18 МФО ((((потрібна підтримка, порада, бо уже накриває

• Автор теми Автор теми nata234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
За то услышим как вы это делаете. Страшно или нет

Сижу тоже пишу
Мабуть і мені треба написати. Сил вже немає. Манифою задовбують, а просрочки тільки почалися.Далі - ще 10. Реально- хочеться вмерти, а у мене малі діти.

Мабуть і мені треба написати. Сил вже немає. Манифою задовбують, а просрочки тільки почалися.Далі - ще 10. Реально- хочеться вмерти, а у мене малі діти.
Куда умереть, зачем умереть? Тю тоже проблему нашли, звонят дай звонят

А вот мне интересно про работу, она реально эта курица с ШГ задолбала уже всех звонками. Контактное лицо это моя сестра ( 13 лет) и дочка (7 лет) ???им симку сменила. Фамилию нигде девичью не указывала.
Я работаю в сфере образования, так эта д*билка грозится в министерство образования писать ? может поможет, и зарплату поднимут.

А кто работу долбит больше всех?
І мені цікаво, хто більше всіх роботу довбе?
Куда умереть, зачем умереть? Тю тоже проблему нашли, звонят дай звонят
Можепросто треба звикнути, тільки почала цей шлях. Бо вже доперекредитувалася.

І мені цікаво, хто більше всіх роботу довбе?

Можепросто треба звикнути, тільки почала цей шлях. Бо вже доперекредитувалася.
Привыкайте, на некоторое время это теперь будет часть вашей жизни, но этот путь нужно пройти и выстоять. та мы все здесь доперекредитовались

Добрий вечір,заспокойтесь і живіть своїм життям.У мене 18 мфо ,тіло яких було 70 тисяч +.Не віддав жодній компанії просрочка вже йде з листопада ,так були дзвінки найбільше це грудень січень і початок лютого,і листи,але я вже давно відключив свою сім-карту,додзвонились до кого могли,сусіди навіть в поліцію йшли)Ну як одна сусідка ,бо задовбували сильно,але нічого,скоро у вас все теж піде на спад.ЛИСТІВ вже практично немає,і це не у звязку з карантином,вони ще раніше почали рідшати)Були і липові повістки типу в суд від зекредит і мр мани,і це пережили)Візьміть себе в руки і нічого не платіть на їх умовах.Якщо маєте таке бажання,то домовляйтесь за тіло,ну якщо є така можливість.

В
Что именно волнует,конкретней
В мене 20 я всім сказав подавайте в суд і ніхто нехоче. Говорять ми колекторам продамо і ніякого суда. Дзвоним всім на рескрутезацію, форза погодмлась на 6міс розбить.Виплатив їм все прологанаціями тим твapям бо боявся що батьки будуть знать. Зараз всі знають про них і посилають їх матами то тварі.
В мене 21 мфо , заблокував всі входящі дзвінки крім що в мене в телефоні. Батькам так само і сестрі і все послав їх нахєр всіх. Переживать через тих уродів взагалі нема смисла

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі