120 000 боргу перед МФО

• Автор теми Автор теми sun1305
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Сказал що до 5 днів буде розглядатись і оброблятись заявка. Але ті відразу скинули 2000 тільки щоб заплатила. Буду чекати ще
Та тут важливо щоб вони почали розгляд і пошук крис, які зливають персональні дані. Через 5 днів, якщо не важко, навідайтесь до них нехай звітують про успіхи. І на всяк випадок натякніть, що у разі їхньої неспроможності маєте намір звернутися до прокуратури. Це придасть їм наснаги. :pravila:

mirotvorec68, та діло в тому що у нас в головному відділені не має служби безпеки. Заявку подавала на 3700, сказали що перезвонять. Но якщо не будуть звонити то буду звонити я. І хай надають докази мені так як я є іх клієнткою

Я Вам категорично раджу не писати такого листа на МФО.
Визнаєте правовідносини - далі буде важко...

Чому?

Візьмемо для прикладу ситуацію де у мене позика на 10 000 грн, з відсотками-санкціями вона щомісяця ще росте на 10 000 грн, а вже витрачених коштів на погашення та пролонгації, скажімо, 40 000 грн.

Судячи з того що я прочитав, найгірше що мене очікує це те що мене Нацкомфінпослуг зобов'яже (знову ж таки я не до кінця розумію яку юридичну силу мають його рішення, чи справді він зобов'язує мене чи МФО щось робити, чи лише рекомендує?) оплатити тіло кредиту плюс на порядок менші відсотки за користування (пару тисяч).

Best-case - мене не зобов'яжуть нічого платити а навпаки - змусять МФО компенсувати якусь частину вже здійснених переплат.

Але тут я маю питання чи випадки цих компенсацій стосуються конкретних договорів, чи усім виплатам у МФО загалом? Чи є різниця між 1 позикою із сумарними пролонгаціями на 40 000 грн протягом шести місяців, чи десятьма позиками із пролонгаціями/платами за користування по 4 000 на кожну і сумарно ті самі 40 000 грн протягом шести місяців. Бо у мене саме другий випадок.

PS

Написав вночі два листа у moneyveo та creditkasa - перестали звонити, до того 4-5 днів дзвонили по 6-7 разів на день. Чи це просто субота і вони по вихідних не дзвонять?

Чому?

Візьмемо для прикладу ситуацію де у мене позика на 10 000 грн, з відсотками-санкціями вона щомісяця ще росте на 10 000 грн, а вже витрачених коштів на погашення та пролонгації, скажімо, 40 000 грн.

Судячи з того що я прочитав, найгірше що мене очікує це те що мене Нацкомфінпослуг зобов'яже (знову ж таки я не до кінця розумію яку юридичну силу мають його рішення, чи справді він зобов'язує мене чи МФО щось робити, чи лише рекомендує?) оплатити тіло кредиту плюс на порядок менші відсотки за користування (пару тисяч).

Best-case - мене не зобов'яжуть нічого платити а навпаки - змусять МФО компенсувати якусь частину вже здійснених переплат.

Але тут я маю питання чи випадки цих компенсацій стосуються конкретних договорів, чи усім виплатам у МФО загалом? Чи є різниця між 1 позикою із сумарними пролонгаціями на 40 000 грн протягом шести місяців, чи десятьма позиками із пролонгаціями/платами за користування по 4 000 на кожну і сумарно ті самі 40 000 грн протягом шести місяців. Бо у мене саме другий випадок.

PS

Написав вночі два листа у moneyveo та creditkasa - перестали звонити, до того 4-5 днів дзвонили по 6-7 разів на день. Чи це просто субота і вони по вихідних не дзвонять?
Я вже написав - визнаєте правовідносини, далі буде важко.
Нацком не може нічого зобов'язати виплатити.
Покажить мені хоча б 5 реальних історій де МФО повертали кошти ( все крім тіла кредиту). Я таких не знаю...

Ще можна купити занедбаний будинок в глухому селі Волині і приписатись там. ціна питання долларів 600

та діло в тому що у нас в головному відділені не має служби безпеки. Заявку подавала на 3700,
Я так розумію ви мешкаєте у Києві? То треба звертатися до філії банку. Я чомусь зрозумів, що ви саме це мали на увазі під головним відділенням. 3700 вам нічим не допоможуть. Такі ж звонілки і двічи на одного і того ж навряд чи потрапите. Ще й під псевдо працюють. У відмову підуть на раз-два

mirotvorec68, ні я не з Києва, а з маленького містечка на заході Украіни

8Marta, ви про які борги? В мене іх не має, сьогодні виписку зробила так там просто мені на картку перевели кошти. Отже, подарували)))
И Я об этом, какие то деньги на карточку от не откуда приходили!

Більше року все справно виплачував, і ніби планував погасити за 1-2 місяці, завжди щось не складалося і воно все тягнулося і тягнулося. Недавно позичив трохи у друзів, закрив 50 000, але виникли непередбачувані обставини на роботі і я буду місяць-півтора без зарплати. Відповідно треба було позичати тисяч 20 лише щоб прологувати те все на місяць. І це при тому що за всі ці відсотки-пролонгації я ВЖЕ за рік виплатив тисяч 100 мінімум.

Вирішив забити на ті МФО, більше того взяв у МФО назад кредитів на ті 50 000 і віддав друзям у кого позичав)

Думаю зараз написати гарний лист який буду відправляти тим конторам, де спробую гарно пояснити що гроші нізвідки не матеріалізуються, на даний момент їх немає, платити шалені штрафні санкції я не збираюся, і найкраще що й можу запропонувати - заморозити борги на 4-6 місяців і я їх поверну (тіло+проценти без жодних санкцій). Кому такі умови не підходять - тоді будемо розбиратися в судовому порядку. Хто буде звонити близьким і говорити погані речі - я взагалі забуду про кредит у тих конторах і стягнути його з мене можна буде лише через суд.

У кого є досвід в чомусь подібному, може будуть якісь поради?
респект, землякові!!!! Настрій гарний, то вже добре!
Лист, добре, але то більше так , для себе , ніж для мфо. Їм до сраки, що там у кого де болить, % будуть рахувати на тому й крапка.

Автор,по по поводу твоего поста,ситуация 1 в 1..И с айфоном тоже)))
За год отдал всем более 500 000 грн.Все идут...накуй.

Останнє редагування:
ні я не з Києва, а з маленького містечка на заході Украіни
У вашому профілі Київ написано, тому так і гадав. Однак, вам потрібна філія Привату, інакше ви від них правди не доб'єтеся (якщо прагнете саме цього)

mirotvorec68, Та я вже думала щоб поіхати в обласний центр і ще там розборки зробити. Я з моб.інтернету то різне місто вибиває))а при верифікаціі був Киів, тому так

Пішла просрочка по moneyveo (30000 тіла), creditkasa (10000 тіла), bistrozaim (10000 тіла), alexcredit (9000 тіла), creditplus (7000 тіла) і kf.ua (3000 тіла)

kf.ua це була з тих контор де я взяв перший раз і в принципі думав їм спокійно оплатити, раз там немає переплати процентів, але там якісь дивні умови - кредит на суму 3600 грн... але як виявилося у телефонній розмові при отриманні оператор мене розвів на якусь страховку (200 грн)... а на карту прийшло взагалі лише 3000 грн, тоді як сума кредиту писала 3600. Вирішив їм написати листа а у них навіть немає пошти.

Переписка з службою підтримки кумедна. Навіть не можуть мені договір вислати, а хочуть щоб платив)
Якщо у мене навіть того "договора" (який де-юре то і ніякий не договір) немає, то що мені писати у нацком?

Вкладення

• 123.webp
    123.webp
    29.4 Кб · Перегляди: 52
У мене інформацію про борг з образами майволет розіслав на ФБ. Варто писати в поліцію і нацком?

Пішла просрочка по moneyveo (30000 тіла), creditkasa (10000 тіла), bistrozaim (10000 тіла), alexcredit (9000 тіла), creditplus (7000 тіла) і kf.ua (3000 тіла)

kf.ua це була з тих контор де я взяв перший раз і в принципі думав їм спокійно оплатити, раз там немає переплати процентів, але там якісь дивні умови - кредит на суму 3600 грн... але як виявилося у телефонній розмові при отриманні оператор мене розвів на якусь страховку (200 грн)... а на карту прийшло взагалі лише 3000 грн, тоді як сума кредиту писала 3600. Вирішив їм написати листа а у них навіть немає пошти.

Переписка з службою підтримки кумедна. Навіть не можуть мені договір вислати, а хочуть щоб платив)
Якщо у мене навіть того "договора" (який де-юре то і ніякий не договір) немає, то що мені писати у нацком?

КФ Юа відправляє договір на мейл.В мене вони теж є і договір на мейлі є.
А як Ви на Єнотах 30к взяли?
Не знав що вони такі суми видають)... блінн))) :hahah:
Там же максималка 15к була!
Але їм назад відписати не можна :

KF.UA <[email protected]> ))))
Це як ті дурноваті СМС на телефон, де відповісти не можливо...

Останнє редагування:
  • Подобається
Реакції: KATI
Більше року все справно виплачував, і ніби планував погасити за 1-2 місяці, завжди щось не складалося і воно все тягнулося і тягнулося. Недавно позичив трохи у друзів, закрив 50 000, але виникли непередбачувані обставини на роботі і я буду місяць-півтора без зарплати. Відповідно треба було позичати тисяч 20 лише щоб прологувати те все на місяць. І це при тому що за всі ці відсотки-пролонгації я ВЖЕ за рік виплатив тисяч 100 мінімум.

Вирішив забити на ті МФО, більше того взяв у МФО назад кредитів на ті 50 000 і віддав друзям у кого позичав)

Думаю зараз написати гарний лист який буду відправляти тим конторам, де спробую гарно пояснити що гроші нізвідки не матеріалізуються, на даний момент їх немає, платити шалені штрафні санкції я не збираюся, і найкраще що й можу запропонувати - заморозити борги на 4-6 місяців і я їх поверну (тіло+проценти без жодних санкцій). Кому такі умови не підходять - тоді будемо розбиратися в судовому порядку. Хто буде звонити близьким і говорити погані речі - я взагалі забуду про кредит у тих конторах і стягнути його з мене можна буде лише через суд.

У кого є досвід в чомусь подібному, може будуть якісь поради?
Ахаха
Ні , ну красава , що забрав у них свої гроші і повернув назад друзям!
Це класно зробив :good:

Я вот смотрю по всем темам.
У того 15000 дали тому 10000
Это же какие у вас зп?
Или я не там работаю или МФО вообще кредитную историю не смотрят?

КФ Юа відправляє договір на мейл.В мене вони теж є і договір на мейлі є.
А як Ви на Єнотах 30к взяли?
Не знав що вони такі суми видають)... блінн))) :hahah:
Там же максималка 15к була!
Але їм назад відписати не можна :

KF.UA <[email protected]> ))))
Це як ті дурноваті СМС на телефон, де відповісти не можливо...

Там було 15к макс, а потім з'явилася опція кредиту на 30к на 16 тижнів, 8 платежів раз у два тижні... походу я їм норм так за рік заніс грошей що мені відкрили аж такий кредит)

Договори я не зберігав, записав собі лише окремо інфу по кредитах, а всі листи видаляв.

Я вот смотрю по всем темам.
У того 15000 дали тому 10000
Это же какие у вас зп?
Или я не там работаю или МФО вообще кредитную историю не смотрят?

Я взагалі офіційно бомж без будь-якого майна, смішно було сьогодні прочитати смску від bistrozaim про те що вони мені на роботу будуть щось писати/дзвонити) При тому що у мене віддалена робота і я працюю з дому чи кафешки з ноута, і зв'язок з заокеанськими роботодавцями через мессенджери.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі