- Дописи
- 10664
- Реакції
- 21599
- Бали
- 7065
Annette не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
КушатьТы и конфеты умеешь?))) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
КушатьТы и конфеты умеешь?))) ?
Ага,в формочкахТы и конфеты умеешь?))) ?
Скоро 8 марта опшето....
Є німецька вишня в шоколаді, в такій червоній коробочці) нямка)Я вас люблю ешо сильнее! Пьяная вишня моя кондитерская слабость)))
А рошен её сговнякал![]()
Було з чого готовить тоді можна і повийо для близькихКушать
Німецька полуниця чув а от вишня.....Є німецька вишня в шоколаді, в такій червоній коробочці) нямка)
У меня есть разнокалиберные формочки для кексов! Они твои! Сделай мне XXXXXL КОНФЕТЫ)))Ага,в формочках
В супермаркетах можна пошукати чи в товарах з Європи?)Є німецька вишня в шоколаді, в такій червоній коробочці) нямка)
О, исчо и лежит, не, тада Точняк не буду!настойка,на том,че куево лежит
наверное Сэм Браун)))Ху из Сэм?
иди пригощу п яним виноградом)))Шо? Опять про бухло?
От Вишнівочку би я пригубила)))) і тортиком п'яна вишня закусити, а потім цукерочкою "вишня в шоколаді" догнатись....ех...дєтство, дєтство
Я їх як купую кажу дівкам продавцям-мені отих цукерок шо випить і закусить
Ты просто "попала" )))Э-э, я туда попала? )))
А яку таблеточку взяла синю чи червону?Э-э, я туда попала? )))
Тіпа Марта на носі?Дєффчонкі))))))
Сатрітє))))))
Ху із ху??)))))
Я посмотрела, уже для себя нарисовала "Ху из ХУ?", вот только в сомнениях, на кого похож тот котик, который не пошел с другими, а сказал остальным: "Вы ребят идите, а тут на шухере посижу!"Дєффчонкі))))))
Сатрітє))))))
Ху із ху??)))))
Самий хітрий))>)Я посмотрела, уже для себя нарисовала "Ху из ХУ?", вот только в сомнениях, на кого похож тот котик, который не пошел с другими, а сказал остальным: "Вы ребят идите, а тут на шухере посижу!"
Привіт. Аналогічно, вітер сильний... Правда дерев повалених поки що не бачив.Доброго дня! Як погода? У нас вітер дуже сильний. Все рве на шляху, валяє дерева. Дуже страшно вийти на вулицю.
Ну да в таку погоду бджоли нелітаютьДоброго дня! Як погода? У нас вітер дуже сильний. Все рве на шляху, валяє дерева. Дуже страшно вийти на вулицю.