Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Відчуваю себе лoxoм, останнім, в інсті, в минулому колега, виставила пост що дитина потрапила під машину і треба допомога, я й не бачила той пост, в оп написала мені, я кажу та завтра шось скину, пише, та ні треба сьогодні, я думаю, таке горе, сама в шоці, переказ зробила, 500грн, з учьотом що сама бомж. Не могла заснути, все думала як вона там, захожу, сторі виставила, що її сторінка зламана, всі хто перевів гроші то ви занадто довірливі лoxи...заїбісь

Відчуваю себе лoxoм, останнім, в інсті, в минулому колега, виставила пост що дитина потрапила під машину і треба допомога, я й не бачила той пост, в оп написала мені, я кажу та завтра шось скину, пише, та ні треба сьогодні, я думаю, таке горе, сама в шоці, переказ зробила, 500грн, з учьотом що сама бомж. Не могла заснути, все думала як вона там, захожу, сторі виставила, що її сторінка зламана, всі хто перевів гроші то ви занадто довірливі лoxи...заїбісь
Так є в тебе номер карти кому перевела.Шуруй в поліцію....
А знайома не могла провернути таку аферу?

Всім доброго ранку!?
Спокійного всім дня!!!?
Миру нам усім!??

Так є в тебе номер карти кому перевела.Шуруй в поліцію....
А знайома не могла провернути таку аферу?
Номер є, я ще вчора писала в чат підтримки, кажуть дзвоніть чат не працює, це карта не моя, храпун прийде з роботи потім його обрадую?
Всім доброго ранку!?
Спокійного всім дня!!!?
Миру нам усім!??
Доброго ранку

Номер є, я ще вчора писала в чат підтримки, кажуть дзвоніть чат не працює, це карта не моя, храпун прийде з роботи потім його обрадую?

Доброго ранку
Окальцованна :mamba:, все що неробиться- на добре. В Словакію :жена:. Тут хоч і через агентство працюєш, але порівняно із Польшею тут є відпустки і лікарняні :D. Зарплата може на 100євро і більша, але ціни у 1,5 раза більші. сигарети по 4,2євро, так що кинеш курити. P. S. Дівок від 25-45багато працює ?. Складай сумку ☺️
DIVULYA, Алмазік :очки: до неділі, твоя кіцька втече на вулицю, хвостом віляти перед мордами котів :u4itel:
ПЕПА ??, Чорнобривка :медсестра:до стамотолога :жена:лікувати зуб ?

Останнє редагування модератором:
Окальцованна :mamba:, все що неробиться- на добре. В Словакію :жена:. Тут хоч і через агентство працюєш, але порівняно із Польшею тут є відпустки і лікарняні :D. Зарплата може на 100євро і більша, але ціни у 1,5 раза більші. сигарети по 4,2євро, так що кинеш курити. P. S. Дівок від 25-45багато працює ?. Складай сумку ☺️
?Ти не серйозний, я питала за вакансії та від тебе немає конкретики, то ж навіщо мені до тебе збиратись :beee:
@DIVULYA,Алмазік :очки: до неділі, твоя кіцька втече на вулицю, хвостом віляти перед мордами котів :u4itel:
?
?

Лошпет:hahah:
Меня кстати позавчера какой-то х*р старый сбил на пешеходном? теперь нога как у аватара:sarcastic:
Шо вы тут?)

@DIVULYA,Алмазік :очки: до неділі, твоя кіцька втече на вулицю, хвостом віляти перед мордами котів :u4itel:
Скільки раз виправляти??
Пробіл нажимай.
Я в отпуске ?
Но его найду как сяду за свою малыху :triniti:
Круто!
На скільки?Ти зі своїми?

:beee:господи Марія тебе обманувать та обманувать?
Меня кстати позавчера какой-то х*р старый сбил на пешеходном? теперь нога как у аватара:sarcastic:
Шо вы тут?)
? капець, не можна і на день тебе лишить
Да со своими) завтра уже обратно. На неделю сьезжал.
??Шо там, порядок? Пшеків не виявив?

Привіт, підконтрольна:баян:
Діло є ...хто може спитати у мудафона чи вони не відключають номери , які зараз не функціонують ?

Привіт, підконтрольна:баян:
Діло є ...хто може спитати у мудафона чи вони не відключають номери , які зараз не функціонують ?
Я не користуюсь, в мене лише кс, та не повинні, термін рахунку навіть без поповнення точно рік
Ну если дед в этом не замешан то нет :sarcastic:
?
Звісно лікарняного годі й чекати, ага?

Я не користуюсь, в мене лише кс, та не повинні, термін рахунку навіть без поповнення точно рік

?
Звісно лікарняного годі й чекати, ага?
Я не пам'ятаю коли поповнювався той номер, хоча у мене були там кошти , мабуть автоматично списували

Я не пам'ятаю коли поповнювався той номер, хоча у мене були там кошти , мабуть автоматично списували
Навіть якщо номер не дійсний буде, є функція відновити його, ну в кс таке точно є, якщо принципово потрібен той номер, а ні купиш пакет за 120грн і буде тобі щастя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі