120 000 боргу перед МФО

• Автор теми Автор теми sun1305
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
кто может дать ссылку Нацкомфина чтобы написать жалобу. Письмо писать отдельно на каждую МФО или можна в одном письме на все.
Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
на каждую контору отдельно
Я здесь новинькая ничего непонимаю . что мне написать чтобы войти вНацком и сделать електронное звернення .Помогите пожалуста надо сочно ето сделать а яне могу

Останнє редагування:
Не платите этим зверям

Ось така переписка із саппортом монобанку, де пробує алекскредит з пустої карти по 50 грн знімати)

Спробую завтра із саппортом wayforpay поговорити.
Доброе утро, скинте в личку як вы пысалы, бо в мене не открываються ще скрины((

Відповів
Ні, все таки не відповів, я не можу вам посилати приватні повідомлення. Ну в будь-якому разі там нічого важливо і я передумав такі листи їм писати бо у цьому немає ніякого сенсу. Фактично я їм написав що я вже їм йтак багато переплатив і якщо хочуть з мене щось стягнути то лише через суд.

Вкладення

• CAE39206-70BD-4C92-BB14-9FA04C29DFA9.webp
    CAE39206-70BD-4C92-BB14-9FA04C29DFA9.webp
    103.8 Кб · Перегляди: 35
  • 73B82F12-8C80-4A7D-825E-F0DFE038FE8D.webp
    73B82F12-8C80-4A7D-825E-F0DFE038FE8D.webp
    72.5 Кб · Перегляди: 33
Останнє редагування:
Більше року все справно виплачував, і ніби планував погасити за 1-2 місяці, завжди щось не складалося і воно все тягнулося і тягнулося. Недавно позичив трохи у друзів, закрив 50 000, але виникли непередбачувані обставини на роботі і я буду місяць-півтора без зарплати. Відповідно треба було позичати тисяч 20 лише щоб прологувати те все на місяць. І це при тому що за всі ці відсотки-пролонгації я ВЖЕ за рік виплатив тисяч 100 мінімум.

Вирішив забити на ті МФО, більше того взяв у МФО назад кредитів на ті 50 000 і віддав друзям у кого позичав)

Думаю зараз написати гарний лист який буду відправляти тим конторам, де спробую гарно пояснити що гроші нізвідки не матеріалізуються, на даний момент їх немає, платити шалені штрафні санкції я не збираюся, і найкраще що й можу запропонувати - заморозити борги на 4-6 місяців і я їх поверну (тіло+проценти без жодних санкцій). Кому такі умови не підходять - тоді будемо розбиратися в судовому порядку. Хто буде звонити близьким і говорити погані речі - я взагалі забуду про кредит у тих конторах і стягнути його з мене можна буде лише через суд.

У кого є досвід в чомусь подібному, може будуть якісь поради?
Я так обращался в шг предлагал заморозить на мес. Сказали. что я никто. Чтобы диктовать свои условия ну и дальше понеслось - звонки, угрозы , все как обычно. Суть в том что на вас хотят заработать, это не благотворительный фонд. Но я бы все-таки написал письма и попросил бы так же в письменном виде ответить, чтобы в дальнейшем был запечатлен факт того. Что вы шли на контакт и хотели закрыть вопрос ... если рассчитываете избежать террора для своих близких, то Вряд ли кого-то данной письмо остановит.

Ага, я вже й передумав таке писати. Тих кому я б не хотів щоб телефонували я наче заховав, так співпало що в батьків немає карт в приваті, соцмережі їхні я вже всі позакривав в режим 'лише для друзів', поки все ок. Хоча термін не великий, найбільше протермінування - місяць. Але навіть якщо вийдуть на когось, то думаю я вже з цим справлюся. Тим більше в мене тут такі суми що мені буде ліпше купити мамі нову сім-карту і новий айфон чим тим жлобам щось платити)

До речі про соцмережі - профіль на ФБ для тих хто не у списку друзів у мене повністю закритий, і якесь тєло із щойноствореним аккаунтом спробувало додатися на днях) Цікаво чи то просто співпадіння чи наївна спроба МФОшок мій список друзів спалити. Вже б додавалися аккаунтом якоїсь сексі дівчинки, а не незрозумілого мужика)
Пішов новий тиждень, змін ніяких, нічиїх інших контактів вони наразі не довідалися.

Останнє редагування:
Блін як побачити скрін не получається

Найдовше «протермінування» - 30к від moneyveo вже п‘ятий тиждень, десь в районі місяця по 10к від bistrozaim та creditkasa.

Телефон у мене був в сплячому режимі для всіх незнайомих дзвінків, тобто я їх просто не помічав лише бачив кількість пропущених, і увечері всі ті незнайомі пропущені заносив у чорний список. В результаті вже майже не телефонують, від 20+ контор десь ~10 дзвінків щодня, останнім часом, і я їх все блокую в блокую, навіть знаходжу тут на форумі викладені телефони МФО/колекторів - і їх теж блокую. Сподіваюся скоро скінчаться телефонні номери :)

MyCredit стягнуло само з приватівської карти 600 грн, довелося перевипустити карти, приват і монобанк, ніхто нічого вже не знімає але постійно бачу спроби зняття по реквізитах старих карт. Таким займаються: alexcredit, mycredit, dinero, e-groshi, gofingo

Жодних контактів близьких чи знайомих ніяке МФО не знайшло поки.
Всех забыть,Ждать суда,Не платить вааще!!!

До речі це найкращий варіант, навіть цю тему я починав думаючи інакше, але зараз без жодного сумніву вибираю саме це. Нехай подають в суд)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі