Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Синочку 9---років)))Ну з телефоном і навушниками точно скоріше виздоровіє . Рада що зятю краще.
Синочку 9---років)))
Ви помилилися))

Дякую!Дай Бог,що все буде позитивнішати!!!Ми,ще не розслабляємося,бо ця пневмонія дуже коварна.Молимося,щоб не стало гірше.Вчора троє діток перевели в палату,а через час двоє в ще гіршому стані забрали знову в реанімацію.Але,я вірю,що Боженька з нами і він не допустить погіршення.Маri, що ж ,мамочка, вітаю з позитивною динамікою))))
То я дійсно жартувала що свахами ще будемо. Моїй донечці 8Синочку 9---років)))
Ви помилилися))
Як раз підходящий вікТо я дійсно жартувала що свахами ще будемо. Моїй донечці 8
Намалюємо ?Маri, а ти тоді,виходить,будеш свекруха? А я тоді получаюсь подружка свекрухи? А лєнти такі є? Радію,що стає краще
Мамулічка зрозуміла,що синочок сильніший за неї ? так що все буде добре.Дякую!!!Маri, Ваша радість точно йде на поправку! Тільки так-і не інакше! Він розумничок і молодець! Тим паче з такою мамулечкою!
Хахери сьогодні-наше все, ми без нього ніяк![]()
Не маю часу перечитувати повністю тему))))))То я дійсно жартувала що свахами ще будемо. Моїй донечці 8

Це,треба зятю дати підписати ?Маri, о, це добре, теперь треба подружкам свекрухи ленти без помилок підписати, щоб перед зятем не спозориться

Виглядає зухвало ))) Кароч : пацан як є.Дякую,вам всім за підтримку!!!Думала,що криша поїде за ці дні.Він,мені навіть листа передав в прочитанній книжці.Знаю,що вдома ще не раніше ,ніж тиждень буде,але я сьогодні найщасливіша людина у світі![]()
Майка,чужа ?![]()
Сказав лікар,буде видно по сьогоднішній ночі,може завтра в палату переведутьВиглядає зухвало ))) Кароч : пацан як є.
Все буде добре
Красунчик ? ,але мужчина?дві футболки в пакеті,а на ньому чужаМаri, красунчик, ми за Вас раді