Зразок заяви в нацкомфін

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 415
  • Перегляди Перегляди 61K
Доброго вечора. Маю прострочений кредит на манівео, гроші всім, allicredit. Куди можна написати? Як правильно звернутися на МФО щоб надали необхідні документи?

Якщо є закриті МФО але там було дуже багато пролонгацій можна якось повернути ті відсотки? Куди потрібно писати і як правильно можете надати зразок ? Або напишіть будь ласка на пошту [email protected] хто може допомогти за окрему плату .

Я писала і мені по одному списали відсотки і тіло частину а по другому закрили .
иніцвали повністю

Инн
Адре

Телефон

Я ПІП, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю ФК"Верона"

Кредит був виданий на суму ### грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають #### від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ####грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ########(строк дії договору ## днів) укладений між товариством

Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК" Верона"

так як, на моє прохання вони не відповідає, вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, як, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Ч.м.р піп
І до нього прикріплювала фото з кабінету і договір
Ви відправляли електронним лестом? На яку адресу?

Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, писала на Еврогроши и Кредитон (дженесис финанс) - Нацком своим исходящим письмом от 04.04.19 ответил что не предоставили документы...уже 22.04 а тишина, компании совсем насели сегодня...в Еврогроши уже нарисована сумма около 80тыс...должен ли приходить2й ответ от Нацкома?

Я написала два обращения в разделе "электронне звернення"
И уже потом на почту обращение с договором и скринами.
Вот сегодня пришло из нацкомфинпослуг.
(В обращении на почту в документах указан и адрес и все остальное. .)
Это ответ на электр. звернення.? Правильно понимаю?...

Вот сам ответ.....
Screenshot_2018-11-27-18-00-45.webp

Может кому тоже так ответили?!
Скажіть будь ласка на яку електронну адресу відпраляти лист? Дякую

Спасибо за советы!
Спасибо, информация полезная, будем пытаться

Останнє редагування:
Помогите написать письмо в Нацком о том что Кредит Плюс нарушила договор и написала мне не законно % по кредиту и в договоре прописано что % за пользованием кредитных средств составляет 0,01% в день а так же 3.65% в год а они обманным путем с 22.01.2019р. не законно начислили мне 1,8% в день.

Я писала і мені по одному списали відсотки і тіло частину а по другому закрили .
иніцвали повністю

Инн
Адре

Телефон

Я ПІП, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю ФК"Верона"

Кредит був виданий на суму ### грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають #### від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ####грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ########(строк дії договору ## днів) укладений між товариством

Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК" Верона"

так як, на моє прохання вони не відповідає, вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, як, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Ч.м.р піп
І до нього прикріплювала фото з кабінету і договір

Я вчора дзвонила в нацкомфин.Відправляла скарги на 6 МФО.Зареєстрували лише 3,які я відправляла до 05.03.Решту 3 вони ще не дивилися.....
скажіть будь ласка через який час Вам прийшла відповідь?

Ошибка недостаточно прав
Я написала два обращения в разделе "электронне звернення"
И уже потом на почту обращение с договором и скринами.
Вот сегодня пришло из нацкомфинпослуг.
(В обращении на почту в документах указан и адрес и все остальное. .)
Это ответ на электр. звернення.? Правильно понимаю?...

Вот сам ответ.....
Screenshot_2018-11-27-18-00-45.webp

Может кому тоже так ответили?!
Недостаточно прав
скажіть будь ласка через який час Вам прийшла відповідь?
Як составить обращение чтоб договор признали недествительним

Назад
Угорі