Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Буде дома скоро... Він в тебе молодець ... і ПАцанюра ))
Дякую,він в мене молодчинка.Його всі ,люблять,він завжди знає ,де кому і що сказати.Старший,дав,ще один йому стимул,сказав,що після карантину забере його на дві недільки в Словаччину і дозволить йому все,що його душенька побажає

Дякую,він в мене молодчинка.Його всі ,люблять,він завжди знає ,де кому і що сказати.Старший,дав,ще один йому стимул,сказав,що після карантину забере його на дві недільки в Словаччину і дозволить йому все,що його душенька побажає
Ти реально БОГата ;)... Я знаю ці відчуття, бо теж маю так само ))
А хтось тут пише про трабЕЛИ з мфо ))) Опшем - здоров'я мєлкому і релакса нарешті тобі ;)

Але,моя зміючка зробила такі очі: ? ? ,що він сказав,що і її забере:luboff:
Ти реально БОГата ;)... Я знаю ці відчуття, бо теж маю так само ))
А хтось тут пише про трабЕЛИ з мфо ))) Опшем - здоров'я мєлкому і релакса нарешті тобі ;)
Я,дуже багата!!!!В мене є мої дітки і вони в мене розумашки.Мфо,мені побарабану.А,багата,я не по коштах,так,як іноді їх ,теж не вистачає.Я,буду рити землю,щоб мої Комашки були щасливі.

Ну совсем другое дело и настрой... скорейшего выздоровления....
Думала,що чокнуся мозгами.Сьогодні глянула в дзеркало і подумала,що це я хвора.Але,мене зрозуміє кожна мама .Коли ,ти чуєш:стан важкий.Це,страшно,це страшніше,ніж суди і ІН.

Думала,що чокнуся мозгами.Сьогодні глянула в дзеркало і подумала,що це я хвора.Але,мене зрозуміє кожна мама .Коли ,ти чуєш:стан важкий.Це,страшно,це страшніше,ніж суди і ІН.
Вот тут миллион процентов,МФО ,ин,суд и кредиты это такая пыль,а вот здоровья это все

Вот тут миллион процентов,МФО ,ин,суд и кредиты это такая пыль,а вот здоровья это все
Сьогодні дивилася передачу,коли готувала,як мами відмовляються від дітей,незнаю,як це можна.

Я,дуже багата!!!!В мене є мої дітки і вони в мене розумашки.Мфо,мені побарабану.А,багата,я не по коштах,так,як іноді їх ,теж не вистачає.Я,буду рити землю,щоб мої Комашки були щасливі.
Багатство вимірюється не в грошах і статках... і дуже мені особисто приємно, що ти це розумієш.

Багатство вимірюється не в грошах і статках... і дуже мені особисто приємно, що ти це розумієш.
Я,це не розумію,а знаю ? В мене троє діток,старшому 19.Мама,я не ідеальна,але щаслива,що такими їх виховала.
Я тоже не понимаю этого....
Як,можна не притулити до себе свою Комашку,як можна не похвалити її за досягнення,а за промахи не пояснити,що люба поразка,це всеодно шлях до перемоги.Я,свою старшу дитинку бачила останній раз в жовтні,але ,якщо він не бере трубку,в мене вже паніка

Останнє редагування:
Назад
Угорі