1000 грн від президента

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 6K
Не понимаю смысл людей, которые её не возьмут, её элементарно можно задонатить на ЗСУ, или потратить на свои нужды, в очередной раз даете повод ******** деньги =)

Пробували відкрити картку в додатку банку?
Обмежень не має бути.
Далі зможете подати заявку через дію.
В мене в Приват відкрита карта національного кешбеку яка була в діі
Пробували відкрити картку в додатку банку?
Обмежень не має бути.
Далі зможете подати заявку через дію.
в мене в Приват відкрита карта для національного кешбеку і вона заблокована. А що можна відкрити ще одну карту

У мене в Приватні заблокована картка , замовив картку кешбеку- відразу теж блокануло! Що
робити?

Там ще ніби якось через укрпошту можна, сьогодні вже черга була з пенсіонерів.
Через Укрпошту не всім можна оформити
1000001260.webp

Це мабуть щоб перевірити, кто ще залишився в Україні.... Особливо з чоловіків... І потім на війну....замануха не для всіх((((

Конспірологія прям))
Все набагато простіше.
В бюджеті залишається частина невикористаних коштів...але їх не можна витрачати на війну.
От і вирішили таким чином трохи підняти рейтинг президента

Тобто якщо я отримую соціальну допомогу на укрпошті то можна пробувати подавати і на 1000?
Перечитала інформацію Укрпошта тільки для людей яким 60+
Скріншот з дії . Пробуйте,якщо отримуєте виплати на укрпошті.
Гроші прийдуть на рахунок на Укрпошті і витратити їх можна в межах послуг Укрпошти. Так пишуть.
1000001264.webp

Як варіант - відкрити картку в банку який не блокує автоматом
Підкажіть будь ласка, такий банк🙏

Я ось недавно трохи працювала неофіційно, казали що керівництво перейшло на Кредобанк щоб знімати велику суму готівки відразу, без питань по фін.моніторингу.

Як з автоматичним арештом рахунків не знаю

Доброго вечора підкажіть будь ласка таке питання я сьогодні хотіла зареєструватися на отримання в дії 1000 але мені виконавець наклав арешт на рахунки і карти заблоковані. Я так зрозуміла що я хане можу подати заявки на ці кошти.
1000 грн от президента (якобы) - это кринж. Брать не буду :)

У мене є виконавчі, то якщо я відкрию карту в абанку для 1000грн від президента, то її заблокують?

У мене є виконавчі, то якщо я відкрию карту в абанку для 1000грн від президента, то її заблокують?
Потрібно подивитись перелік, який вписав виконавець.
Раніше умовний ізібанк не блокувався.

Пікарда
Я в моно открыла. Правда, замахалась фотопроверку при регистрации проходить😬 (читала, что это частая проблема у них). В моно не было раньше счетов и исполнитель туда запрос не отправлял. В привате пробовала открыть, но там моментом в блок карта улетела...

Пікарда
Я в моно открыла. Правда, замахалась фотопроверку при регистрации проходить😬 (читала, что это частая проблема у них). В моно не было раньше счетов и исполнитель туда запрос не отправлял. В привате пробовала открыть, но там моментом в блок карта улетела...
Універсалбанк один з перших підключений до АСВП.

Назад
Угорі