26.08 почнеться прострочка в є гроші

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня!
Скажіть ,як у Вас зараз справи з Єгроші?

Не пойдут, они что будут год ждать пока вы соберете?)) Нет, они будут крутить проценты, но на это можно не обращать внимания, со временем вы сможете закрыть за то же тело и уже тем более тело+ на мивинку им.
Егроши в принципе не продают, у них свои ручные коллекторы. По сути соседний кабинет.
у меня е-гроши через неделю просрочки спёрли 500 грн с карты, через месяц просрочки продали кредитпроминвесту, те предлогали 2 тела, я их послал, больше не разговаривал. Через 3 месяца, кредитпроминвест продал премиум активу.

Доброго дня!
Скажіть ,як у Вас зараз справи з Єгроші?
Та як,двонять мамі і чоловіку раз на тиждень стабільно, мені напевно теж в мене блокує програма) в вайбер пишуть,пропонують частину відсотків списати,але то такий мізер від їх шалених відсотків.

Та як,двонять мамі і чоловіку раз на тиждень стабільно, мені напевно теж в мене блокує програма) в вайбер пишуть,пропонують частину відсотків списати,але то такий мізер від їх шалених відсотків.
А через сколько начали звонить маме и мужу?

Три дні від них був конкретний обзвон, чоловіку разів три за місяць набирали, раз писали, мені в меседжерах писали, не спілкувалася з ними по телефону, і писали що продадуть, я їм написала що продавайте, бо в ваших лояльних умовах, лояльності не видно) продали
На який день прострочення почали дзвонити до чоловіка?

Назад
Угорі