18 МФО ((((потрібна підтримка, порада, бо уже накриває

• Автор теми Автор теми nata234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Есть опыт в переговорах с с МФО. А есть другая информация?
Есть. У меня например бистрозайм после нескольких месяцев безуспешного террора питался випросить только тело, но свободен как гордая птица, не та что в горах летает а та что гадит на людей.

У меня полная ж.а Более 20мфо((( год работала и платила проценты, за год жoпa и получилась! Просрочки по всем, от 1-30 дней.
Меня звонками задолбали, я по началу пыталась договориться, но нет, плати и все. Край пришел, когда одна дрянь с ШГ по имени Яна Сергеевна, начала угрожать, орать и пыталась запугивать, немного вышло, потому что мама не знала, из близких друзей знало только двое. И вот наступил час икс, я сказала на работе про свои проблемы секретарю, администрации и половине коллег, осуждения не было, директор правда не в курсе! Но мне пофиг.
Потом призналась маме, позвонила куме чтобы она тоже была в курсе,обе отреагировали впринципе нормально, все обошлось без криков. В этот же день моя мама взяв мой телефон от ШГ и послала нах*р эту дрянь.
А на следующий день пошла и купила нам билеты на море)))
Заблокировала друзей в соц сети, а потом удалила их.
Ставлю на новые номера черный список.
Платить не буду ничего, только через суд, и пусть сами подают.
Но все равно накрывает, так как прошло только месяц, каждый день читаю форум, вроде бы головой понимаю, что моя мама и родные поддержали, и что главное их мнение а не окружающих. Но иногда подкатывает страх, даже не понимаю почему.
Забыла добавить, что номер телефона буду менять.
Забыла добавить, что номер телефона буду менять. Единственное что боюсь, чтобы не добрались до бывшего мужа и его родителей, так как мы в сильных контрах, да и не адекватные они на всю голову.
Головне,що мама зрозуміла! В мене це був найбільший страх. Але я зря боялась. А от за бившого чоловіка,мами його та всіх його родичів не боюсь))))) Вони теж неадеквати, він в мене в чс, такі контри,що піпець)) то я і рада,хай їх позадрочують, можу ще сама їм якісь номери їх підказати)))

Головне,що мама зрозуміла! В мене це був найбільший страх. Але я зря боялась. А от за бившого чоловіка,мами його та всіх його родичів не боюсь))))) Вони теж неадеквати, він в мене в чс, такі контри,що піпець)) то я і рада,хай їх позадрочують, можу ще сама їм якісь номери їх підказати)))
Сегодня был ад, звонили всем подряд. Колеггам, сестре в школу. Полный ппц. Но ничего, я пытаюсь держатся. Все равно не буду платить.

А хто саме дзвонив,не казали?
[/QUO
Как я поняла ШГ, а кто ещё не знаю.
Алекс прислал что имущество оценивать едут))))
Кеш Ми прислал на Вайбер угрозы.
Я не подписанные номера кинула на блокировку, правда мои коллеги терпят. Ну ничего, и это тоже опыт.
А вот мне интересно про работу, она реально эта курица с ШГ задолбала уже всех звонками. Контактное лицо это моя сестра ( 13 лет) и дочка (7 лет) ???им симку сменила. Фамилию нигде девичью не указывала.
Я работаю в сфере образования, так эта дeбuлка грозится в министерство образования писать ? может поможет, и зарплату поднимут.

А кто работу долбит больше всех?
У меня пока ШГ долбит, а кто ещё не знаю. Сегодня всех коллег обзвонили.

А видалити вайбер не варіант? я видалила, то поки більше нікуди не пишуть, а так у вайбері теж погрози слали. Про майно мені теж шлють майже кожен день, при чому всі))) тільки ж не знають, що на мені нічого немає і квартира в мене зйомна і т.д.))) Флаг їм в руки)) Оооо, в кешми є припарена така, Ірина, охя і наслухалась в свій час від неї, коли ще трубку брала. Так що вірю.

А видалити вайбер не варіант? я видалила, то поки більше нікуди не пишуть, а так у вайбері теж погрози слали. Про майно мені теж шлють майже кожен день, при чому всі))) тільки ж не знають, що на мені нічого немає і квартира в мене зйомна і т.д.))) Флаг їм в руки)) Оооо, в кешми є припарена така, Ірина, охя і наслухалась в свій час від неї, коли ще трубку брала. Так що вірю.
Я перестала общаться уже с ними. Поставила блок, к сожалению терпят все колегги и т.д
Но морально тяжело стало.

Я перестала общаться уже с ними. Поставила блок, к сожалению терпят все колегги и т.д
Но морально тяжело стало.
Вірю,дуже вірю. В самої теж саме. Але треба просто перетерпіти, знаєте, як у царя Соломона на каблучці було написано " Все пройдет...и это пройдет". Так що величезного терпіння Вам!

• Подобається
Реакції: Solo
Коли нападає паніка завжди поруч форум, спілкуйтеся,,плачте,кричіть але не ховайтеся, і не замикайтеся.
Набирайтесь сили, навчайтесь,записуйте.
А що робити, якщо сил немає.... В мене думки про самогубство не покидають вже днів 5.,. Малу шкода

А що робити, якщо сил немає.... В мене думки про самогубство не покидають вже днів 5.,. Малу шкода
:( а что у вас такого страшного случилось? много долгов, переживаете? создайте тему, на форуме люди поддержат! не держите все в себе, обязательно высказывайтесь

Успокойтесь,никому от этого легче не будет,оно отпустит-нужно время и правильный настрой,все наладиться.

У вас напевно мозок відклбчився???
Ви що яке самогубство??? За мфо лишитися життя???
У вас руки ноги цілі??
Ви можете ходити, бачити, дихати, чути??
У вас із головою все впорядк??
А тепер подумайте як живуть ті люди у який є хоча б одна із вище перерахованих вад, це як мінімум!!!!!!!
А гроші, це просто тимчасові труднощі, сьогодні вони є, завтра немає, і так все життя!
Сьогодні мільйонер може стато по суті бомжем, а бомж мільйонером!!!!!!!
Так що грошові проблеми, це не проблеми, а труднощі і тимчасові!!!!
Все буде добре!!!!!!!
На вулиці погода чудова, сонце,приведіть себе в порядок, беріть малечу і гайда морозиво їсти!!!!!!!!!!
В пам*ятайте мфо це не проблема, а труднощі фінансові, у людей набагато гірші проблеми! І вони не думають про суїцид!

Напевно їх і закрию) самі нормальні, не наярюють, не погрожують, не нараховують бєшані відсоткитільки смс)
Щоб всі так були) ще і час дали до 10 червня)

Вкладення

• Screenshot_20190530_170228_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_20190530_170228_com.google.android.apps.messaging.webp
    71.4 Кб · Перегляди: 64
Цікаво, яка логіка у того хто думає, що його смерть позбавить інших проблем з звонилками-ідіотами. Чи хтось думає що довідка про смерть зупинить від звінків убогого в підвалі якому программа видає номера телефону, і йому по**й хто на другому кінці дроту. Він заробляє гроші і платять йому за те, щоб виводити з рівноваги людей, без різниці -винні вони чи ні. Цим дурням хоть в очі с*и, а вони всеодно своє. Включіть голову і відключіть емоціі. Не вірите, зробіть експеримент, або хочете я зроблю (хоч це і святотацтво) повідомлю звонілкі що боржник помер і навіть довідку надам - впевнений секунд 30 буде збій програми а потім знову запитання коли гроші віддасть. Пропоную голосування, якщо наберемо 100 бажаючих послухати таку розмову, я проведу такий експеримент. Адмін допоможіть організувати таке голосування.
Admin, прошу допомоги.

Цікаво, яка логіка у того хто думає, що його смерть позбавить інших проблем з звонилками-ідіотами. Чи хтось думає що довідка про смерть зупинить від звінків убогого в підвалі якому программа видає номера телефону, і йому по**й хто на другому кінці дроту. Він заробляє гроші і платять йому за те, щоб виводити з рівноваги людей, без різниці -винні вони чи ні. Цим дурням хоть в очі с*и, а вони всеодно своє. Включіть голову і відключіть емоціі. Не вірите, зробіть експеримент, або хочете я зроблю (хоч це і святотацтво) повідомлю звонілкі що боржник помер і навіть довідку надам - впевнений секунд 30 буде збій програми а потім знову запитання коли гроші віддасть. Пропоную голосування, якщо наберемо 100 бажаючих послухати таку розмову, я проведу такий експеримент. Адмін допоможіть організувати таке голосування.
Admin, прошу допомоги.
Я з Вам повністю згідна. Колись, коли я вже знайшла цей форум і перестала іх годувати пролонгаціями, маму найшов топ-кредит, мама ж в паніці мені звонить, тіпа передзвони. Я набираю їх, розмова, питаю їх про реструктуризацію, і т.д.. А вона мені і говорить, реструктуризація можлива тільки вв двох випадках, коли боржник іде в зону військових дій служити і у випадку смерти боржника, але тоді все будуть виплачувати рідні. Я зараз на весь цей беспредел дивлюсь, і в мене немає ні крапельки сумніву, що якщо я захочу через ці всі мфо піти з життя, вони будуть зайо...ть моїх батьків, рідних і т.д.,щоб віддали за мене, в цих тварин же немає нічого святого

Не панікуйте! Це ще ненаргірша ситуація. Що Вас тривожить? Чого боїться?. Розкажіть....
Винна, як земля колгоспу. Почалось все з Кредит касси, на роботі ЗП мала, я з дитиною сама живу (колишній чоловік підписав відмову, грошей за 12 років 0.0). Влізла в маргарин з оплатою за квартиру і почався дурдом... думала сильно розумна один МФО перекрию іншим і влізла в халепу. Зараз, ясний пєнь, платити немає чим. По Кредит касі 10 чи 15 пролонгації, не заплатиш видзвонюють хамлять не тільки мені, контактним погрожують, на мене на роботі вже всі вовком дивляться. Дома немає в кого просити, батько після інсульту... Хочу на заробітки, а виїхати не можу через ці й..бані борги. Доходить до того, що інколи хліба немає за що купити. Ненавиджу себе повністю і безповоротно

Винна, як земля колгоспу. Почалось все з Кредит касси, на роботі ЗП мала, я з дитиною сама живу (колишній чоловік підписав відмову, грошей за 12 років 0.0). Влізла в маргарин з оплатою за квартиру і почався дурдом... думала сильно розумна один МФО перекрию іншим і влізла в халепу. Зараз, ясний пєнь, платити немає чим. По Кредит касі 10 чи 15 пролонгації, не заплатиш видзвонюють хамлять не тільки мені, контактним погрожують, на мене на роботі вже всі вовком дивляться. Дома немає в кого просити, батько після інсульту... Хочу на заробітки, а виїхати не можу через ці й..бані борги. Доходить до того, що інколи хліба немає за що купити. Ненавиджу себе повністю і безповоротно
так у вас одна кредит касса? пишите на них в нац ком если много переплат могут закруть кредит

А мне недавно сос кредит выдал очередной прикол, пишут в вайбер, продаём ваш долг коолекторской фирме, пишу им - Пришлите договор факторинга на адрес моей регистрации и кучу смайлов им в конце. После чего они мне отвечают - мы от Вам такого не ожидали, хорошего вам дня. ПРОСТО СДЕЛАЛИ МОЙ ДЕНЬ. До сих пор ржу вместе с мужем
Inna Shulgach, а виїхати чому не можете? Заборона на виїзд за кордон виключно за рішенням суду.

Та де
так у вас одна кредит касса? пишите на них в нац ком если много переплат могут закруть кредит
та де там, почалось з неї і поїхало...коли не було чим пролонгацію платити, влізла ще в 10 МФО...дурепа полнєйша, тепер пішли просрочки Бистрозайм, Манівео, Єврогроші, Майкредіт, Алєкс...ппц полнєйший. В деяких закривала, потім знову по новій. Як замкнуте коло з якого нереально вибратись. Якоюсь себе відчуваю непотрібом чи що. Нікому загальної суми не кажу, бо не зрозуміють. Приблизно виходить 30 тисяч. Кредит касу ненавиджу і разом себе з ними. Туди вже стільки бабла вгатила..тіло 4600, а відсотками про платила вже тисяч 20, не рахувала. І закривала її 2 рази, поки ще сраки не було і таки вляпалася. А вони як наярювати починають, то слів не добирать, зробили мене шалавою з траси, ще такого позору не чула по відношенню до себе. Сказали зо вони кормлять всю ніщєбродскую Западную Украину. Дурдом повний. Дівчата на роботі сказали робити з цим щось, бо вони терпіти це не будуть. Я від нервів не сплю взагалі, рву в день по два рази, бо витримати цей дурдом неможу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі