Зразок заяви в нацкомфін

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 415
  • Перегляди Перегляди 61K
Дайте зразок будьласка!!!!!!! Вже другий день шукаю, нія не знайду.
Файлы с договором не прикрепляли?только обращение писали?

Кто писал обращение в нацком от руки без скринов и договора? Они реагируют на такие обращения?

На какой из них писать ?(((
Screenshot_2018-11-25-13-08-44.png

возможно кто-то знает как правильно написать заяву в МФО

Жалобу в нацком заказным письмом?
Напишите пожалуйста адрес нацкома,на который отправлять заказное письмо.
Post automatically merged:

turbotrepanator, я всем советую отправлять почтой на бумаге.
Напишите пожалуйста адрес нацкома,на который отправлять заказное письмо.

Останнє редагування:
это точно!больше месяца и заказной почтой и електронной по всем мфо а толку нет....и помощи,сам Господь кредит ап закрыл 14000 грн. хотя жалобу даже не писала

сколько ждать результата от Нацкомисии ? писала 28.08.
Я писала где-то на дней 10 раньше, вчера мне пришел ответ.

Я писала где-то на дней 10 раньше, вчера мне пришел ответ.
Мне в один день пришло всё ,и все одинаковые тексты только суммы разные!!!! Все плохо

Сегодня после того как нацкомиссия ответила что 60 продлений это сумма пользования кредитом руки опустились и решила что сслон продлевать больше не буду! Все равно нет возможности закрыть его

Мне в один день пришло всё ,и все одинаковые тексты только суммы разные!!!! Все плохо

Сегодня после того как нацкомиссия ответила что 60 продлений это сумма пользования кредитом руки опустились и решила что сслон продлевать больше не буду! Все равно нет возможности закрыть его
У меня тоже не хороший ответ пришёл, теперь только через суд буду решать. Все везде схвачено.

У меня тоже не хороший ответ пришёл, теперь только через суд буду решать. Все везде схвачено.
сегодня тоже еще 4 пришло ,за один день все расмотрели по шаблону ответили ,притом так ," боржник не звільняється від відповідальності "

сегодня тоже еще 4 пришло ,за один день все расмотрели по шаблону ответили ,притом так ," боржник не звільняється від відповідальності "
И мне одно пришло, но я не могу открыть его, че уже не делала, может кто знает как мне его открыть?!

Вкладення

• Screenshot_2019-10-11-16-07-55-805_cn.wps.moffice_eng.webp
    Screenshot_2019-10-11-16-07-55-805_cn.wps.moffice_eng.webp
    127.6 Кб · Перегляди: 104
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
Я так написала,Нацком ответил,что дайте доказательства: квитанции,договор итд.Отправила им заказным письмом-3 недели прошло,тишина.Кредиткасса не признает такие переплаты,мол,это пролонгация

Admin, а я вот пол ночи катали с мужем обращения от руки. Но вот проблема сейчас, на какой адрес отправлять... Я имею ввиду чтоб отправить заказным письмом

Женя, а на какой адрес вы отправляли заказным письмом? А то я написала, ане пойму куда отправить

ДОброго дня. У Вас є зразок заяви. Можете поділитись?

Вчера катал жалобу в НКФУ для клиента. Перед этим писали в МФО запрос и получили ответ.
Вышло 12 страниц. Вот Вам и общий образец)

Я вчора дзвонила в нацкомфин.Відправляла скарги на 6 МФО.Зареєстрували лише 3,які я відправляла до 05.03.Решту 3 вони ще не дивилися.....
Подскажите пожалуйста, на какой электронный адрес нацкомфина отправляли жалобы жалобы????

Я писала і мені по одному списали відсотки і тіло частину а по другому закрили .
иніцвали повністю

Инн
Адре

Телефон

Я ПІП, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю ФК"Верона"

Кредит був виданий на суму ### грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають #### від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ####грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ########(строк дії договору ## днів) укладений між товариством

Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК" Верона"

так як, на моє прохання вони не відповідає, вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, як, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Ч.м.р піп
І до нього прикріплювала фото з кабінету і договір
Подскажите пожалуйста, на какой электронный адрес нацкомфина отправляли жалобы на МФО????

Подскажите пожалуйста, на какой электронный адрес нацкомфина отправляли жалобы на МФО????
писать только через форму обращения на их сайте, они давно не принимают письма на электронку

Я писала і мені по одному списали відсотки і тіло частину а по другому закрили .
иніцвали повністю

Инн
Адре

Телефон

Я ПІП, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю ФК"Верона"

Кредит був виданий на суму ### грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають #### від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ####грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ########(строк дії договору ## днів) укладений між товариством

Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК" Верона"

так як, на моє прохання вони не відповідає, вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, як, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Ч.м.р піп
І до нього прикріплювала фото з кабінету і договір
Гроші Всім закрили і навіть довідку прислали. А ссслон списали і також лист прийшов з вибаченням.
Скажите пожалуйста списали и закрыли это потому,что вы делали там пролонгации?И еще подскажите пожалуйста после того как Нацком сделают проверку дадут ответ к примеру будет часть списана,то остаток я должна сразу внести полностью.Или я могу подсобирать сумму и тогда оплатить?Я так понимаю после проверки сумма не увеличивается?Просто у меня много МФО и есть где тело 10000 грн.Заранее благодарю Вас за ответ.

Назад
Угорі