Зняли гроші з картки

• Автор теми Автор теми Spartacus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K
В мене кредит UP пробував знімати кошти. Але я пішов іншим методом. В приват 24 змінив ліміт оплати в інтернет поставив 0 грн. А коли треба було щось оплати робив завку про збільшення ліміту. Лише на 1 день

В мене кредит UP пробував знімати кошти. Але я пішов іншим методом. В приват 24 змінив ліміт оплати в інтернет поставив 0 грн. А коли треба було щось оплати робив завку про збільшення ліміту. Лише на 1 день
у мене 0 стояв на дебетній карті. Тепер на ній - 980 грн. Манівео зняв

Прислали только что:
Проверка счета осуществлена! От вас СЕГОДНЯ не поступило платежа. Запись Вашего разговора с обещанием передано в Юридический отдел. СРОЧНО ВНЕСИТЕ ПЛАТЕЖ. тел. 0800219393 "MoneyVeo"
Но самое главное, что я вообще с ними по телефону не говорила! Какая запись?
У меня то же было,я с ними вообще никогда не общалась,а они запись сделали)))))Это было где то 4 месяца просрочки.

у мене 0 стояв на дебетній карті. Тепер на ній - 980 грн. Манівео зняв
Блокируйте карту. Или пепевипустите. Они же в минус загоняют. Я блокирую, а перед зарплатой розблокирую и ставляю 100 процентний виход на скарбничку. А что делать както надо их перехитрить. Все нету времени перевипустить карту. Как вспомню поход в банк аж тошно. Но нада будет етим занятся.

Добридень, шановні. На третій день прострочки манівео зняли кошти з картки, з'ївши всю з/п. До цього телефонували, але я не відповідав. Я їм був винен 12 тис., зняли 7. В кабінеті пишуть, що залишилось заборгованості ще на 7. Я так розумію, що якщо зробити іншу картку в приватні, то і з неї зніматимуть. До того ж, в мене 2 тис непогашеного ліміту)))
Планую на контракт в ЗСУ, але не хочу, щоб ці тварини забирали мої гроші таким чином. Я готовий заплатити, але коли матиму кошти на всі МФО (більше 30 тисяч). Порадьте пліз?

Если оформите другую карту снять ничего не смогут, потому что при регистрации (верификации) вы им сами дали все данные по вашей карте. Снятие денег происходит под видом оплаты интернет-услуг и любые жалобы по этому поводу безрезультатны.
Обязательно оформите другую карту и нигде её не регистрируйте. Поможет.

Назад
Угорі