Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я так рада!!!Мого,Комашатку,переводять в палату!!! Урааааааа!!!!?
Дякую,вам,мої рідні за ваші молитви і переживання.Дякую,тим,хто обривав мені телефон зранку в обід і ввечері?Дякую,хто писав тут,зранку,в обід,ввечері і нічкою
?Тепер,я впевненна,в нас піде динаміка на вихід з лікарні
В палаті чотири дівчинки і один Артем ? ? ? Дякую!Я так рада!!!
Слава богу.
Урааааааа!!!
![]()
Девочки это хорошо.В палаті чотири дівчинки і один Артем ? ? ? Дякую!

Хоч би не засватали там ?Девочки это хорошо.
![]()
Слава Богу. Вже легше що будете його бачити. А в палаті дівчатка не дадуть скучати.Мого,Комашатку,переводять в палату!!! Урааааааа!!!!?
Дякую,вам,мої рідні за ваші молитви і переживання.Дякую,тим,хто обривав мені телефон зранку в обід і ввечері?Дякую,хто писав тут,зранку,в обід,ввечері і нічкою
?Тепер,я впевненна,в нас піде динаміка на вихід з лікарні
Він в мене розумашка,вже прочитав повністю книгу по програмуванню,намагається якісь ігри створювати,в класі найкраще читає і знає англійську.Але іноді мені кажеться,що занадто,тому що виганяю гуляти ледь не силою.Старші мої більш рухливі,але в навчанні лінилися.Донька теж непогано вчиться,хоч не відмінниця,але її більш цікавить волейбол,модельний гурток.Дякую,вам.Наші дітки всі посвоєму розумашкиСлава Богу. Вже легше що будете його бачити. А в палаті дівчатка не дадуть скучати.
Сильний синочок - сильної мами. Я Вашого сина своїй малій в приклад ставлю, бо для нас читання найгірша кара. Сьогодні сама читати сіла. Прогрес.
Оооо, наш чел!В палаті чотири дівчинки і один Артем ? ? ? Дякую!
Удачі !!! Гарного дня!!!Ніч в палаті пройшла добре! ? Дякую,мої,ви папарацці
В чоловіка сьогодні,ще й суд!!!Надіюсь,що день буде приносити тільки гарні новини!!!Всім гарного дня і тільки позитиву ?
Взаємно! ?Удачі !!! Гарного дня!!!
Вітаю)))Взаємно! ?
Суд,чоловік виграв!!!! ?

Супер!!!!!Взаємно! ?
Суд,чоловік виграв!!!! ?
это точно, пусть будет скорее здоров и смеется дома, рядом с мамой, папой и сестрой?Спасибки,мои родные!!!Все будет Ок!!!Главное,что бы с дитятком было все Ок!
Так і буде!!!Він дуже сильний.Його худенька ручка вся вже поколота катетарами,а він навіть не жаліється.это точно, пусть будет скорее здоров и смеется дома, рядом с мамой, папой и сестрой?