Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Мого,Комашатку,переводять в палату!!! Урааааааа!!!! :diska4: ? :luboff:Дякую,вам,мої рідні за ваші молитви і переживання.Дякую,тим,хто обривав мені телефон зранку в обід і ввечері?Дякую,хто писав тут,зранку,в обід,ввечері і нічкою:luboff:?Тепер,я впевненна,в нас піде динаміка на вихід з лікарні
Я так рада!!!
Слава богу.
Урааааааа!!!
:diska4:

Девочки это хорошо.
:i-m_so_happy:
Хоч би не засватали там ?
Я,до ситуації з нами,не дуже вірила,в корону,але там насправді дуже багато дітей з таким точнісінько діагнозом,як в Тьоми.Корона пройшла безсимптомно,а залишила такі наслідки.Бережіть себе і своїх комашок.
Нам на понеділок знову назначили Ескате,а ж потім буде більш видно.

Останнє редагування:
Мого,Комашатку,переводять в палату!!! Урааааааа!!!! :diska4: ? :luboff:Дякую,вам,мої рідні за ваші молитви і переживання.Дякую,тим,хто обривав мені телефон зранку в обід і ввечері?Дякую,хто писав тут,зранку,в обід,ввечері і нічкою:luboff:?Тепер,я впевненна,в нас піде динаміка на вихід з лікарні
Слава Богу. Вже легше що будете його бачити. А в палаті дівчатка не дадуть скучати.
Сильний синочок - сильної мами. Я Вашого сина своїй малій в приклад ставлю, бо для нас читання найгірша кара;). Сьогодні сама читати сіла. Прогрес.

Слава Богу. Вже легше що будете його бачити. А в палаті дівчатка не дадуть скучати.
Сильний синочок - сильної мами. Я Вашого сина своїй малій в приклад ставлю, бо для нас читання найгірша кара;). Сьогодні сама читати сіла. Прогрес.
Він в мене розумашка,вже прочитав повністю книгу по програмуванню,намагається якісь ігри створювати,в класі найкраще читає і знає англійську.Але іноді мені кажеться,що занадто,тому що виганяю гуляти ледь не силою.Старші мої більш рухливі,але в навчанні лінилися.Донька теж непогано вчиться,хоч не відмінниця,але її більш цікавить волейбол,модельний гурток.Дякую,вам.Наші дітки всі посвоєму розумашки

Доброе утро! Как наш будущий программист?? Мы как папарацци следим за его и вашей жизнью ?

Только, что говорила с Маri, ухудшения нет! Позитивная динамика и Фсёёё такое. Идёт пацан на поправку и это суперрр

Ніч в палаті пройшла добре! ? Дякую,мої,ви папарацці
В чоловіка сьогодні,ще й суд!!!Надіюсь,що день буде приносити тільки гарні новини!!!Всім гарного дня і тільки позитиву ?

Останнє редагування:
Ніч в палаті пройшла добре! ? Дякую,мої,ви папарацці
В чоловіка сьогодні,ще й суд!!!Надіюсь,що день буде приносити тільки гарні новини!!!Всім гарного дня і тільки позитиву ?
Удачі !!! Гарного дня!!!

Останнє редагування:
это точно, пусть будет скорее здоров и смеется дома, рядом с мамой, папой и сестрой?
Так і буде!!!Він дуже сильний.Його худенька ручка вся вже поколота катетарами,а він навіть не жаліється.

Назад
Угорі