Зразок заяви в нацкомфін

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 415
  • Перегляди Перегляди 61K
Ребят, у меня тело в Майкредит 3000 и процент уже набежал 8300, они сперли 5100 с карточки на которой был установлен лимит 0. Стоит ли писать письмо в нацком?
стоит писать в полицию о кардинге ( краже средств) и говорить, что никакой кредит не брали!!1

Ну що їх рахувати в договорі прописано ваше тіло і відсотки все інше що нараховуються то вже штраф. В мене за договором тіло +відсоток 3500 а штрафні нарахували 10000. От і сума 13500 разом
Сможете помочь

стоит писать в полицию о кардинге ( краже средств) и говорить, что никакой кредит не брали!!1
У меня быстрозайм списывать пытался типо как за автопродление хотя в кабинете отключено. А пришел в приватбанк они типо вы сами виноваты что прикрепляли карту на разных сайтах это не является мошенническими действиями. Вывод закрываете счет с банке и открываете тамже другой. Чтобы больше такого не повторилось.

У меня быстрозайм списывать пытался типо как за автопродление хотя в кабинете отключено. А пришел в приватбанк они типо вы сами виноваты что прикрепляли карту на разных сайтах это не является мошенническими действиями. Вывод закрываете счет с банке и открываете тамже другой. Чтобы больше такого не повторилось.
мне тоже самое сказали, но сказали хватит сменить карту, а не счет

Я писала і мені по одному списали відсотки і тіло частину а по другому закрили .
иніцвали повністю

Инн
Адре

Телефон

Я ПІП, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю ФК"Верона"

Кредит був виданий на суму ### грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають #### від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ####грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ########(строк дії договору ## днів) укладений між товариством

Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК" Верона"

так як, на моє прохання вони не відповідає, вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, як, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Ч.м.р піп
І до нього прикріплювала фото з кабінету і договір
А Вы не вписывала суммы пролонгаций? Если нет договора, и МФО не дают его, можно отправлять и без него? Как тогда срок договора ввести?

Я писала с договором. Никаких пролонгации не прилагала. Только фото с кабинета и договор. По динеро договора нет я прикрепила фото и написала что компания отказалась о выдаче мне договора.

Я писала с договором. Никаких пролонгации не прилагала. Только фото с кабинета и договор. По динеро договора нет я прикрепила фото и написала что компания отказалась о выдаче мне договора.
Спасибо

Bubochka, снимаю стресс.. Позвонили с почты что пришло мне письмо от гроши всем.... Я в ужасе.. Не слышала даже о них.... Захожу на их сайт он просит меня зарегистрироваться. Перезваниваю на почту ... Они букву не догоядели.. Фамилия похожа на мою...

Доброе утро) подскажите, пожалуйста, кредит у манивео был? У меня по нему уже несколько дней просрочки, в ожидании дальнейших действий)

Доброе утро) подскажите, пожалуйста, кредит у манивео был? У меня по нему уже несколько дней просрочки, в ожидании дальнейших действий)
Они тихие...но проценты сумасшедшие!!!!

Я писала і мені по одному списали відсотки і тіло частину а по другому закрили .
иніцвали повністю

Инн
Адре

Телефон

Я ПІП, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю ФК"Верона"

Кредит був виданий на суму ### грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають #### від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ####грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ########(строк дії договору ## днів) укладений між товариством

Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК" Верона"

так як, на моє прохання вони не відповідає, вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, як, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Ч.м.р піп
І до нього прикріплювала фото з кабінету і договір

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

тобто щоб подати заяву в нац комісію, треба взяти договір в манівео. але як? коли там договору апріорі нема, смс-ка не є елекроним підписом. я правий чи це мої наівні догадтки. можите пояснити? дякую

Подскажите, как правильно написать % - у меня штраф 3% каждый день от остатка и " пеню у розмірі різниці між 1,70 (одна ціла сім десятих) відсотків та Процентною ставкою, зазначеною в п.1.4. Договору, від суми Кредиту за кожен день користування Кредитом, починаючи з першого дня користування Кредитом до першого дня порушення Позичальником умов Договору". Не могу разобраться. С этими угрозами уже голова "не варит".Правильно ли будет написать - пеня 3% на остаток и пеня 0,07% за каждый день пользования с первого дня кредитования( в п.1.4. стоит 1,63%). В самый первый день просрочки прибавили почему то 2636 гривен.

Назад
Угорі