14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Форум все памятає
Оу, я про це десь колись згадував? Просто це одна з моїх улюблених історій. Ми з тим мудаком потім ще стали друганами і собутильниками після того як вона і його кинула заради молоденького мяска :)

Вот-вот, аналогично. У меня вчера - вообще ни одного звонка! Я уже даже и забыла, как это, когда в списке вызовов нету 100500 заблоченных звонков))

Так можно же врагов втянуть? Шучу. У меня столько врагов нету)) Надеюсь)
Ну в кого як....у мене ЕАПБ обзвонили всю вулицю сьогодні....швидкогроші активізувалися....Грошик прозвонює.....Короче ...покращення....

Оу, я про це десь колись згадував? Просто це одна з моїх улюблених історій. Ми з тим мудаком потім ще стали друганами і собутильниками після того як вона і його кинула заради молоденького мяска :)
У вас там на роботі прям свінгірський клуб

У вас там на роботі прям свінгірський клуб
О, у мене багато кулсторі про роботу і збочення. Тут все таки круглосуточне виробництво і 6000 чоловік працюючих. Палити контору не буду, але у своїй сфері це найбільший завод в європі :)

О, у мене багато кулсторі про роботу і збочення. Тут все таки круглосуточне виробництво і 6000 чоловік працюючих. Палити контору не буду, але у своїй сфері це найбільший завод в європі :)
Леоні ?

По специфіці роботи знаю просто всі заводи в Україні - постійно хантять до себе на роботу (я не про вітчизняні підприємства, краще вже кредитне рабство в МФО ніж на укр фірмах працювати). Але про крошу я ніколи не чув.

Оффтоп
Доречі ви в курчі що ваш підпис більше не релевантний? Швидкість світла більше не константа і 299 729.458 км\с у вакуумі це в ідеальних умовах, але при зміні гравітації ця цифра навіть у вакуумі мінятиметься :)

Працював я за своє життя на дядю з ЗП у конверті. Той дядя тепер видним політиком став. Але та гнида мені не виплатила 3 зарплати. Цього б вистачило щоб закрити 5-6 моїх шараг :)

Назад
Угорі