120 000 боргу перед МФО

• Автор теми Автор теми sun1305
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sun1305

Форумчанин
Дописи
350
Реакції
300
Бали
168
sun1305 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Більше року все справно виплачував, і ніби планував погасити за 1-2 місяці, завжди щось не складалося і воно все тягнулося і тягнулося. Недавно позичив трохи у друзів, закрив 50 000, але виникли непередбачувані обставини на роботі і я буду місяць-півтора без зарплати. Відповідно треба було позичати тисяч 20 лише щоб прологувати те все на місяць. І це при тому що за всі ці відсотки-пролонгації я ВЖЕ за рік виплатив тисяч 100 мінімум.

Вирішив забити на ті МФО, більше того взяв у МФО назад кредитів на ті 50 000 і віддав друзям у кого позичав)

Думаю зараз написати гарний лист який буду відправляти тим конторам, де спробую гарно пояснити що гроші нізвідки не матеріалізуються, на даний момент їх немає, платити шалені штрафні санкції я не збираюся, і найкраще що й можу запропонувати - заморозити борги на 4-6 місяців і я їх поверну (тіло+проценти без жодних санкцій). Кому такі умови не підходять - тоді будемо розбиратися в судовому порядку. Хто буде звонити близьким і говорити погані речі - я взагалі забуду про кредит у тих конторах і стягнути його з мене можна буде лише через суд.

У кого є досвід в чомусь подібному, може будуть якісь поради?

Більше року все справно виплачував, і ніби планував погасити за 1-2 місяці, завжди щось не складалося і воно все тягнулося і тягнулося. Недавно позичив трохи у друзів, закрив 50 000, але виникли непередбачувані обставини на роботі і я буду місяць-півтора без зарплати. Відповідно треба було позичати тисяч 20 лише щоб прологувати те все на місяць. І це при тому що за всі ці відсотки-пролонгації я ВЖЕ за рік виплатив тисяч 100 мінімум.

Вирішив забити на ті МФО, більше того взяв у МФО назад кредитів на ті 50 000 і віддав друзям у кого позичав)

Думаю зараз написати гарний лист який буду відправляти тим конторам, де спробую гарно пояснити що гроші нізвідки не матеріалізуються, на даний момент їх немає, платити шалені штрафні санкції я не збираюся, і найкраще що й можу запропонувати - заморозити борги на 4-6 місяців і я їх поверну (тіло+проценти без жодних санкцій). Кому такі умови не підходять - тоді будемо розбиратися в судовому порядку. Хто буде звонити близьким і говорити погані речі - я взагалі забуду про кредит у тих конторах і стягнути його з мене можна буде лише через суд.

Всех забыть,Ждать суда,Не платить вааще!!!

писать запрос документов имет какотой призрачній смісл, а так вообще послать их нхй и забить и забіть

Це так наївно, думати що мфо буде мило розмовляти і заморозить кредити. Я так само колись думала і перші дні на цю тему спілкувалася з чудо менеджерами а вони мене (гарну і щиру дівчинку) Взяли і обматюкали. Тепер я їх ігнорю. Ееххх а так хотілось повернути борги без скандальок

8Marta, ви про які борги? В мене іх не має, сьогодні виписку зробила так там просто мені на картку перевели кошти. Отже, подарували)))

Це так наївно, думати що мфо буде мило розмовляти і заморозить кредити. Я так само колись думала і перші дні на цю тему спілкувалася з чудо менеджерами а вони мене (гарну і щиру дівчинку) Взяли і обматюкали. Тепер я їх ігнорю. Ееххх а так хотілось повернути борги без скандальок

Телефонні розмови в принципі вести не збираюся, у мене вже пішли прострочки по трьох конторах, і щось там звонять) Контактні номери інших людей в жодній МФО заявці не вказував (вказував або вигадані номери або підключав віртуальний номер до свого).

З ними буду спілкуватися лише в письмовій формі)

8Marta, ви про які борги? В мене іх не має, сьогодні виписку зробила так там просто мені на картку перевели кошти. Отже, подарували)))
Скажу прямо, ті мфошки які я пролонгувала більше нід тіло кредиту я мрію списати, а ті де нуль пролонгацій я таки вважаю боргом, але моя мрійливість хоче обійтись без великих переплат
Телефонні розмови в принципі вести не збираюся, у мене вже пішли прострочки по трьох конторах, і щось там звонять) Контактні номери інших людей в жодній МФО заявці не вказував (вказував або вигадані номери або підключав віртуальний номер до свого).

З ними буду спілкуватися лише в письмовій формі)
Я написала в нацком трохи більше місяця тому, ні відповіді ні зупинок по процентам поки що не маю, але я не втрачаю надію

Контактні номери інших людей в жодній МФО заявці не вказував (вказував або вигадані номери або підключав віртуальний номер до свого).
Вони знайдуть. Маю другу СІМ-карту у телефоні з якої жодного разу не телефонував. Але на неї йдуть дзвінки та повідомлення. На мою думку без працівників Київстару не обійшлося. Злили по ІМЕІ пов'язані номери.

8Marta, а я тільки по рішенню суда, наче ні копійки не заплачу. Так як вони спілкуються і що пишуть, це ще мало за моральну шкоду. А ще якщо порахувати скільки пішло на ліки , то світить ім тільки суд
mirotvorec68, а я сьогодні в приват ходила, написала скаргу і все остальне. А ще залишила номер з якого все розказали про дані привату. То ті придурки післятого зробили жесть всім, кого тільки знайшли. А мені вже поф на те

Вони знайдуть. Маю другу СІМ-карту у телефоні з якої жодного разу не телефонував. Але на неї йдуть дзвінки та повідомлення. На мою думку без працівників Київстару не обійшлося. Злили по ІМЕІ пов'язані номери.
Тут київстар ні дочого, це все телефонна синхронізація, я недавно на нову сімку зроьила сторінку у фейсбуці і всі мої друзі автоматично там у рекомендованих, бо сімка хоч і нова але в старому телефоні

Это все доступ приложений к контактам, неудевлюсь ели у кого стоит приложение от манивео или другой *****

Тут київстар ні дочого, це все телефонна синхронізація, я недавно на нову сімку зроьила сторінку у фейсбуці і всі мої друзі автоматично там у рекомендованих, бо сімка хоч і нова але в старому телефоні
У мене немає соціальних мереж. Я ними не користуюся. Тим більше не маю звички залишати номер телефону будь-де. Але факт залишається фактом
а я сьогодні в приват ходила, написала скаргу і все остальне. А ще залишила номер з якого все розказали про дані привату. То ті придурки післятого зробили жесть всім, кого тільки знайшли. А мені вже поф на те
То їх Приват нагнув? А вони не сказали вам як ваше фото з привату опинилося у тих циркових мавп?

а я сьогодні в приват ходила, написала скаргу і все остальне. А ще залишила номер з якого все розказали про дані привату. То ті придурки післятого зробили жесть всім, кого тільки знайшли. А мені вже поф на те

Що за дані привату? Що зробили?

sun1305, описали мені мою картку, яка ніде не засвічена навіть останні 4 цифри сказали, а потім на вайбер чоловікові та свекрусі прислали фото(підозрюю що взяте в приваті) і погрози що буде зроблена розсилка та ще щось. От я й ходила і просила надати всі фото які є в приваті, толку мало але заяву написала. Підняла весь банк та всіх хто був у ньому, бо ж якось потрібно боротися з цим всім

я

я бы не советовала вам писать. что сейчас нет денег и платить не могу. Зачем признавать правоотношения

Ось ця тема дуже гарна. Мне вернули переплату)

Завтра спробую порахувати скільки я переплатив за відсотки і пролонгації своїм МФОшкам, і буду писати в НацКомФінПослуг. Бо в деяких конторах, таких як bistrozaim чи creditkasa відсотки просто шалені, при ліміті 10000 за місяць користування набігає 6000 грн!

А в МФОшки я напишу листи що я їхнім організаціям за такий-то період вже заплатив XXXXX грн, і тому змушений звернутися в нацкомфінпослуг для повернення переплати. Якщо хочуть щось мені сказати то виключно у письмову листуванні, якщо хочуть з мене щось стягнути - то лише у судовому порядку. Я краще заплачу 10 тисяч юристу чим МФОшкам)

Є ще правда у мене пару МФОшок де малі суми і 0% бо це перші кредити, що з ними робити - хз, ще подумаю)

Проблема хіба у тому що як мінімум в одній МФОшці тупо немає змоги побачити історію своїх кредитів і оплат. Я можу їх якось примусити показати мені свою історію оплат?
Щось напало безсоння і вирішив першого листа написати)

Вкладення

• EB3E617D-0037-4435-8C2D-44036D352ADA.webp
    EB3E617D-0037-4435-8C2D-44036D352ADA.webp
    116.1 Кб · Перегляди: 86
Останнє редагування:

Я Вам категорично раджу не писати такого листа на МФО.
Визнаєте правовідносини - далі буде важко...

mirotvorec68, Сказал що до 5 днів буде розглядатись і оброблятись заявка. Але ті відразу скинули 2000 тільки щоб заплатила. Буду чекати ще
Yulja,
В приваті попросили виписку по картам, детальну. Але порадили самостійно зробити через приват24 і безкоштовно. Зайшла зробила і роздрукувала. В приваті за цю послугу 100грн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі