1000 грн від президента

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 5K
❗️Виявити ухилянтів від мобілізації та перерахувати населення в Україні є основною метою «тисячі Зеленського», — заступниця голови Комітету ВР з питань фінансів Ольга Василевська-Смаглюк.

IMG_20241203_193653.webp

22 євро, це зп 2год. роботи в Німеччині, представляю черги з українців закордоном, бажаючих отримати 1000грн.

22 євро, це зп 2год. роботи в Німеччині, представляю черги з українців закордоном, бажаючих отримати 1000грн.
Я уявив смски «ви не повертаєте борг державі. Буде залучено колекторську компанію. До 18:00 сплати без штрафних нарахувань»

❗️Ви самі даєте згоду на розкриття вашої банківської таємниці щодо платежів по усім поточним рахункам, відкриваючи картку «Нацкешбек» у ПриватБанку, — співзасновник Monobank Олег Гороховський посилається на договір.

«Покажіть це знайомим. Ще не запізно це виправити — інші банки таке не роблять», — пише він.
1733314972717.webp

❗️Ви самі даєте згоду на розкриття вашої банківської таємниці щодо платежів по усім поточним рахункам, відкриваючи картку «Нацкешбек» у ПриватБанку, — співзасновник Monobank Олег Гороховський посилається на договір.

«Покажіть це знайомим. Ще не запізно це виправити — інші банки таке не роблять», — пише він.
1733314972717.png
кожен колектор про мене знає більше, ніж банк)))

Доступ к транзакциям будет только к той карте которую привязываешь в Дії, а не ко всем картам которые есть.
1733315814693.webp

УПС
если капнет, то часть на моб связь, остальное на коммуналку
можно на мобильную связь? Я бы интернет пополнил)))

1733314972717.webp
А монобанк самый хороший. Ага

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ну може в когось мільйони на рахунках і є що приховувати .....а мої витрати в Сільпо, на проїзд, стоматолога і комуналку точно нікого не зацікавлять і сумами не здивують.
Параноя в людей процвітає

Назад
Угорі