Зразок заяви в нацкомфін

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 415
  • Перегляди Перегляди 61K
Я пыталась подать тут тоже,написала все по вашему образцу,правда на русском,нажимаю отправить,мне пишут невірний захисний код и все пропадает.Что я делаю не так?!

Я пыталась подать тут тоже,написала все по вашему образцу,правда на русском,нажимаю отправить,мне пишут невірний захисний код и все пропадает.Что я делаю не так?!
скопируйте сообщение обновите страницу и отправьте еще раз

в мене вибиває що невірно введений код, хоча я не бачу самого коду і куди його вводити

на электронную почту писать надо, а не в обращении. Тогда можно добавить скрины и любые документы
Я добавил ссылку на папку в Google Drive, куда положил договор, выписки и скрины. Надеюсь прокатит.
в мене вибиває що невірно введений код, хоча я не бачу самого коду і куди його вводити
Попробуйте в инкогнито режиме

Останнє редагування:
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
А если я не помню дату точную когда оформил займ,это Smartiway,его нужно установить на телефон,чтоб зайти в личный кабинет,устанавливать не хочу,и так слили всю информацию,как тогда без даты написать письмо?Они шлют смс всем моим контактам,как с ними бороться?

вот сейчас тоже отправил, интерессно что будет) отправлял через сайт, буду джать ответа

Доброго дня, допоможіть скласти звернення до нацкому щоб провірили договір чи правильно він складений і чи є в ньому порушення і чи дійсно він підписаний за законом !
І чи має він якусь юридичну силу !
Я просто не знаю що писати і куди і як прикріпити договір

Доброго дня, допоможіть скласти звернення до нацкому щоб провірили договір чи правильно він складений і чи є в ньому порушення і чи дійсно він підписаний за законом !
І чи має він якусь юридичну силу !
Я просто не знаю що писати і куди і як прикріпити договір
Посмотрите на начальных страницах есть заявления

Жаль, что когда я переплачивал баснословные суммы, я не записывал номера договоров. Теперь хрен что докажу...так?

[LIKES=1]Подскажите пожалуйста юридическое название ccloan[/LIKES]

Спасибо
Post automatically merged:

Ребята подскажите пожалуйста как посчитать переплату тело+%, пролонгации остальные можно вернуть ? Два года в сс лоун делала, кредит касса 6 месяцев, я правильно поняла?
Post automatically merged:

Подскажите ещё пожалуйста, на мфо которые продали уже мой долг, можно ещё писать в нацком или уже поздно?
А если продали, что делать если все пролонгациями погасила

Останнє редагування:
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
А можно конкретную адресу куда надсилати лист

Люди! Пишите нацкому только заказные письма по адресу!Если по возврату денег, то в придачу к письму договор, квитанции по оплате, скрины личного кабинета! И только так!

Люди! Пишите нацкому только заказные письма по адресу!Если по возврату денег, то в придачу к письму договор, квитанции по оплате, скрины личного кабинета! И только так!
Я дико вибачаюсь..
Не хочу піднімати макротему , що у мене 100500 МФО )) але задам схоже питання.. на кожне чМФОшну багадельню окремий лист писати чи можна купкою...
Буду вдячний за відповідь. З повагою kruk!

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту.
Ребят, помогите, я не совсем понял, что-то с процентом не так считаю..либо голова уже не варит.. из тела 4700грн, а на данный момент 14375грн, процент составляет 305%? Так что ли?

Назад
Угорі