1000 грн від президента

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 5K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора підкажіть будь ласка таке питання я сьогодні хотіла зареєструватися на отримання в дії 1000 але мені виконавець наклав арешт на рахунки і карти заблоковані. Я так зрозуміла що я хане можу подати заявки на ці кошти.

Доброго вечора підкажіть будь ласка таке питання я сьогодні хотіла зареєструватися на отримання в дії 1000 але мені виконавець наклав арешт на рахунки і карти заблоковані. Я так зрозуміла що я хане можу подати заявки на ці кошти.
Пробували відкрити картку в додатку банку?
Обмежень не має бути.
Далі зможете подати заявку через дію.

В смысле не будешь?! А как же открыть доступ ко всем транзакциям? Это не надо. Бери))
Доступ к транзакциям будет только к той карте которую привязываешь в Дії, а не ко всем картам которые есть.

Даже на оплату МФО не будут доступными?
IMG_20241201_215724.webp

краще вже на благодійність це віддати ніж на довбані мфо
Согласен.
Хорошо хоть можно потратить на необходимые вещи(медикаменты, связь, транспорт), в отличию от тысячи за вакцинацию(в начале войны отправил на ЗСУ)

Согласен.
Хорошо хоть можно потратить на необходимые вещи(медикаменты, связь, транспорт), в отличию от тысячи за вакцинацию(в начале войны отправил на ЗСУ)
згадав ще була юлькіна тисяча в 2008, але на той час це було 200 баксів)
такі подачки з тисячею і пачками гречки вже відбуваються не вперше

чому всі пишуть що це від президента?) як то він з власного карману їх роздав)))
Правильно Зимова ,,єПідтримка,, ,в додатку банка ,,1000 від держави,,.
А хто як хоче, так і називає.

Можна, особливо пенсіонерам, які не мають можливість оформити через Дію.
ага, вчера пенсионерки с подъезда рассказывали, что почтальон им объяснила - придут конверты на почту и там типа карточки или еще чего то, короче, решили они ,что сразу на коммуналку переведут, но я честно не вникала

Назад
Угорі