Звонки по всем контактам с подменой номера

• Автор теми Автор теми saero
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Не давал разрешение приложению на использование контактов.

По просрочкам, егроши, топ1, финбар, май кредит, клик кредит, Монто. Первые три самые настойчивые.
Егроши/топ1 - 99.9%
Не давал разрешение приложению на использование контактов.
Это не важно.
Они и так получили.
Хоть давали Вы разрешение, хоть нет

Они очень конченные вам не повезло, я ставила тоже их додаток, но с ними покончено конечно!
В мене це єдине МФО, де я оплатив всі їх "хотєлки", аби лиш відстали. Добре, хоч сума була не сильно велика.

Они очень конченные вам не повезло, я ставила тоже их додаток, но с ними покончено конечно!
Надеюсь на днях тоже решу с ними вопрос.
В мене це єдине МФО, де я оплатив всі їх "хотєлки", аби лиш відстали. Добре, хоч сума була не сильно велика.
Они на списание не идут?

Они на списание не идут?
Вроді, потім продають колекторам, і з ними можна домовитися, але мене так сильно задовбали, що я того не дочекався і заплатив х2 тіла з 4тис.
Почитайте на форумі тему про єгроші, бо у різних людей, по різному буває з одними і тими ж мфо.

Надеюсь на днях тоже решу с ними вопрос.

Они на списание не идут?
Мне нет, я когда сравнила их с битами сразу поняла, надо платить пооссрочки не было я перезанять смогла и заплатила и попросила блок)

Телефонують мамі наче з мого номера, мені телефону вали наче з номером чоловіка з погрозами оплати боргу. Бикували на кацапській мові.

Може в когось були схожі ситуації. Може хтось знає, що за МФО чи колектори таке роблять.

Телефонують мамі наче з мого номера, мені телефону вали наче з номером чоловіка з погрозами оплати боргу. Бикували на кацапській мові.

Може в когось були схожі ситуації. Може хтось знає, що за МФО чи колектори таке роблять
биткапитал

Може в когось були схожі ситуації. Може хтось знає, що за МФО чи колектори таке роблять.
Точно такая же ситуация. Но биткапитал у меня нет. Есть топ1 и эгроши думаю кто-то из них.

Назад
Угорі