Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене в Приват відкрита карта національного кешбеку яка була в дііПробували відкрити картку в додатку банку?
Обмежень не має бути.
Далі зможете подати заявку через дію.
в мене в Приват відкрита карта для національного кешбеку і вона заблокована. А що можна відкрити ще одну картуПробували відкрити картку в додатку банку?
Обмежень не має бути.
Далі зможете подати заявку через дію.
Як варіант - відкрити картку в банку який не блокує автоматомУ мене в Приватні заблокована картка , замовив картку кешбеку- відразу теж блокануло! Що
робити?
ДякуюЯк варіант - відкрити картку в банку який не блокує автоматом
Там ще ніби якось через укрпошту можна, сьогодні вже черга була з пенсіонерів.Як варіант - відкрити картку в банку який не блокує автоматом
Через Укрпошту не всім можна оформитиТам ще ніби якось через укрпошту можна, сьогодні вже черга була з пенсіонерів.
Тобто якщо я отримую соціальну допомогу на укрпошті то можна пробувати подавати і на 1000?Через Укрпошту не всім можна оформити Переглянути вкладення 165587
Скріншот з дії . Пробуйте,якщо отримуєте виплати на укрпошті.Тобто якщо я отримую соціальну допомогу на укрпошті то можна пробувати подавати і на 1000?
Перечитала інформацію Укрпошта тільки для людей яким 60+
Підкажіть будь ласка, такий банкЯк варіант - відкрити картку в банку який не блокує автоматом
1000 грн от президента (якобы) - это кринж. Брать не будуДоброго вечора підкажіть будь ласка таке питання я сьогодні хотіла зареєструватися на отримання в дії 1000 але мені виконавець наклав арешт на рахунки і карти заблоковані. Я так зрозуміла що я хане можу подати заявки на ці кошти.
Донат на зсу зробіть.1000 грн от президента (якобы) - это кринж. Брать не буду![]()
Потрібно подивитись перелік, який вписав виконавець.У мене є виконавчі, то якщо я відкрию карту в абанку для 1000грн від президента, то її заблокують?
Універсалбанк один з перших підключений до АСВП.Пікарда
Я в моно открыла. Правда, замахалась фотопроверку при регистрации проходить(читала, что это частая проблема у них). В моно не было раньше счетов и исполнитель туда запрос не отправлял. В привате пробовала открыть, но там моментом в блок карта улетела...
Незабаром дізнається про це)Універсалбанк один з перших підключений до АСВП.