Alexis1906
Форумчанин
- Дописи
- 225
- Реакції
- 90
- Бали
- 5125
Alexis1906 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
о Боже капспслок как судебная система оййййййййййййййййййййй.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В чем проблема?о Боже капспслок как судебная система оййййййййййййййййййййй.
Ну шифт это надо быть целеустремлённымShanti, а что Вы скажете, если это был шифт, а не капслок, уважаемая администрация?!)))
Не важливе. Но правила есть правила. Поверь я знаю)). Просто близко к сердцу не бери))) по твоему посту видно что провтикал капс и отправил)) все нормальноото ж бо що її нема але її знаходять бо скучно.. і не таке то важливе порушення...
Ты что, упорот?Ну і де мої порушення???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? То що у Вас багато займів то ще не повід зриватись... блокуйте подавайте в суд Але вихід я знайду, адже приємно вирішувати проблеми дрібного порушувача. я ж не прошу гроші хоч через 3 дня платіж по реструктирузаціїї...
Товарищ чего ты гонишь? Хуже всего когда подумают что ты калл. Все нормально ещё раз повторюсьНу і де мої порушення???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? То що у Вас багато займів то ще не повід зриватись... блокуйте подавайте в суд Але вихід я знайду, адже приємно вирішувати проблеми дрібного порушувача. я ж не прошу гроші хоч через 3 дня платіж по реструктирузаціїї...
Не гони лошадей))) меня прям напоминаешь)))я так бачу що ніфіга не нормально...