Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Доброе утро! Как малыш? Все ждем новостей. Всем желаю хорошего и продуктивного дня, солнечного настроения?

Стан стабільно важкий,температури немає,кисень в нормі,але без апарата ще задихається.До нього не пускають навіть на хвилинку.Ми,з речами підклали телефона,надіюся йому його дадуть.

Дети - это наше фффсе

Вкладення

• FB_IMG_1600075257601.webp
    FB_IMG_1600075257601.webp
    33.8 Кб · Перегляди: 25
13,але справді зміючка.Сьогодні,навіть вона мовчить,не огризається
IMG_20190719_183456.jpg
Ось,мої комахи
Очень гармоничные,милые и позитивные!
Позитивного настроя!все образуется!
Всё будет хорошо....и даже лучше...

Маri, привет, Марусик! Только прочитала.. держись,все будет ХА-рА-ШО.Точно-точно))Цемочки)

Стан стабільно важкий,температури немає,кисень в нормі,але без апарата ще задихається.До нього не пускають навіть на хвилинку.Ми,з речами підклали телефона,надіюся йому його дадуть.
Желаю скорейшего выздоровления)))

Дякую!!!Вірю,що так і буде!!!
Конечно будет все хорошо! Даже не сомневайся! Мысли материализуются! А это значит что думаем только о хорошем! Тем более что настроение и твоё состояние передаётся малышу?

Говорила ,щойно з Хакером,наскільки він сильний.Книжку всю прочитав,замовив про космос.З другом сусідом,Богданом познайомився.Сказав,що медсестри його люблять.

Говорила ,щойно з Хакером,наскільки він сильний.Книжку всю прочитав,замовив про космос.З другом сусідом,Богданом познайомився.Сказав,що медсестри його люблять.
Як ваш малюк себе почуває?

Маri, як Ваш хакер?
?????????
Сьогодні сказали,що динаміка позитивна,але дихати без маски не може.Дякую,Вам.І,не кажіть на мене,Ви
Напевно з сусідом Богданом і медсестрою в карти на бажання грають :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Все може бути ? В 7.30 написав мені смс:що треба навушники
Напевно з сусідом Богданом і медсестрою в карти на бажання грають :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Все може бути ? В 7.30 написав мені смс:що треба навушники
Як ваш малюк себе почуває?
Дякую,вже пішов в сторону покращення

Останнє редагування:
Назад
Угорі