Звонки из кредит кассы длительное время. Как разговаривать с ними?

Не вижу смысла вообще со всякими свистоперделками вести какие-либо разговоры по телефону.

если умеете тролить общайтесь, нет- не берите трубку.
мой муж под настроение общается)

А кому приходило письмо,мол продадут коллекторам ? И как? :ahaha::ahaha:

розмова з кредит каса, вірніше остання розмова на сьогодні ?

Вкладення

А кому приходило письмо,мол продадут коллекторам ? И как? :ahaha::ahaha:
У меня гора подобной маккулатуры. И в суд подают, и розыск обьявляют, и домой едут, и описывать имущество собираются:кофе:
Вот, сижу с молоточком - жду.:beach: Даже хлам с чердака для описи подготовил:dirol:

Боже,яка істеричка..Це ж за день ось так накричатись..Я не знаю..Дивні вони там на всю голову))
О... не то слово дивні. Спочатку позвонило якесь чмок і почав трохи грубити. Коли сказала назвати ПІП то сказав що нічого говорити не буде. Ну тут я вирішила подзвони на гарячу і тут чую знайомий голос, але перший раз був Іван, а другий Олександр☺
Зв'язалась з консультантом з УБКІ чи справді дають телефони, сказали даних таких вони права давати немають.
А завтра буду дзвонити на Мінюст, Хай дадуть інформації що персональних даних.

О... не то слово дивні. Спочатку позвонило якесь чмок і почав трохи грубити. Коли сказала назвати ПІП то сказав що нічого говорити не буде. Ну тут я вирішила подзвони на гарячу і тут чую знайомий голос, але перший раз був Іван, а другий Олександр☺
Зв'язалась з консультантом з УБКІ чи справді дають телефони, сказали даних таких вони права давати немають.
А завтра буду дзвонити на Мінюст, Хай дадуть інформації що персональних даних.
Молодець. Цих потвор, які відчувають безкарність,потрібно ставити на місце. В мене вже 2 місяці мовчить кредит каса. До цього теж таке виробляли. Навіжені якісь.

Молодець. Цих потвор, які відчувають безкарність,потрібно ставити на місце. В мене вже 2 місяці мовчить кредит каса. До цього теж таке виробляли. Навіжені якісь.
Чесно кажучи мені не так просто все це дається, важко переносити всі ці розмови. Та ще батьки дають гроші щоб все закрити, і мучать розмовами скільки ще потрібно грошей. Тільки я принципо не хочу їх закривати після сьогоднішніх дзвонилок. А на роботі розголосу не бажано допускати, бо дерслужбовець.

Чесно кажучи мені не так просто все це дається, важко переносити всі ці розмови. Та ще батьки дають гроші щоб все закрити, і мучать розмовами скільки ще потрібно грошей. Тільки я принципо не хочу їх закривати після сьогоднішніх дзвонилок. А на роботі розголосу не бажано допускати, бо дерслужбовець.
Держслужбовцям не можна мати боргів?

Борги можна, а от як почнуться дзвінки по голові не погладать (
На жаль, на будь-якій роботі ніхто не застрахований від цього. Хоча мене дивує така поведінка керівництва і колег..

10-ть дней общая задолженность 3.000
На работе полная ж....па, денег вообще недают, так кидают иногда как собакам. А долгов уже немерено на сумму где-то тысяч 23.000 Короче с ноября 2018 денег нормально и невидел, начальство только обещает, даёт надежды а в итоге х......й. денег нет но вы держитесь, как-то так.
Три месяца просстрочки по 26 мфо. Тело по всем около 70К, а в общем с их **...учими процентными ставками где-то 300К,может больше,в личные кабинеты давно не заходил! Вот ето долгов немерено, а в итоге "НИ ДЕНЕГ И НИ МЕРИНА")))

с 0675098459 звонила "ущербная" особа (ирина то ли михална то ли как ее там) верищала, пищала, что и в тюрьму меня на 3 года посадят (просрочка 89 дней)))) и как мне там будет плохо, рассказывала, как я потом буду ей звонить и говорить ооой как же тебя не послушалась..))
в общем, "особь" оскорбляла, "ты - кала" и всячески пыталась пугалкой быть))) рассмешила)))))) когда сказала что разговор записывается, она вообще на "ультразвуковое верищание" перешла ))))))

настроение подняла ))))))))))

Senja, як на мене, то працівники КредитКаси це люди, яким не вдалось здати екзамени до циркового училища... Я їх не сприймаю серйозно... Вони затято телефонують, надсилають листи, але чим більше їх ігнорувати, тим скоріше вони зникають з поля зору...
Так, вони вміють довести до сказу, дзвонтли лише мені та контактним, кого вказувала, але вміють тиснути, не знаю скіль вистачить сили з ними боротись
На жаль, на будь-якій роботі ніхто не застрахований від цього. Хоча мене дивує така поведінка керівництва і колег..
Де були мізки коли в анкеті вказувала місце роботи. Виховання батьків- ніколи нікого не обманювати! А тепер їх обманюю, соромно.

[QUOTE = "Inna Shulgach, post: 167696, member: 4318"]
Це Такі поітрушені, что з ними ні про что нельзя домовитий. Смороду, кроме ПЛАТИ Нічого НЕ чують. Хамство таке, Вам не Передат. Контактна погрозив, что додому НЕ дійдуть, дзвінкі на роботу. Мене и повія обзівалі, и дитину Збирай забіраті, погрозивши, зо за кордон НЕ віпустять. Дурдом полнєйшій. Я тепер шкірних розмова писати бкду, бо мозок віносять Повністю. Переплатила купу бабла за півроку, тепер вся надія на нацкомфін, бо ЦІ придурки сказали что кормлять всю ніщєбродску Західну Україну
Смороду и без калів мозок віносять прєлічно))
[/ QUOTE]
А мене 5 день прострочки. Хам дзвонить, вимагає оплату. Я мовчу у відповідь, та кидаю трубку. Що чекати далі?
Я поїхала в Польщу і півтора місяця трубку не брала. На роботу дзвонили, контактним дзвонили по 500 раз на день... Класика жанру, погрози, мати, крики і листів ціла поштова скринька через день. Але відсотки припинились рости і суму, яку на даний час нарахували не перевищує 50% від тіла, як по закону, жити можна

А может подскажите, у меня просрочка два месяца уже. Как они дальше себя ведут? На данный момент смс и письма только

Назад
Угорі