26.08 почнеться прострочка в є гроші

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Та не бійтеся ви так, з контактів 300 людей, мені за них сказали тільки чоловік, мама, брат, жінка брата і ще знайшли батька мого і його жінку, але номерів у мене їх ніколи не було) звісно як повезе але вони навряд будуть набирати всім

кошмарили пів села,після заяви в поліцію вони заткнулися на 3 роки
Боже,що мене чекає((((стає все страшніше
Та не бійтеся ви так, з контактів 300 людей, мені за них сказали тільки чоловік, мама, брат, жінка брата і ще знайшли батька мого і його жінку, але номерів у мене їх ніколи не було) звісно як повезе але вони навряд будуть набирати всім
Я переживаю за те щоб дитині не телефонували. Краще зміню їй номер

Нічого поганого точно...морду кирпичом ,як прийдуть жалітися сусіди,скажете мені теж за вас звонять..Повірте,зараз у людей скільки власних проблем,що їм на ваші кредити пофіг.

Не слушайте их, то довоенные кредиты, сейчас все гораздо лучше в плане их поведения.

Ви вже давно повинні були змінити номер дитині....
Не слушайте их, то довоенные кредиты, сейчас все гораздо лучше в плане их поведения.
Краще,то кому як пощастить....Дуже я сомніваюся,що єгроші стали милими і люб'язними у вимаганні боргу ..???

У меня были егроши, звонили только родителям и все. У них блок потом поставил и чилил)
Потом продали КПИ и те сразу предложили тело.
Краще,то кому як пощастить....Дуже я сомніваюся,що єгроші стали милими і люб'язними у вимаганні боргу ..???
Гораздо лучше, это факт. Да, некоторым попадает и как раньше, но в процентном соотношении это гораздо меньше людей. Зайдите хотя бы в раздел егрош и гляньте, сколько тем создавалось тогда, и сколько сейчас. Небо и земля.

Сьогодні подзвонили до чоловіка, гімнюки...не знаю може ще комусь дзвонили, але сказали що я не виходжу на зв'язок і запитали чи дає згоду на взаємодію. Він відмовився,не знаю чи звонитимуть чи ні далі

Сьогодні подзвонили до чоловіка, гімнюки...не знаю може ще комусь дзвонили, але сказали що я не виходжу на зв'язок і запитали чи дає згоду на взаємодію. Він відмовився,не знаю чи звонитимуть чи ні далі
Дзвонитимуть. Просто не будуть називати себе

Антиспам відфільтрує більшість шараг, інші зможуть додзвонитись
Антиспам блокує не тільки шараги,а й дзвінки компаній наприклад, а йому можуть телефонувати...короче настрій гі..но
Доречі вони мені на пошту відповіли,що якщо відправлю супровідний лист з описаною ситуацією то вони не будуть нараховувати відсотки, чи це туфта?

Антиспам блокує не тільки шараги,а й дзвінки компаній наприклад, а йому можуть телефонувати...короче настрій гі..но
Доречі вони мені на пошту відповіли,що якщо відправлю супровідний лист з описаною ситуацією то вони не будуть нараховувати відсотки, чи це туфта?
Ситуацію з чим? З відсутністю грошей? Чесно кажучи я в такі казки не вірю

Добре що він в курсі що це за клоуни.
Підняв, почув хто це - відключив і в блок.
В мене таке було, номер не міняв, бо багато на ньому було зав"язано і не брати слухавки теж не міг зв'язку з роботою.

Ситуацію з чим? З відсутністю грошей? Чесно кажучи я в такі казки не вірю
Я ще до прострочки їм писала, до того як форум знайшла,чи можливо заморозити нарахування відсотків. Вони відповідь прислали. Думаю якщо напишу то вони типу розглянуть і на тому все
Вже і з топ1 дзвонили?

Я ще до прострочки їм писала, до того як форум знайшла,чи можливо заморозити нарахування відсотків. Вони відповідь прислали. Думаю якщо напишу то вони типу розглянуть і на тому все
Вже і з топ1 дзвонили?
От і відповідь на питання

Ви їм опишите ситуацію, вони запросять, ще купу довідок і свідоцтв для підтвердження, я їм в перші дні писала про ситуацію всі діла, то вони скидали мені список що треба, я не відповіла, ато дізналися щеб більше інфи про мене ніж мають.
Він номер змінити не може, і блокувати номери також не можна,злиться...і так відносини вже на мінусі
Мому тоже дзвонили, після відмови перестали, вони все одно договір через місяць продадуть

Ви їм опишите ситуацію, вони запросять, ще купу довідок і свідоцтв для підтвердження, я їм в перші дні писала про ситуацію всі діла, то вони скидали мені список що треба, я не відповіла, ато дізналися щеб більше інфи про мене ніж мають.

Мому тоже дзвонили, після відмови перестали, вони все одно договір через місяць продадуть
Довго вас діставали і чоловіка?

Довго вас діставали і чоловіка?
Три дні від них був конкретний обзвон, чоловіку разів три за місяць набирали, раз писали, мені в меседжерах писали, не спілкувалася з ними по телефону, і писали що продадуть, я їм написала що продавайте, бо в ваших лояльних умовах, лояльності не видно) продали

Три дні від них був конкретний обзвон, чоловіку разів три за місяць набирали, раз писали, мені в меседжерах писали, не спілкувалася з ними по телефону, і писали що продадуть, я їм написала що продавайте, бо в ваших лояльних умовах, лояльності не видно) продали
3 моїми 30 шарагами я думаю буде більше ніж 3 дні...хух.

3 моїми 30 шарагами я думаю буде більше ніж 3 дні...хух.
Так усі шараги думають, що вони одні єдінствєні і їх методи унікальні, у мене було 23 шараги, але найчастіше тільки єгроші чоловіку дзвонили.

Назад
Угорі