Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Ну з телефоном і навушниками точно скоріше виздоровіє . Рада що зятю краще :p.

Маri, що ж ,мамочка, вітаю з позитивною динамікою))))
Дякую!Дай Бог,що все буде позитивнішати!!!Ми,ще не розслабляємося,бо ця пневмонія дуже коварна.Молимося,щоб не стало гірше.Вчора троє діток перевели в палату,а через час двоє в ще гіршому стані забрали знову в реанімацію.Але,я вірю,що Боженька з нами і він не допустить погіршення.
Кстаті,лоточки сьогодні всі передали пусті,значить з апетитом супер,це вже радує

Маri, а ти тоді,виходить,будеш свекруха? А я тоді получаюсь подружка свекрухи? А лєнти такі є? Радію,що стає краще

Маri, а ти тоді,виходить,будеш свекруха? А я тоді получаюсь подружка свекрухи? А лєнти такі є? Радію,що стає краще
Намалюємо ?
Купили йому велику енциклопедію про космос,впевнена,що завтра другу будемо купляти ? Так,що зять буде начитанним;)

Останнє редагування:
Маri, Ваша радість точно йде на поправку! Тільки так-і не інакше! Він розумничок і молодець! Тим паче з такою мамулечкою!
Хахери сьогодні-наше все, ми без нього ніяк ;)

Маri, Ваша радість точно йде на поправку! Тільки так-і не інакше! Він розумничок і молодець! Тим паче з такою мамулечкою!
Хахери сьогодні-наше все, ми без нього ніяк ;)
Мамулічка зрозуміла,що синочок сильніший за неї ? так що все буде добре.Дякую!!!

Маri, о, це добре, теперь треба подружкам свекрухи ленти без помилок підписати, щоб перед зятем не спозориться

Ураааааааааа!!!!!!!
Моя,дитина вже без маски!!!!!Вже дзвонить і пише на вайбер
Каже,що хвилюється,але я йому сказала,якщо перестане хвилюватися,його швидше випишуть.Сидить мотає вкусняшки.Лікар сказав,що вже набагато краще ? :diska4::luboff:
Маri, о, це добре, теперь треба подружкам свекрухи ленти без помилок підписати, щоб перед зятем не спозориться
Це,треба зятю дати підписати ?

Останнє редагування:
Маri, точно, він у тебе розумняка, все зробить правильно! Передай йому привіт,скажи, що ми йому бажаємо найшвидше одужати

Маri, чудова новина! Бо переживала, як за рідного! Сильний син сильної матусі! Бажаю якнайшвидшого одужання і вже бути вдома ?

Дякую,вам всім за підтримку!!!Думала,що криша поїде за ці дні.Він,мені навіть листа передав в прочитанній книжці.Знаю,що вдома ще не раніше ,ніж тиждень буде,але я сьогодні найщасливіша людина у світі :luboff: :diska4:
IMG-07c5b586987476f9d172243c63f22c3b-V.webp
Майка,чужа ?

Останнє редагування:
Дякую,вам всім за підтримку!!!Думала,що криша поїде за ці дні.Він,мені навіть листа передав в прочитанній книжці.Знаю,що вдома ще не раніше ,ніж тиждень буде,але я сьогодні найщасливіша людина у світі :luboff: :diska4:
IMG-07c5b586987476f9d172243c63f22c3b-V.jpg
Майка,чужа ?
Виглядає зухвало ))) Кароч : пацан як є.
Все буде добре

Виглядає зухвало ))) Кароч : пацан як є.
Все буде добре
Сказав лікар,буде видно по сьогоднішній ночі,може завтра в палату переведуть
Маri, красунчик, ми за Вас раді
Красунчик ? ,але мужчина?дві футболки в пакеті,а на ньому чужа

Назад
Угорі