Знакомимся [Part-2]. Знакомства на антиколлекторе

• Автор теми Автор теми Natalia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 533
  • Перегляди Перегляди 25K
о Боже капспслок как судебная система оййййййййййййййййййййй.

ото ж бо що її нема але її знаходять бо скучно.. і не таке то важливе порушення...

Shanti, а что Вы скажете, если это был шифт, а не капслок, уважаемая администрация?!)))

Неслабая такая лазейка в вашем законе, не так ли?)

Ну і де мої порушення???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? То що у Вас багато займів то ще не повід зриватись... блокуйте подавайте в суд Але вихід я знайду, адже приємно вирішувати проблеми дрібного порушувача. я ж не прошу гроші хоч через 3 дня платіж по реструктирузаціїї...

ото ж бо що її нема але її знаходять бо скучно.. і не таке то важливе порушення...
Не важливе. Но правила есть правила. Поверь я знаю)). Просто близко к сердцу не бери))) по твоему посту видно что провтикал капс и отправил)) все нормально

Ну і де мої порушення???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? То що у Вас багато займів то ще не повід зриватись... блокуйте подавайте в суд Але вихід я знайду, адже приємно вирішувати проблеми дрібного порушувача. я ж не прошу гроші хоч через 3 дня платіж по реструктирузаціїї...
Ты что, упорот?

Товарищ чего ты гонишь? Хуже всего когда подумают что ты калл. Все нормально ещё раз повторюсь

ще раз вибачте за Ваші порушення якби я був ним я б тут не сидів

а ниче 3 дня грейс период где хоч там и ищи.... больше ничего писать не буду...

Назад
Угорі