Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
? Старий ізврат ?Точно за шию? ? ? ? ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
? Старий ізврат ?Точно за шию? ? ? ? ?

Все. Спи сухенька))? Старий ізврат ?
![]()
??Все. Спи сухенька))
А діду пора в норку??
йди вже, ото діда на старість пре?"Наші" люди вже в Європі промишляють.Prostomariia, шо?)без лoxа і жизнь плоха?)Да хай подавляться тими 500грн.шоб їм на лікування пішли.
Тепер будеш знати.В мене колись племінниця так само попала.Я писала))
Так там дівчинка разом навчалась,і ума не хватило,перш позвонить,а не слать гроші.
Моей уже 3 раза звонили?"Наші" люди вже в Європі промишляють.
Мені дзвонив з "СБ літовського банку" і намагався своєю простотою заіпать мою наглість. Я над ним, хвилин десять знущався. А потім, кажу:
- Ця х*рня, що ти мені намагаєшся впарити, вже мабуть, років 5-7 в Україні, а ти мабуть новачок, раз не розумієш, що я тебе тролю...
Він, трохи помовчав, а потім каже:
- По-моєму 8 років...
І бросив слухавку.
Доброго ранку, раннім птічкам??Добре утро))??![]()

? Нічого собі, ми спимДоброе утро![]()
В здоровом теле здоровый сон? Нічого собі, ми спим

Можем себе позволить? Нічого собі, ми спим

У мене їх три стоїть)) Зараз же тільки через нього усі сайти..там треба підтвердження входу через смс ..угу...в рельсу хіба щоПостав впн Україна

Можем себе позволить![]()

Правильно.У мене їх три стоїть)) Зараз же тільки через нього усі сайти..там треба підтвердження входу через смс ..угу...в рельсу хіба що![]()
Ну а шо

Ну а шоМы аферистов не спонсируем?у нас времени много
![]()

Переглянути вкладення 123641Моей уже 3 раза звонили?
Из разных польских банков,то у неё сняли 500 злотых,то 300? последний раз говорят сняли 800 она говорит нет карты в этом этом банке и у меня вообще на счету 10 злотых,так сказали иди на х*р бомжичка???
А мне ни разу) тошо я молодец ?