Звонки из кредит кассы длительное время. Как разговаривать с ними?

Сегодня опять звонили...Дозвонились бабуле.Ну она не может НЕ БРАТЬ трубку,т.к у неё не все номера записаны которые ей нужны.
Говорит они меня задолбали! Я им несколько раз сказала что не знаю тебя, и вообще какого лешего вы трезвоните.Потом опять звонили...Грит, я их пригрузила маленько а потом н@х*р послала прямым текстом, да и всё!Оператор бросил трубку...???Моя бабуля по маме,зачет!Ей 76 лет к слову,но такая она у меня...На позитиве.Обожаю свою бабушку!!!)))О всех моих кредитах знает,понимает.

у меня просрочка +/- дней 50
звонят много, часто - реальных людей в день 2-3, остальные звонки - молчание по 11 секунд
номеров много, все заношу в ЧС (в котором их уже более 400 номеров)
но как-то по несколько часов не звонят, а бывает и 5 звонков в минуту

звонят с 8:20 до 20:30
знакомая аватарка.....

Сегодня опять звонили...Дозвонились бабуле.Ну она не может НЕ БРАТЬ трубку,т.к у неё не все номера записаны которые ей нужны.
Говорит они меня задолбали! Я им несколько раз сказала что не знаю тебя, и вообще какого лешего вы трезвоните.Потом опять звонили...Грит, я их пригрузила маленько а потом н@*** послала прямым текстом, да и всё!Оператор бросил трубку...???Моя бабуля по маме,зачет!Ей 76 лет к слову,но такая она у меня...На позитиве.Обожаю свою бабушку!!!)))О всех моих кредитах знает,понимает.
Радуют такие "старички") у самого бабуля такая)

Кредит каса
Прострочка +/- місяць

Не заходжу в особистий кабінет

Дзвонять, вони єдині, що по 60-70дзвінків в день.
Маю на увазі не продзвони автомати, а реальні дзвінки мені і контактним.
Коли вони трохи натихають? Достали вже
4-6 мес.

Кредит каса
Прострочка +/- місяць

Не заходжу в особистий кабінет

Дзвонять, вони єдині, що по 60-70дзвінків в день.
Маю на увазі не продзвони автомати, а реальні дзвінки мені і контактним.
Коли вони трохи натихають? Достали вже
Месяца два. Потом тише стают

Читайте форум.звоните на 1545 с жалобами.Делайте скрины,записывайте разговоры.
Дзвонила на 1545,культурно послали. Сказали,таким займається поліція та НБУ. Може просто дівка-оператор тупа попалася?

Коротше, тема заключається ось в чому, просрочка рівно два тижні, спочатку були дзвінки на тему того що ось в вас такий кредит і така просрочка і тд, але з минулої суботи реально почався терор, поки що мене, дзвонить якась Лариса і включає дурочку, мол мене не гребе ти взяв кредит і увага: "Включай гучномовець іди до терміналу і роби оплату" а то ми будем дзвонити всім кого найдем, буквально годину назад дзвонить хтось, навіть не представився хто він, кажу йому щоб представився, каже я з Кредит Каси, давай плати і давай номер телефону, будемо ЗАДОВБУВАТИ її в Вайбері, тіло 10000, була пролонгація на 4500 і оплата в 500 грн, інтересує питання куди звертатися, зразки звернень та що їм відповідати на такі дзвінки, дякую всім хто відгукнеться, я вже просто не можу)
Краще сімку змініть,якшо,Ви,так важко це переносите.

Дзвонила на 1545,культурно послали. Сказали,таким займається поліція та НБУ. Може просто дівка-оператор тупа попалася?
Дзвоніть ще

Зовсім ні. Вона вам правду сказала. А ви думали, що приїде спецпідрозділ ?))
Вони перенаправляють скаргу на нацполіцію за місцем проживання/звернення.

Таким способом,я з участковим подружилася :p :facepalm: ? ,йому,теж пишуть і дзвонять шаражки

Ніхто,нікого не перенаправляв,дала тільки пораду,яку я можу в учасників блогу отримати і більш кваліфіковану,бо люди вже через щось перейшли,мають гіркий досвід. Я знала,що це не працює,але для самозаспокоєння подзвонила. Після цього звернулася на 102, хто знає як вони реагують і за скільки часу?
я писала заявление в милицию. Онлайн. У меня с ними уже пол года почти как суд идет. А они все не угомонятся. Мне отзвонились м полиции пригласили подьехать дать дачи показания. Вручили открытое дело по поводу угроз. После этого звонки раз в 10 дней и в адекватном тоне. Дело в милиции остается открытым до решения суда. Следователь переодически звонит интересуется ходом суда и результат

Після цього звернулася на 102, хто знає як вони реагують і за скільки часу?
В залежності якої реакції ви очікуєте...
Зазвичай - приймають скаргу, оформлюють звернення, розповідають що буде проведено слідчі дії ... і все.
В дуже рідких випадках - зменшується кількість дзвінків.

Назад
Угорі