Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Мій, позитив іноді приходиться на ничку супер-клейом підклеювати,але,це фігня.І не кажіть на мене,Ви. ;) ?
Добре) приємно мати справу з позитивною людиною) міняється і мій настрій на краще)
Мій, позитив іноді приходиться на ничку супер-клейом підклеювати,але,це фігня.І не кажіть на мене,Ви. ;) ?

Як раз підходящий вік
А ми шо, уже в прольоті?
Діти, діти... Коли вони хворіють ти ладна сама лягти під ніж аби лише їм покращало, кожна їхня перемога це і твоя перемога. Нашому Тьомкі краще і це просто чудово.. ( так, нашому, бо за цей час ми стали рідними) . А інакше і бути не могло, бо в нього вірило стільки людей, стільки людей молилося за його здоров'я. Добре коли є люди здатні підтримати, словом, ділом .. Чудово розуміти що світ не без добрих людей, і ти не зовсім поганий, якщо за тебе стільки переживають. Підтримка надихає. Нехай все погане залишається у вчорашньому дні, а назавтра настає новий ранок із чудовими новинами... Бережіть дітей. Вони- ваше продовження..
P.S.: Маri , я ж казала шо все буде добре. Він у тебе сильний

Останнє редагування:
Маri, доброе утро! Пусть этот день принесёт еще лучшие новости, чем вчера. Сынок - красавчик, на маму похож?

Добре) приємно мати справу з позитивною людиною) міняється і мій настрій на краще)

А ми шо, уже в прольоті?
Діти, діти... Коли вони хворіють ти ладна сама лягти під ніж аби лише їм покращало, кожна їхня перемога це і твоя перемога. Нашому Тьомкі краще і це просто чудово.. ( так, нашому, бо за цей час ми стали рідними) . А інакше і бути не могло, бо в нього вірило стільки людей, стільки людей молилося за його здоров'я. Добре коли є люди здатні підтримати, словом, ділом .. Чудово розуміти що світ не без добрих людей, і ти не зовсім поганий, якщо за тебе стільки переживають. Підтримка надихає. Нехай все погане залишається у вчорашньому дні, а назавтра настає новий ранок із чудовими новинами... Бережіть дітей. Вони- ваше продовження..
P.S.: Маri , я ж казала шо все буде добре. Він у тебе сильний
Дякую,люба!!!Дякую,що,хоч так далеко,але так поряд,ти зі мною була ?
Маri, доброе утро! Пусть этот день принесёт еще лучшие новости, чем вчера. Сынок - красавчик, на маму похож?
Спасибо,верю,что сегодняшний день,будет у нас и у всех вас наполнен,только хорошими событиями ? ?

Останнє редагування:
Дякую,люба!!!Дякую,що,хоч так далеко,але так поряд,ти зі мною була ?

Спасибо,верю,что сегодняшний день,будет у нас и у всех вас наполнен,только хорошими событиями ? ?
Сегодняшний день принесет вам только позитивные моменты! Иначе не может быть!!!

Щось,багато нєвєст,підходящих по віку ? Треба конкурс організувати,чи гарем в майбутньому???:give_heart::scratch_one-s_head:?
Будеш випєндрюваться кумой не візьму:beee::luboff::ahaha:
А в мене нєвєста для старшого є?
Нада ще женіх для середньої:clapping::dance4:

А в мене нєвєста для старшого є?
Чудово!!!Значить буде жити за кордоном,бо мій там стелить собі містечко для проживання
Будеш випєндрюваться кумой не візьму:beee::luboff::ahaha:

Нада ще женіх для середньої:clapping::dance4:
Ой,а за нього,я вже хвилююся ? :give_heart:?

Назад
Угорі