвідомлюючи. Як виявилось дуже багато з шараг після 2-3 місяців повного ігнору готові йти на великі поступупки, тільки щоб отримати хоч якісь кошти. Дуже вдячний форуму та всім, хто давав поради. Завдяки цьому сайту вийшло правильно формувати стратегію закриття всіх займів по черзі. Звичайно, що паралельно з цим довелось дуже багато працювати, аби була змога все це закрити швидше. Дуже сильна мотивація, заради цієї мети. маємо по суті те що маємо нажаль. Буде життевим уроком.

Наразі маю залишок по МФО такий:
Microcash - 5000 грн ( пішли на тіло )
Cashtan credit - 4000 грн
Selfie credit - 7000 грн
Smartiway - 25000 грн
Microcash - 5000 грн

Пізніше зроблю опис всіх контор з більш менш детальним описом того, як вони вели себе так яким чином я їх закривав. А поки що залишився останній крок.
круто! залишилось зовсім трохи:hi:
до речі, смартівей ,якимсь дивом, я закривав 1 раз за тіло , а останній вже навіть меньше тіла. думаю , їх точно вигідно закриєте

круто! залишилось зовсім трохи:hi:
до речі, смартівей ,якимсь дивом, я закривав 1 раз за тіло , а останній вже навіть меньше тіла. думаю , їх точно вигідно закриєте
Так! смартівей вже почали пропонувати непогані знижки, але поки можливості їх закрити не має. Вже наступного місяця

Крейзи Фрог, щиро рада за вас,що майже пройшли цей період свого життя,ще трішки і будете вільною людиною 👍☺️

Подскажите как с ними договорились и через сколько?
Доброго времени суток. Прошу прощения за несвоевременный ответ, очень долго сюда не заходил. Не уверен на счет актуальности моего ответа, но лучше поздно чем никогда. С ними очень просто. Написал им на почту прямо что готов закрыть за тело. Они ответили согласием без разговоров. Проссрочка была где то месяц-полтора

Назад
Угорі