14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Я не буду говорить ничего про закон, просто не знаю его подводные камни и особо не вникал в него.
Но, в моём случаи работает на всех кроме Фактора - Шмактора, как звонили по несколько раз в час, так и дальше звонят, начинают трезвонить стабильно где то в районе 9:00 и заканчивают ближе к 19:00.
Так что, с моей стороны вроде как работает, но опять же не на всех )
Ксати, я Шмактор никак во внимания не беру, для меня это просто обиженные дети, которые пошли поработать звонилками для самоутверждения только лишь )
Ох уж этот эгоцентризм) вы уже давно в просрочках, а штат звонилок там малый и постоянно дефицит кадров. Просто кошмарят только вступивших в просрочку-их перспективней, чем вас.

Поступає дзвінок з робота, на фоні грає поліцейська сирена і щось там говорить. Доречі інші шараги дуже чемні були сьогодні. Я їх попресовував потроху на рахунок закону і того щоб вони назвали назву компанії, своє ПІБ і всі інші штуки. Вони запиналися, щось мямлили і я скидував трубку.
И зачем вы с ними общаетесь?

John One, єєє я пам'ятаю ту тему де були скріни від сосів :sarcastic:
Я прекрасно розумію ,що це лиш їхні забаганки.Но мені особисто не приємно,що з 10000 тис,на мене вішають 13000000:oops:.А цей пост в НБУ дає можливість мені силатись.На якись певний засист свого матеріального положення.А не за дох-ялі(((Ви мразі своє рило розвалили....

Та нє, то якісь жосткі китайські наркотики)))
Старий наркотити наркотинами.:confused:Вміплять ВП.Не дай Бог програю суд.То мені скільки квартири,потрібно буде продати,щоб з ними розрахуватись.../Я по житті максималіст.від ситуації очікую найгіршого,що тільки можливо...

Старий наркотити наркотинами.:confused:Вміплять ВП.Не дай Бог програю суд.То мені скільки квартири,потрібно буде продати,щоб з ними розрахуватись.../Я по житті максималіст.від ситуації очікую найгіршого,що тільки можливо...
Я розумію, "надійся на гірше щоб вийшло на ліпше". За квартиру взагалі забудь в плані нею щось там закривати

Хронологія.
Єврогроші в понеділок названювали як біснуваті. Погрожували всіма правдами і неправдами. Почав їх ігнорити.
У вівторок пристали повідомлення про те що треба сплатити борг у повному обсязі, пролонгація більше недоступна. потім прислали смс з моїми даними, якусь фігню про адреси у прикріпленні і те що у них є в наявності моє фото.
Вчора - поане радіомовчання.
Сьогодні пропозиція про пролонгацію була отримана на суму яка була до прострочки.

Або це ефект ігнора, або це ефект 14-го числа. Доречі ні від одної шараги ще не було дзвінків нікому. Тільки Money4You біснується і продовжує.

Хронологія.
Єврогроші в понеділок названювали як біснуваті. Погрожували всіма правдами і неправдами. Почав їх ігнорити.
У вівторок пристали повідомлення про те що треба сплатити борг у повному обсязі, пролонгація більше недоступна. потім прислали смс з моїми даними, якусь фігню про адреси у прикріпленні і те що у них є в наявності моє фото.
Вчора - поане радіомовчання.
Сьогодні пропозиція про пролонгацію була отримана на суму яка була до прострочки.

Або це ефект ігнора, або це ефект 14-го числа. Доречі ні від одної шараги ще не було дзвінків нікому. Тільки Money4You біснується і продовжує.
У меня СОСы активировались. Писали куме и коллеге, правда без грубости, передать мне , что есть лояльное предложение для меня. Не знаю, может,ещё кому- то писали или звонили, но ни кто пока ничего не говорит.

У меня с 8 утра 19 заблокировано, кто хз) 2,5 мес просрочка в 15 мфо, 3 дня назад продали кредитпроминвест е гроши, но за все время звонили ток маме, от других ничего мне не говорили ни соседи ни знакомые. Что соседям говорить пока найдут? Мошенники? Но как преподнести?

Ще я катнув уже 4 скарги в НБУ на різні МФО і одну в кіберполіцію на Єврогроші де вони у відкриту погрожували розповсюдженням моїх персональних даних.

Назад
Угорі