14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Ще є Квіку. Якраз згадав.
О них вообще можно забыть, у лицензии нету и в Украине не зарегистрированы, считай они деньги подарыли
Не кажи це слово, бо тебе почнуть переслідувти
Успехов им)
897yqe3pwagw4k88o08g048k8ssw0c.webp

З укрпоштою тре шось рішити.. бо повалять скоро додому листи мішками
Сьогодні написав заяву на переадресацію листів по місцю фактичного проживання.
Манівео вже написали смс що вислали листа, надіюся воно не заказне і встигне пройти переадресація. Із мінусів - таку хрінь треба робити щомісяця і коштує вона 60 гривень.

Сьогодні написав заяву на переадресацію листів по місцю фактичного проживання.
Манівео вже написали смс що вислали листа, надіюся воно не заказне і встигне пройти переадресація. Із мінусів - таку хрінь треба робити щомісяця і коштує вона 60 гривень.
Простіше і надійніше домовитись вживу з почтальйоном

Простіше і надійніше домовитись вживу з почтальйоном
То я зробити не зможу. То подруга мами. Так що тільки варіант з переадресацією. Думаєте деякі листи таки проскочать?

То я зробити не зможу. То подруга мами. Так що тільки варіант з переадресацією. Думаєте деякі листи таки проскочать?
Думаю що мама буде знати про переадресацію ще швидше аніж дійде перший лист

Мне вот интересно по какому принципу они обзванивают тех или иных людей? Пальцем в небо, наверное?
Согласна. Логіки 0!!!!
Створила цю тему із цікавості чи будуть якісь зміни? А тут дійсно цікаво. Такі теми розвиваються!

От якщо б попередньо зловити почтальйона і правильно вживу поговорити з нею... Тоді думаю шансів було б більше
Ну не знаю..Как правило, почтальоны знают всё..Моя до сих пор спрашивает,мол, когда мне эти мф#мо писать перестанут,ну и иногда спрашивает, почему алименты задерживают...

Назад
Угорі