Знову колажі....просто жах....

• Автор теми Автор теми Ksenija
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 4K
А зачем с ними в вайбере общаться? увидели что не знакомый номер и пишет фигню, все сразу в блок
Я по прошедшему опыту своему.А здесь человек спрашивал,кто может это делать.

Я вже емоційно не справляюся...знову колажі....це вже втретє....розсилка ****** колажу з моєю фотографією і подруги по смт в якому проживаю(у вайбері просто деяким жителям)а також чоловіку подруги....скандал вдома,мої батьки шоковані....як це все пережити,двоє малих дітей,постійні мої сльози,а головне не знаю яка контора,чи колектори....хто надсилає...є тільки номер +380994978643
То что нашла

Вкладення

• IMG_20200326_185054.webp
    IMG_20200326_185054.webp
    35.6 Кб · Перегляди: 61
А зачем с ними в вайбере общаться? увидели что не знакомый номер и пишет фигню, все сразу в блок
Вийшла з ним на звязок тільки за ради подруги,вона ті колажі дуже важко переносить....мені її шкода....дуже хороша людина,часто мене підтримує і розуміє,але знаєте вони вибивають все таки з колії тими колажами і не кожному легко морально справитися.....якось так.....і ще напишу....він мою з ним переписку у вайбері якимось чином редагував так як йому захотілося і надіслав їй скріни....ми були шоковані.....

НУ в вайбере по моему можно редактировать сообщения либо удалять их. Смотрите на это все холодной головой и трезвым разумом. Это нужно пережить и забыть

Так само у вайбері позначено
НУ в вайбере по моему можно редактировать сообщения либо удалять их. Смотрите на это все холодной головой и трезвым разумом. Это нужно пережить и забыть
Своі можна а він редагував ті що я йому писала

Давайте я вам своем фото дам а ви наделаете колажей и в инете где угодно разместите?))непойму что страшного в колажах .ну кроме сосндки да эт неприятно

Народ,а як ви думаєте може одна колекторська компанія скупити борги в декількох МФО і тепер розсилаючи колажі вимагати 60000?
Може
а ещё лучше снести вайбер и не нервничать после каждого нового сообщения)
У меня его никогда и не было
Дайте хоть на те коллажи посмотреть? Не знаю что ждать
Скоро посмотришь

Останнє редагування:
Я просто шокована..пише мені колектор,що їхня компанія (не признається яка саме)викупила мої три кредити(не говорить які саме).....і ще на 01.04 буде виїзд їхніх співробітників до мене в гості,хоче 60000,борг збільшується кожного дня на 600 грн....і в додачу до ****** колажів які порозсилав вже погрожує матеріальною,моральною та сексуальнофізичною розправою.....
Фиксируйе, делайте скрины и заява онайн в Киберполиуию. Скрин и этому кАзлу на вайбер или где оно там выпт ывант. Разговоры записывайтеа еще лучше_не общайтесь., я же писала, блок на неизвестных и досвидос..

Форумчани,підскажіть будь-ласка,така ситуація..... Невідомий колектор надсилає мені реквізити тов"кредит експрес" і пише що купили мої манівео, є гроші,мілоан....ну і оплатити 60000 тис до завтра.....і все...... Причому манівео вже мене були продали таліон +,а є гроші в особистому кабінеті висить що продали преміум актив....допоможіть розібратися....

Форумчани,підскажіть будь-ласка,така ситуація..... Невідомий колектор надсилає мені реквізити тов"кредит експрес" і пише що купили мої манівео, є гроші,мілоан....ну і оплатити 60000 тис до завтра.....і все...... Причому манівео вже мене були продали таліон +,а є гроші в особистому кабінеті висить що продали преміум актив....допоможіть розібратися....
Пусть хотя бы договор вам пришлют о переуступке долга

По кредит экспресс были статьи и по моему даже уголовные дела, что занимались вымогательством долгов по МФО, которые им не переуступались. Контора берет на обзвон только вроде бы, крайне редко покупает долги. Возможно это мошенники представляются от их имени или сотрудники ****** данные.
Манивео продают Талион+, дальше Талион продает ЕАПБ.
Е-гроши продают своему Премиум активу, те подают достаточно часто в суд.
Милоан продает Кредит Капиталу чаще всего.

По кредит экспресс были статьи и по моему даже уголовные дела, что занимались вымогательством долгов по МФО, которые им не переуступались. Контора берет на обзвон только вроде бы, крайне редко покупает долги. Возможно это мошенники представляются от их имени или сотрудники П*здят данные.
Манивео продают Талион+, дальше Талион продает ЕАПБ.
Е-гроши продают своему Премиум активу, те подают достаточно часто в суд.
Милоан продает Кредит Капиталу чаще всего.
Мене це дуже здивувало також....договір переуступки надсилати не хоче.....

Назад
Угорі