Знову колажі....просто жах....

• Автор теми Автор теми Ksenija
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 4K
Гроші всім,топ кредіт,говфінгов,манівео,мілоан,форза,дінеро,укр позика
Гроши всем и топ кредит - одна и та же шарага, только названия разные. Вот у меня только они из 24 шт. Такое сотворили. Правила не знаю отправляли ли кому-то кроме меня. Мне никто не говорит. Папе запретила строго настрого читать сообщения в Вайбере с незнакомых номеров, у мамы номер сменили и телефон у неё кнопочный, ну а брат со своей семьей со мной не особо общается.

Мене це дуже здивувало також....договір переуступки надсилати не хоче.....
Мошенники какие-то вполне могут быть, которые завладели Вашей кредитной историей.
Если интересно - спросите куда оплату делать, не удивлюсь если там будут реквизиты обычной карты)

Мошенники какие-то вполне могут быть, которые завладели Вашей кредитной историей.
Если интересно - спросите куда оплату делать, не удивлюсь если там будут реквизиты обычной карты)
[/QUOTUOTE="Ksenija, post: 639825, member: 9811"]

Отакі реквізити він мені кинув

Вкладення

• IMG_20200327_212306.webp
    IMG_20200327_212306.webp
    36 Кб · Перегляди: 48
Останнє редагування:
Ksenija, збс. Назначение платежа - оплата задолженности без каких-либо номеров договоров, ЕГРПОУ а-банка, а не кредит экспресса - красивый развод, посмеялся от души :lol:
У Вас в а-банке кредитов нет?

QUOTE="Vados, post: 639879, member: 2545"]
Ksenija, збс. Назначение платежа - оплата задолженности без каких-либо номеров договоров, ЕГРПОУ а-банка, а не кредит экспресса - красивый развод, посмеялся от души :lol:
У Вас в а-банке кредитов нет?
[/QUOTE]
Ні не має.....є карточка яка привязана до мфо,але ліміт 0......я просто в цих реквізитах не зовсім розуміюся....поясніть що там....чому сміялися!?

Форумчани,підскажіть будь-ласка,така ситуація..... Невідомий колектор надсилає мені реквізити тов"кредит експрес" і пише що купили мої манівео, є гроші,мілоан....ну і оплатити 60000 тис до завтра.....і все...... Причому манівео вже мене були продали таліон +,а є гроші в особистому кабінеті висить що продали преміум актив....допоможіть розібратися....
Чим більше ,,ходите'' по кабінетам і відповідаєте ,тим більше будуть створювати Вам проблем...
Гроши всем и топ кредит - одна и та же шарага, только названия разные. Вот у меня только они из 24 шт. Такое сотворили. Правила не знаю отправляли ли кому-то кроме меня. Мне никто не говорит. Папе запретила строго настрого читать сообщения в Вайбере с незнакомых номеров, у мамы номер сменили и телефон у неё кнопочный, ну а брат со своей семьей со мной не особо общается.
Мені теж прислали,але далі чоловіка думаю не пішло,я заблокувала.

Чим більше ,,ходите'' по кабінетам і відповідаєте ,тим більше будуть створювати Вам проблем...

Мені теж прислали,але далі чоловіка думаю не пішло,я заблокувала.
В мене були причини щоб відповісти....а по кабінетах переглянула,бо здивував мене цей кредити експрес......

Ні не має.....є карточка яка привязана до мфо,але ліміт 0......я просто в цих реквізитах не зовсім розуміюся....поясніть що там....чому сміялися!?
Призначення платежу - обычно пишут "сплата заборгованості за договором ***, ІПН боржника". А тут - просто "сплата заборгованості" - то есть можно считать благотварительным взносом с Вашей стороны. Так что мошенники по любому, с такими вообще ни о чем не общайтесь.

Призначення платежу - обычно пишут "сплата заборгованості за договором ***, ІПН боржника". А тут - просто "сплата заборгованості" - то есть можно считать благотварительным взносом с Вашей стороны. Так что мошенники по любому, с такими вообще ни о чем не общайтесь.
Дякую Вам!
Тоді не дивуйтесь...
Так і буду робити...

Назад
Угорі