20 МФО. Пошла просрочка

• Автор теми Автор теми Alina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 813
  • Перегляди Перегляди 69K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Все соц сети закрыть, фото убрать везде, номер телефона скрыть, галочки в поисковых системах чтобы не светились страницы, а лучше удалите нах*р все соц сети, по телефону с друзьями поговорите хоть голос услышите их, только перед этим все фото и друзей удалите, так как индексация в поисковиках может хранится еще 3-4 недели. все приложения с телефона которые могут запрашивать доступ к камере микрофону контактам нахрен убейте.

Менибум смс и звонки. Милоан
Платіж за кредитом прострочено вже 20 днів! Почніть сплачувати хоча б частково протягом 2-х днів, або справу буде передано до колекторської компанії.Якщо не вистачає коштів на повне погашення, щоб уникнути подальших штрафних санкцій, скористайтеся можливістю відстрочення кредиту на 3, 7 або 15 днів. Для цього сплатіть лише пеню та проценти за кількість днів відстрочення. Необхідна сума відобразиться при сплаті.

Є-кеш по две смс
Alina, podano zapyt do Banku na blokuvannya vashogo kartkovogo rahunku v zvyazku z pidozroyu na vchynennya shahrayskih diy scho do "E-CASH"

Кф
Поданий запит на наявність нерухомості і власності.Формується пакет документів для передачі в юридичний відділ

Короче дурдом

У меня сегодня день сумасшедший манивео прислало

Ми не отримали оплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 14.12.2018 Вимагаємо негайної сплати боргу!

Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393 и только что заонили
ну и что? они всем єто шлют

Олечка, Значить Вам уже "перекрили кисень" і Ви на самому дні боргової ями і тепер у Вас лише напрямок вгору!!!
Набирайтесь терпіння і покроково закривайте ,де хоча б меньші суми .
А час розставе все на місця!!!

Олечка, Значить Вам уже "перекрили кисень" і Ви на самому дні боргової ями і тепер у Вас лише напрямок вгору!!!
У мене тяжкий варіант не плачу но... Однозначно витрата роботи і близьких...

Alina_123, Боржник,сплатіть борг СЬОГОДНІ. Немає грошей- продавайте речі,техніку,непотріб або перепозичте. Борг не щезне.0444909990
:ahaha: Моя улюблена смс.

Мені просто треба пораду яких чм0 в першу чергу закрити щоб уберегти рідних

Пока закрыть ничего не могу, осталась одна с двумя детьми. Жо.. Полная

Alina_123, Боржник,сплатіть борг СЬОГОДНІ. Немає грошей- продавайте речі,техніку,непотріб або перепозичте. Борг не щезне.0444909990
:ahaha: Моя улюблена смс.
Да, да по две на день

Олечка, Створіть тему ,де вкажіть, які МФО у Вас є .
А форумчани із свого досвіду напишуть Вам поради .

Приветик,какие мфошные cyku делают розсылку в сети??
Сcloun
Менибум смс и звонки. Милоан
Платіж за кредитом прострочено вже 20 днів! Почніть сплачувати хоча б частково протягом 2-х днів, або справу буде передано до колекторської компанії.Якщо не вистачає коштів на повне погашення, щоб уникнути подальших штрафних санкцій, скористайтеся можливістю відстрочення кредиту на 3, 7 або 15 днів. Для цього сплатіть лише пеню та проценти за кількість днів відстрочення. Необхідна сума відобразиться при сплаті.

Є-кеш по две смс
Alina, podano zapyt do Banku na blokuvannya vashogo kartkovogo rahunku v zvyazku z pidozroyu na vchynennya shahrayskih diy scho do "E-CASH"

Кф
Поданий запит на наявність нерухомості і власності.Формується пакет документів для передачі в юридичний відділ

Короче дурдом
У меня тоже сегодня веселье...из моих 26 почти все о себе напомнили

Мені просто треба пораду яких чм0 в першу чергу закрити щоб уберегти рідних
Сслоан.сос.кредит касса..швидка готивочка...это как для меня самые гнилые а ещё кф

я сегодня вобще не в понятках позвонили брату нащет меня с кф рассказать что я им должна ! Брат говорит что не знает где я и это не его проблемы ! В конце они ему говорят что вы сами пользуетесь мфо ! Он им говорит что не когда не брал в мфо и не собераиться! Концовка заказал кредитную историю а там показует что он пытался взять в кф и еще в какойто конторе не расслышала по телефону ! вот мне интересно не ужели это за меня за моих просрочек

Манивео прислало
В момент візиту Вас не було. Moneyveo може звернутись в правоохоронні органи для розшукових заходів і порушення кримінальної справи на підставі ст.190 КК України. 0800219393

Так хочется ответить "Черти, дома я была!!!"

Мне эти додики когда первый раз прислали такое такое же

Если пишут на вайбер или звонят с одного номера не компании а частного номера, вылаживаем обьявление с этим номераом на ОЛХ с товаром по дешовке и пусть его народ затрахает за пару дней, это проверено.

Класна ідея !

upload_2019-1-9_23-45-34.webp

Думаю со звонками завтра будет все ок. за 5 минут куча смс и ответ звоните завтра утром с 8 ми

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі