Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
нічого нечекати... якщо сусіди адекватні то зрозуміють що шахраї... я звернувся в кіберполіцію, і через пару днів припинили дзвонити, незнаю, чи гтують якесь западло чи їх притисли...Добрий вечір. Я тут новачок, але вже сьогодні ці "добрі дядьки" є гроші обдзвонили всіх моїх сусідів і сказали, що я взяла на них кредит. При цьому радили їм терміново їхати на місце моєї роботи та погрожувати, що якщо я не визнаю кредит, щоб сусіди йшли в міліцію з заявою на мене.. Деякі написали... Що тепер чекати?
Поставте блокіратор дзвінків батькам і все. Я поставив нащо батькам те слухатьТа ну нервы у них не очень, не хотелось бы , по манивэо звонили там такой контент дома был. Закрыл часть кредитов, остались эти. Во сколько по времени они начинают звонить вообще ?
Мені 64 тис нарахували вони з8 тисУ нас тоже есть е воши. Гады ещё те. С 5к уже 20к ясно что такие деньги им платить не будем! Возможно предлагали за тело? И на каком сроке?
У меня сняли без моего ведома деньги с карты. Тело было 4 тысячи на время карантина насчитали 15 сняли 9 тысяч. Алименты пришли которые я 4 месяца ждала . И потом присылают что должна еще 8Поставте блокіратор дзвінків батькам і все. Я поставив нащо батькам те слухать
Мені 64 тис нарахували вони з8 тис
Мой сосед красавчик, сказал не знает меня) звонили первый и последний раз!нічого нечекати... якщо сусіди адекватні то зрозуміють що шахраї... я звернувся в кіберполіцію, і через пару днів припинили дзвонити, незнаю, чи гтують якесь западло чи їх притисли...
Про ехать соседям на работу и угрожать - это вообще за гранью понимания, какие вещества надо принимать, чтоб такое придумать?Добрий вечір. Я тут новачок, але вже сьогодні ці "добрі дядьки" є гроші обдзвонили всіх моїх сусідів і сказали, що я взяла на них кредит. При цьому радили їм терміново їхати на місце моєї роботи та погрожувати, що якщо я не визнаю кредит, щоб сусіди йшли в міліцію з заявою на мене.. Деякі написали... Що тепер чекати?
Да, одни пошли в милицию и написали заявление. У них заявление приняли и сказали, что если к ним приедут, то тогда нужно будет обратиться повторно. Другие сразу кинулись в Приват блокировать свои карты.Про ехать соседям на работу и угрожать - это вообще за гранью понимания, какие вещества надо принимать, чтоб такое придумать?
Что ваши соседи писали в заявлении в полицию на вас? Если они реально куда-то ездили и писали на вас, то они явно нуждаются в психиатрическом освидетельствовании.
Что в тексте заявления писали? Им звонили не вы, вы не давали МФОшным звонилкам данные соседей. Так в чем суть претензий?Да, одни пошли в милицию и написали заявление. У них заявление приняли и сказали, что если к ним приедут, то тогда нужно будет обратиться повторно. Другие сразу кинулись в Приват блокировать свои карты.
Я з 8 тис, 12 тис виплатив пролангацію.І сказав що я розрахувався з ними і послав їх. . Зараз 64 тис нарахавули, я рахую що нічого не винен їм і так забагато виплатив.У меня сняли без моего ведома деньги с карты. Тело было 4 тысячи на время карантина насчитали 15 сняли 9 тысяч. Алименты пришли которые я 4 месяца ждала . И потом присылают что должна еще 8