Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброе утро! Надеюсь новый день принёс только хорошие новости! Как здоровье сынули? ?Я,очень благодарна,что,вы все у меня есть.
Очень гармоничные,милые и позитивные!13,але справді зміючка.Сьогодні,навіть вона мовчить,не огризається
Ось,мої комахи![]()
Дякую!!!Вірю,що так і буде!!!Очень гармоничные,милые и позитивные!
Позитивного настроя!все образуется!
Всё будет хорошо....и даже лучше...
Желаю скорейшего выздоровления)))Стан стабільно важкий,температури немає,кисень в нормі,але без апарата ще задихається.До нього не пускають навіть на хвилинку.Ми,з речами підклали телефона,надіюся йому його дадуть.
Конечно будет все хорошо! Даже не сомневайся! Мысли материализуются! А это значит что думаем только о хорошем! Тем более что настроение и твоё состояние передаётся малышу?Дякую!!!Вірю,що так і буде!!!
Як ваш малюк себе почуває?Говорила ,щойно з Хакером,наскільки він сильний.Книжку всю прочитав,замовив про космос.З другом сусідом,Богданом познайомився.Сказав,що медсестри його люблять.
Сьогодні сказали,що динаміка позитивна,але дихати без маски не може.Дякую,Вам.І,не кажіть на мене,ВиМаri, як Ваш хакер?
?????????
Все може бути ? В 7.30 написав мені смс:що треба навушникиНапевно з сусідом Богданом і медсестрою в карти на бажання грають![]()
![]()
![]()
Все може бути ? В 7.30 написав мені смс:що треба навушникиНапевно з сусідом Богданом і медсестрою в карти на бажання грають![]()
![]()
![]()
Дякую,вже пішов в сторону покращенняЯк ваш малюк себе почуває?
Дуже рада за Вас та вашу малечу? скорішого одужання йому, а вашій сімї терпіння.Дякую,вже пішов в сторону покращення
Дякую! ? ?Дуже рада за Вас та вашу малечу? скорішого одужання йому, а вашій сімї терпіння.
Як скажеш,не кажіть на мене,Ви

?Як скажеш![]()