Щоденник Знову влізла в яму

• Автор теми Автор теми MrCats
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 4K
Які в мене новості ,майже ніякі
дзвонили новийкредит і їх копія beecredit сказала шо коштів немаю ,сказали подзвонити їм коли будуть - вот вся розмова .
плачу по графіку тільки егроші ,інші мовчать , а також в деякі контори написала що не можу робити планові платижі .
топ1 відповіли написати їм заяву
тенго відповідь платити по графіку
а забула монто передав целтіс чи як (не важливо)-мені все одно чекаю коли буде розбитий платіж частинами
А також я на таблетках які мені призначив психолог
Психолог призначив таблетки, які якщо не секрет?

сертралофт 50 - 7 днів половинка а далі 6 місяців цілу таблетку і гидазепам - 2 рази день ,10 днів
Можливо психіатр або психотерапевт?

Психолог не може приписувати ліки, тим більше антидеприсанти.

Вони викликають залежність, особливо гідазепам.
тому їх пити тільки 10 днів ,але ше 3 дні їх пити і все
я і так спокійна ,ці шось дзвонять говорять мені все одно . платити буду але хай почекають
може в мене попались нормальні менеджери

сказала шо коштів немаю ,сказали подзвонити їм коли будуть - вот вся розмова .
На удивление - адекватные

А також я на таблетках які мені призначив психолог
Психолог не имеет права назначать лекарственные препараты.
А что он Вам назначил?

сертралофт 50 - 7 днів половинка а далі 6 місяців цілу таблетку і гидазепам - 2 рази день ,10 днів
А, ну, это норм. Сертралин - неплохой препарат. А вот гидазепам дольше назначенного срока не принимайте!

може і так , але якщо чесно зараз так на все пфф. Може через таблетки
Из-за них.
Но надо ещё и самостоятельно над собой поработать.
Что именно Вас беспокоит?

Вони викликають залежність, особливо гідазепам.
Ага. Препарат по действию хороший, но отмена его при длительном приеме - это Ад просто

На удивление - адекватные

Психолог не имеет права назначать лекарственные препараты.
А что он Вам назначил?

А, ну, это норм. Сертралин - неплохой препарат. А вот гидазепам дольше назначенного срока не принимайте!

Из-за них.
Но надо ещё и самостоятельно над собой поработать.
Что именно Вас беспокоит?

Ага. Препарат по действию хороший, но отмена его при длительном приеме - это Ад просто
дуже багато думок які заважають думати прощось хороше,а також я зараз в стосунках майже два роки .
Навязаються думки кинути хлопця,і шо я людина погана, не заслуговою на шось краще
Хоча інші люди кажуть що я добра ,жалію тварин ,завжди собою ношу корм для котів і маю на всякий випадок цукерки і даю дітям і помагаю намалювати якійсь дитячі малюнки

В мене маленька дитина. Після її істерик, самій хочеться подзвонити коллекторам і "поговорити по-душам". Вони такі лялєчкі пусі-мусі. Але сваритися прийшлося лише з Факторінг Партнерс. Інші одразу пішли на лояльні умови. А після такого кричати на них не хочеться, а то передумають 😄

MrCats, не надо никого бросать!) зачем?)
Так, ну, в принципе, понятно. Эти таблетки помогут. Но рекомендую ещё почитать или аудикнигу:
Дэниел Фрайер - Вредные мысли
Б. Литвак - 7 шагов к стабильной самооценке.

Но сначала все же первую почитать/послушать. В корне поменяет ваше отношение к жизни и уйдет вот это "шо я людина погана, не заслуговою на шось краще".

завжди собою ношу корм для котів
:give_heart::friends:

MrCats, не надо никого бросать!) зачем?)
Так, ну, в принципе, понятно. Эти таблетки помогут. Но рекомендую ещё почитать или аудикнигу:
Дэниел Фрайер - Вредные мысли
Б. Литвак - 7 шагов к стабильной самооценке.

Но сначала все же первую почитать/послушать. В корне поменяет ваше отношение к жизни и уйдет вот это "шо я людина погана, не заслуговою на шось краще".

:give_heart::friends:
ну в принципі в мене купа книг о психології і про мотивацію , но чомусь закинула і так само малювання

Доброго дня,є якійсь маленькі кроки
Mycredit дали змогу платити частинами по 331 грн на 5 платіж
Navce зупинили проценти дали 15 днів з 6.10
Top1 один день просрочка
А my credit через скільки просрочки дозволили частинами?

Ну шо можу сказати, у всіх в мене просрочка. Пройшло 15 днів сьогодні дзвонили навсе, дзвонили тенго, easycash,топ1 типу про сплату по графіку, швидко гроші, Технофінанс,смартівей бот,від монто целтіс, але чекаю коли буде у монто шоб платити по частинами, а і в кредитбокс тож просрочка . Егроші поки плачу по графіку але це буде в кінці місяця,там сума маленька,поки все. Вже майже 6 година поки з моїх ніхто не дзвонив і не казав нічого. Може через те що з ними говорю, поки що. Але чомусь мені пфф через таблеток)
А вот мені цікаво є якась можливість домовитись чи як,або зразок заяви типу поки немає можливості оплатити всім по графіку. Ну якось так, я хочу їх закрити але зможу тільки з наступного місяця і приблизно тільки два якихось мфо,або три ,но не більше.
Просто цікаво стало,тому питаю шо можна зробити

Маленька інфа
Monto розбили по 7 частинам по 271 грн
Finbert - просрочка але тихо від них
Навсе - дзвонив робот один раз
CreditBox - дзвонили два рази,потім бот пару разів. А потім розбили по 3 платежів за 2160

Ну шо є деякі хороші новини по закриттю декілька мфо. Позичила гроші на роботі у керівника, так шо-6 компаній
1)Технофінанс
2)Тенго
3) Smartiway
4) Швидко гроші
5) CreditBox
6)Фірмарка
Mycredit і Monto плачу по платежах 5 по 331 /7 по 271.42, навсе поки тихо, егроші також тихо але скоро зп до буду платити по графіку там не багато, егроші скоро закрию. Новий кредит і BeeCredit тихо поки що. Easycash один раз якийсь період дзвонять або нагадування в смс . Finbert в мене просрочка декілька днів ,но ні разу не дзвонили

Ну шо є деякі хороші новини по закриттю декілька мфо. Позичила гроші на роботі у керівника, так шо-6 компаній
1)Технофінанс
2)Тенго
3) Smartiway
4) Швидко гроші
5) CreditBox
6)Фірмарка
Mycredit і Monto плачу по платежах 5 по 331 /7 по 271.42, навсе поки тихо, егроші також тихо але скоро зп до буду платити по графіку там не багато, егроші скоро закрию. Новий кредит і BeeCredit тихо поки що. Easycash один раз якийсь період дзвонять або нагадування в смс . Finbert в мене просрочка декілька днів ,но ні разу не дзвонили
Finbert если их поморозить, через пару месяцев идут на тело, мне не раз предлагали пока их не закрыла

Finbert если их поморозить, через пару месяцев идут на тело, мне не раз предлагали пока их не закрыла
я і так з ними не говорю ,та і від них тихо , не було дзвінка мож смс було но не помню

Назад
Угорі