sun1305
Форумчанин
- Дописи
- 350
- Реакції
- 300
- Бали
- 168
sun1305 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Більше року все справно виплачував, і ніби планував погасити за 1-2 місяці, завжди щось не складалося і воно все тягнулося і тягнулося. Недавно позичив трохи у друзів, закрив 50 000, але виникли непередбачувані обставини на роботі і я буду місяць-півтора без зарплати. Відповідно треба було позичати тисяч 20 лише щоб прологувати те все на місяць. І це при тому що за всі ці відсотки-пролонгації я ВЖЕ за рік виплатив тисяч 100 мінімум.
Вирішив забити на ті МФО, більше того взяв у МФО назад кредитів на ті 50 000 і віддав друзям у кого позичав)
Думаю зараз написати гарний лист який буду відправляти тим конторам, де спробую гарно пояснити що гроші нізвідки не матеріалізуються, на даний момент їх немає, платити шалені штрафні санкції я не збираюся, і найкраще що й можу запропонувати - заморозити борги на 4-6 місяців і я їх поверну (тіло+проценти без жодних санкцій). Кому такі умови не підходять - тоді будемо розбиратися в судовому порядку. Хто буде звонити близьким і говорити погані речі - я взагалі забуду про кредит у тих конторах і стягнути його з мене можна буде лише через суд.
У кого є досвід в чомусь подібному, може будуть якісь поради?
Вирішив забити на ті МФО, більше того взяв у МФО назад кредитів на ті 50 000 і віддав друзям у кого позичав)
Думаю зараз написати гарний лист який буду відправляти тим конторам, де спробую гарно пояснити що гроші нізвідки не матеріалізуються, на даний момент їх немає, платити шалені штрафні санкції я не збираюся, і найкраще що й можу запропонувати - заморозити борги на 4-6 місяців і я їх поверну (тіло+проценти без жодних санкцій). Кому такі умови не підходять - тоді будемо розбиратися в судовому порядку. Хто буде звонити близьким і говорити погані речі - я взагалі забуду про кредит у тих конторах і стягнути його з мене можна буде лише через суд.
У кого є досвід в чомусь подібному, може будуть якісь поради?