Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Закрив колекторів Конкорд,які купили кредит у манівео
Мабуть і мені треба написати. Сил вже немає. Манифою задовбують, а просрочки тільки почалися.Далі - ще 10. Реально- хочеться вмерти, а у мене малі діти.За то услышим как вы это делаете. Страшно или нет
Сижу тоже пишу
Куда умереть, зачем умереть? Тю тоже проблему нашли, звонят дай звонятМабуть і мені треба написати. Сил вже немає. Манифою задовбують, а просрочки тільки почалися.Далі - ще 10. Реально- хочеться вмерти, а у мене малі діти.
І мені цікаво, хто більше всіх роботу довбе?А вот мне интересно про работу, она реально эта курица с ШГ задолбала уже всех звонками. Контактное лицо это моя сестра ( 13 лет) и дочка (7 лет) ???им симку сменила. Фамилию нигде девичью не указывала.
Я работаю в сфере образования, так эта д*билка грозится в министерство образования писать ? может поможет, и зарплату поднимут.
А кто работу долбит больше всех?
Можепросто треба звикнути, тільки почала цей шлях. Бо вже доперекредитувалася.Куда умереть, зачем умереть? Тю тоже проблему нашли, звонят дай звонят
Привыкайте, на некоторое время это теперь будет часть вашей жизни, но этот путь нужно пройти и выстоять. та мы все здесь доперекредитовалисьІ мені цікаво, хто більше всіх роботу довбе?
Можепросто треба звикнути, тільки почала цей шлях. Бо вже доперекредитувалася.
В мене 20 я всім сказав подавайте в суд і ніхто нехоче. Говорять ми колекторам продамо і ніякого суда. Дзвоним всім на рескрутезацію, форза погодмлась на 6міс розбить.Виплатив їм все прологанаціями тим твapям бо боявся що батьки будуть знать. Зараз всі знають про них і посилають їх матами то тварі.Что именно волнует,конкретней
В мене 21 мфо , заблокував всі входящі дзвінки крім що в мене в телефоні. Батькам так само і сестрі і все послав їх нахєр всіх. Переживать через тих уродів взагалі нема смислаМабуть і мені треба написати. Сил вже немає. Манифою задовбують, а просрочки тільки почалися.Далі - ще 10. Реально- хочеться вмерти, а у мене малі діти.