26.08 почнеться прострочка в є гроші

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K

NataliYa2023

Перевірений
Дописи
405
Реакції
517
Бали
1043
NataliYa2023 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Написала їм листа на пошту,що не зможу оплатити і чи можна зупинити нарахування. В відповідь прийшло це повідомлення. Чи можуть вони зупинити відсотки на якийсь час?
Screenshot_20230821-163208-897.webp

Для чого це їм?
Ні, не зупинять... ви ж не військовий чи впо... та і їм ци де6іли всеодно фігачать по повній.
Тобто якщо напишу їм листа з своїми умовами то це до заднього місця? І не розумію як засвідчити цей лист електронним підписом

Тобто якщо напишу їм листа з своїми умовами то це до заднього місця?
Так
І не розумію як засвідчити цей лист електронним підписом
Не звертайте увагу на дурню.
КЕП потрібен для підисання реально важливих документів, а не пісулєк якихось іді0тів

Тобто якщо напишу їм листа з своїми умовами то це до заднього місця? І не розумію як засвідчити цей лист електронним підписом
Если делать нечего можете написать, но я уверен что результата не будет.
Зачем им это, как выше заметили? Если они так каждому будут делать, они разорятся))

Если делать нечего можете написать, но я уверен что результата не будет.
Зачем им это, как выше заметили? Если они так каждому будут делать, они разорятся
Якщо я не буду платити бо нема чим, як зберу то все одно віддам тіло і може відсоток невеликий. Може так підуть на поступки. Не думаю що колекторам вони продають за суму більшу ніж тіло

Якщо я не буду платити бо нема чим, як зберу то все одно віддам тіло і може відсоток невеликий. Може так підуть на поступки. Не думаю що колекторам вони продають за суму більшу ніж тіло
В УБКІ від деякий установі(не вашій) при кредиті 10 000 позначено продано
Купила борг інша фірма і пише 39 000 відкрито.
У них свої махінації, незнаю на що вони разраховують...

Они сначала вам и не только вам нервы изрядно помотают, прежде чем предложат тело.

Не пойдут, они что будут год ждать пока вы соберете?)) Нет, они будут крутить проценты, но на это можно не обращать внимания, со временем вы сможете закрыть за то же тело и уже тем более тело+ на мивинку им.
Егроши в принципе не продают, у них свои ручные коллекторы. По сути соседний кабинет.

Не пойдут, они что будут год ждать пока вы соберете?)) Нет, они будут крутить проценты, но на это можно не обращать внимания, со временем вы сможете закрыть за то же тело и уже тем более тело+ на мивинку им.
Егроши в принципе не продают, у них свои ручные коллекторы. По сути соседний кабинет.
Якби були тільки вони то не переживала б(
Они сначала вам и не только вам нервы изрядно помотают, прежде чем предложат тело.
Я це розумію,тому і хочу домовитись до прострочки

Останнє редагування:
До одного їм місця, вони відбиті, до просрочки нічого не можна вирішити, зовсім, потім, ще будуть пролонгацій просити, а потім крутити мега відсотки а потім уже коли зроблять із тіла + 2 це за 20 днів запропонують реструктуризацію, 50 відсотків сьогодні, остачу на 3 місяці, а зменшити апетити не хотять ніяк.

Якби були тільки вони то не переживала б(

Я це розумію,тому і хочу домовитись до прострочки
Не идут они, я когда понимала, что будет просрочка, всем звонила и писала, половина просто игнор, половина сказали нет.

Такими листами ви на данному етапі робите лише гірше собі. Домовитися з ними ні про що зараз не вийде, це однозначно. Але вони бачать, що ви переймаєтеся, вам не все одно, значить на вас можна тиснути. А в своїх методах вони дуже неадекватні - у них вся ваша телефонна книга. Тож поки немає коштів - лише режим сніжинки. Ну і морально готуйтеся( це треба просто пережити.

Такими листами ви на данному етапі робите лише гірше собі. Домовитися з ними ні про що зараз не вийде, це однозначно. Але вони бачать, що ви переймаєтеся, вам не все одно, значить на вас можна тиснути. А в своїх методах вони дуже неадекватні - у них вся ваша телефонна книга. Тож поки немає коштів - лише режим сніжинки. Ну і морально готуйтеся( це треба просто пережити.
Читала що вони колажі з фото роблять жахливі

Зараз не роблять, це довоєнна практика, але соцмережі закрийте, можливість добавляти в групи також, на всякий випадок
Зробила вже,до прострочки. І видалила додаток,чи вони встигли скопіювати телефону книгу?

Це точно....Що-що,а нерви вони мотати вміють....
Читала що вони колажі з фото роблять жахливі
Тут 50/50,можуть зробити,а можуть і не зробити ..В мене фото з паспорт розсилали по роботі,батькам...Можуть групу у вайбері створити із тих номерів,що нариють,писати що вам кошти збирають...В мене створювали,але ніхто не добавився і всі заблокували їх.як вони себе поведуть,ніхто точно сказати не може..В моєму випадку,продали кредпрому,ці кошмарили пів села,після заяви в поліцію вони заткнулися на 3 роки,...раз у місяць писали смс і звонили тіло просили.Але я свої борги закриваю потроху,тому і цих за тіло закриваю зараз.

Останнє редагування:
Назад
Угорі