- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44772
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я писала заявление в милицию. Онлайн. У меня с ними уже пол года почти как суд идет. А они все не угомонятся. Мне отзвонились м полиции пригласили подьехать дать дачи показания. Вручили открытое дело по поводу угроз. После этого звонки раз в 10 дней и в адекватном тоне. Дело в милиции остается открытым до решения суда. Следователь переодически звонит интересуется ходом суда и результатом.Коротше, тема заключається ось в чому, просрочка рівно два тижні, спочатку були дзвінки на тему того що ось в вас такий кредит і така просрочка і тд, але з минулої суботи реально почався терор, поки що мене, дзвонить якась Лариса і включає дурочку, мол мене не гребе ти взяв кредит і увага: "Включай гучномовець іди до терміналу і роби оплату" а то ми будем дзвонити всім кого найдем, буквально годину назад дзвонить хтось, навіть не представився хто він, кажу йому щоб представився, каже я з Кредит Каси, давай плати і давай номер телефону, будемо ЗАДОВБУВАТИ її в Вайбері, тіло 10000, була пролонгація на 4500 і оплата в 500 грн, інтересує питання куди звертатися, зразки звернень та що їм відповідати на такі дзвінки, дякую всім хто відгукнеться, я вже просто не можу)
с кассой?У меня с ними уже пол года почти как суд идет.
да. Укр кредит финансс кассой?
15 хв назад дзвонили з номера 0503090104 мають право після 22:00 і хто то дзвонив)Думайте как им лучше это преподнести,что бы не вздумали оплачивать!
Звонил номер!Кто?Хз... Зачем?15 хв назад дзвонили з номера 0503090104 мають право після 22:00 і хто то дзвонив)
Да просто перед тим тільки до 21:00 дзвонилиЗвонил номер!Кто?Хз... Зачем?
А им так хотелось..
Симку поменяйте..Да просто перед тим тільки до 21:00 дзвонили
Тільки шо дзвонив редкостный ypoд з Швидкогроші, шось нагородив мені про участкового і ТД, 0636073711, шей накричало ***)с кассой?
Свирепе ***** я аж *****, але знаю шо то всьо розводки з участковимис кассой?
Вы со временнем просто перестанете реагировать на звонки . Мне звонят с сентября ( я не брала кредит вообще нигде ) но утверждают что я каким то чудом стала поручителем . Я поняла ( с помощю форума ) чем больше вы с ними общаетесь , тем они наглее. Звонят мне , звонят моим родителям , даже учередителю моему звонили ( утверждают что я должна ). Спасибо ребятам за совет поставить на телефон программку так как я не могу сменить номер( по работе ) . Держитесь и успокойтесь !Коротше, тема заключається ось в чому, просрочка рівно два тижні, спочатку були дзвінки на тему того що ось в вас такий кредит і така просрочка і тд, але з минулої суботи реально почався терор, поки що мене, дзвонить якась Лариса і включає дурочку, мол мене не гребе ти взяв кредит і увага: "Включай гучномовець іди до терміналу і роби оплату" а то ми будем дзвонити всім кого найдем, буквально годину назад дзвонить хтось, навіть не представився хто він, кажу йому щоб представився, каже я з Кредит Каси, давай плати і давай номер телефону, будемо ЗАДОВБУВАТИ її в Вайбері, тіло 10000, була пролонгація на 4500 і оплата в 500 грн, інтересує питання куди звертатися, зразки звернень та що їм відповідати на такі дзвінки, дякую всім хто відгукнеться, я вже просто не можу)
Обязательно держите нас в курсе - кто звонил, когда звонил, что говорил, чем угрожал... Непременно вступайте с ними в продолжительные беседы, так эта тема гарантировано никогда не закроется.Тільки шо дзвонив редкостный ypoд з Швидкогроші, шось нагородив мені про участкового і ТД, 0636073711, шей накричало ***)
Да нє, я просто не очікував першої розмови з Швидкогроші такоїОбязательно держите нас в курсе - кто звонил, когда звонил, что говорил, чем угрожал... Непременно вступайте с ними в продолжительные беседы, так эта тема гарантировано никогда не закроется.
Да вже шось чешуть шо будуть розглядати на якійсь комісії в факторинговій компанії, вчора добралися вже не до контактних, а до тих хто не був ніде вказанийУтром взяла в руки телефон и вижу всю ночь кредит касса наяривала и сообщения оставила. Все номера 093295.... Меняются только четыре цифры.
Они два раза присылали на электронку предложения типа о списании с 7000 до 6300 и мороз с моей стороны. Ну и решили поставить на прозвон, а в течение дня всего пару звонков. Так что посмотрим что дальшеДа вже шось чешуть шо будуть розглядати на якійсь комісії в факторинговій компанії, вчора добралися вже не до контактних, а до тих хто не був ніде вказаний
То развод!мне как-то звонило одно,я в режиме снежинки была,он мне пишет смс дословно"я-пилицейский с ...(моего города),хотел с табой парешать,а ты морозися""Тільки шо дзвонив редкостный ypoд з Швидкогроші, шось нагородив мені про участкового і ТД, 0636073711, шей накричало ***)
Свирепе ***** я аж *****, але знаю шо то всьо розводки з участковими
Їхні погрози нікчемні,як й вони самі...ЗабийКоротше, тема заключається ось в чому, просрочка рівно два тижні, спочатку були дзвінки на тему того що ось в вас такий кредит і така просрочка і тд, але з минулої суботи реально почався терор, поки що мене, дзвонить якась Лариса і включає дурочку, мол мене не гребе ти взяв кредит і увага: "Включай гучномовець іди до терміналу і роби оплату" а то ми будем дзвонити всім кого найдем, буквально годину назад дзвонить хтось, навіть не представився хто він, кажу йому щоб представився, каже я з Кредит Каси, давай плати і давай номер телефону, будемо ЗАДОВБУВАТИ її в Вайбері, тіло 10000, була пролонгація на 4500 і оплата в 500 грн, інтересує питання куди звертатися, зразки звернень та що їм відповідати на такі дзвінки, дякую всім хто відгукнеться, я вже просто не можу)