Звонок от Е Гроши

• Автор теми Автор теми Anonbalon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 3K
У нас тоже есть е воши. Гады ещё те. С 5к уже 20к ясно что такие деньги им платить не будем! Возможно предлагали за тело? И на каком сроке?

Добрий вечір. Я тут новачок, але вже сьогодні ці "добрі дядьки" є гроші обдзвонили всіх моїх сусідів і сказали, що я взяла на них кредит. При цьому радили їм терміново їхати на місце моєї роботи та погрожувати, що якщо я не визнаю кредит, щоб сусіди йшли в міліцію з заявою на мене.. Деякі написали... Що тепер чекати?
нічого нечекати... якщо сусіди адекватні то зрозуміють що шахраї... я звернувся в кіберполіцію, і через пару днів припинили дзвонити, незнаю, чи гтують якесь западло чи їх притисли...

Та ну нервы у них не очень, не хотелось бы , по манивэо звонили там такой контент дома был. Закрыл часть кредитов, остались эти. Во сколько по времени они начинают звонить вообще ?
Поставте блокіратор дзвінків батькам і все. Я поставив нащо батькам те слухать
У нас тоже есть е воши. Гады ещё те. С 5к уже 20к ясно что такие деньги им платить не будем! Возможно предлагали за тело? И на каком сроке?
Мені 64 тис нарахували вони з8 тис

Поставте блокіратор дзвінків батькам і все. Я поставив нащо батькам те слухать

Мені 64 тис нарахували вони з8 тис
У меня сняли без моего ведома деньги с карты. Тело было 4 тысячи на время карантина насчитали 15 сняли 9 тысяч. Алименты пришли которые я 4 месяца ждала . И потом присылают что должна еще 8

нічого нечекати... якщо сусіди адекватні то зрозуміють що шахраї... я звернувся в кіберполіцію, і через пару днів припинили дзвонити, незнаю, чи гтують якесь западло чи їх притисли...
Мой сосед красавчик, сказал не знает меня) звонили первый и последний раз!

Добрий вечір. Я тут новачок, але вже сьогодні ці "добрі дядьки" є гроші обдзвонили всіх моїх сусідів і сказали, що я взяла на них кредит. При цьому радили їм терміново їхати на місце моєї роботи та погрожувати, що якщо я не визнаю кредит, щоб сусіди йшли в міліцію з заявою на мене.. Деякі написали... Що тепер чекати?
Про ехать соседям на работу и угрожать - это вообще за гранью понимания, какие вещества надо принимать, чтоб такое придумать?
Что ваши соседи писали в заявлении в полицию на вас? Если они реально куда-то ездили и писали на вас, то они явно нуждаются в психиатрическом освидетельствовании.

Домовлятися з ними не реально - все, що нараховано, кажуть треба сплатити(лише з формою 5 можуть списати відсотки до тіла, але не факт, це мені так казав). З барського плеча можуть зняти штрафи, але суму( тіло+ %) сплатити треба за короткий термін.
На рахунок продзвону - телефонують всім, вводять в оману, а частенько ще й слів не підбирають)))
Пі**ри

На скільки реально просрочка 1,5місяця.4.500

Вкладення

• Screenshot_2020-05-15-09-18-26.webp
    Screenshot_2020-05-15-09-18-26.webp
    21.2 Кб · Перегляди: 52
Про ехать соседям на работу и угрожать - это вообще за гранью понимания, какие вещества надо принимать, чтоб такое придумать?
Что ваши соседи писали в заявлении в полицию на вас? Если они реально куда-то ездили и писали на вас, то они явно нуждаются в психиатрическом освидетельствовании.
Да, одни пошли в милицию и написали заявление. У них заявление приняли и сказали, что если к ним приедут, то тогда нужно будет обратиться повторно. Другие сразу кинулись в Приват блокировать свои карты.

Да, одни пошли в милицию и написали заявление. У них заявление приняли и сказали, что если к ним приедут, то тогда нужно будет обратиться повторно. Другие сразу кинулись в Приват блокировать свои карты.
Что в тексте заявления писали? Им звонили не вы, вы не давали МФОшным звонилкам данные соседей. Так в чем суть претензий?

Претензии по поводу того, что им вообще звонили из- за меня

У меня сняли без моего ведома деньги с карты. Тело было 4 тысячи на время карантина насчитали 15 сняли 9 тысяч. Алименты пришли которые я 4 месяца ждала . И потом присылают что должна еще 8
Я з 8 тис, 12 тис виплатив пролангацію.І сказав що я розрахувався з ними і послав їх. . Зараз 64 тис нарахавули, я рахую що нічого не винен їм і так забагато виплатив.

Назад
Угорі