Знаєте,що страшніше? Не мфо!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 332
  • Перегляди Перегляди 11K
Тримайся моя хороша!!!Все буде добре!!!!Ми с тобою!!!!! Якщо щось треба то пиши и звони!!!Ми ж не кинемо тебе!!!!!
Дякую!Зараз стан стабільно важкий.Ескате показало вірусну пневмонію і розрив капілярів в бронхах.Лікар сказав,головне,щоб не було гірше.
Маri, солнышко ,все будет хорошо....
Смотри, сколько тебя людей поддерживают....
Киснуть нельзя!Ты у нас сильная!Артемчик скоро будет дома....
Дякую,мої,хороші.
Да, теска, тоже говорила с ней по телефону. Возможно дообследуют и заведующий, который наконец то едит, как то прояснит ситуацию. Тем не менее, за деточку держим кулачки. Маri, ты бери родная себя в руки и не рыдай. Звони в любое время суток! И помни, твоя материнская любовь поможет ему побороть болезнь!!!
Дякую!!!
Другий тест на корону,показав негатив,але через знайомих знайомих,мені сказали,що це наслідки корони.Пік корони пройшов,а наслідки залишилися.Хоча до четверга моя дитина навіть без нежиті була.

Останнє редагування:
Другий тест на корону,показав негатив,але через знайомих знайомих,мені сказали,що це наслідки корони.Пік корони пройшов,а наслідки залишилися.Хоча до четверга моя дитина навіть без нежиті була.
Дивно. Мав би показати імуноглобулін G - тобто антитіла на ковід...
Виздоровлюйте якнайшвидше!

Дивно. Мав би показати імуноглобулін G - тобто антитіла на ковід...
Виздоровлюйте якнайшвидше!
Сказали,що тест на те,що була корона,потрібно замовляти.Мені зараз вже пофіг,чи була вона.Мені потрібно,щоб лікар сказав:Дитина вже без апарату
Знаєте,я за цю добу,перекрутила все.Така хйня,ці мфо,звонілки,колажі,друзі,які пішли,це правда хйня

Сказали,що тест на те,що була корона,потрібно замовляти.Мені зараз вже пофіг,чи була вона.Мені потрібно,щоб лікар сказав:Дитина вже без апарату
Знаєте,я за цю добу,перекрутила все.Така *****,ці мфо,звонілки,колажі,друзі,які пішли,це правда *****
Я рік назад це також зрозуміла
https://anticollector.ua/threads/nenavidzhu-vchorashnij-den.3944/

Знаєте,я за цю добу,перекрутила все.Така *****,ці мфо,звонілки,колажі,друзі,які пішли,це правда *****
Все буде добре!
S8mUObqbYaY.webp

Боже, тримайтеся. Я також чекаю на операцію малої, зараз залежить чи прийме Польща чи ризикувати тут. Намагаюсь не думати про дурне, а ці дзвінки така дурня, всі ці люди, які не так щось подумають. Головне щоб діти були здорові. Все інше другорядне. Хай Бог допомагає.

Боже, тримайтеся. Я також чекаю на операцію малої, зараз залежить чи прийме Польща чи ризикувати тут. Намагаюсь не думати про дурне, а ці дзвінки така дурня, всі ці люди, які не так щось подумають. Головне щоб діти були здорові. Все інше другорядне. Хай Бог допомагає.
В мене ,у Вас і у всіх нас буде все добре!!!

Говорила только, что с нашей Маri, радует то, что уже она не плачет. Сыночке слава Богу не хуже. Но, мы все продолжаем держать кулачки!

Говорила только, что с нашей Маri, радует то, что уже она не плачет. Сыночке слава Богу не хуже. Но, мы все продолжаем держать кулачки!
Дякую!!!Сказали,що моя дитинка вже веселіша,навіть сидів.Медсестричка давала йому свій телефон пограти(надіюсь,що він їй нічого не накачав)

Дякую!!!Сказали,що моя дитинка вже веселіша,навіть сидів.Медсестричка давала йому свій телефон пограти(надіюсь,що він їй нічого не накачав)
Слава Богу, що хороші новини! Скоро будете вдома, а це все забудеться як поганий сон. Молюся за здоров'я твого маленького хакера.

Маri, за, что ты нас благодаришь то? Это нормальное явление в семье, беспокоится, сопереживать. Ведь здесь мы обрели вторую семью, а кто то и первую!

Рано поздравлять, но динамика однозначно хорошая ?

Mari, будьте здоровы, это самое главное!!!!Держитесь, ведь от нашего состояния зависит состояние наших детей!!!!

Рано поздравлять, но динамика однозначно хорошая ?
Нажаль не дозволили телефон передати,але я йому кучу фішок з АТБ передала і книжку програмування.
Маri, я тебе обнімаю, а хай би й закачав!
Нехай би,щоб зі треском нас додому відправили

Назад
Угорі